ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ  ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΣΚΑΡΑ  ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ

Το πρόγραμμα: Το πρόγραμμα των αγώνων για την Εθνική γυναικών έχει ως εξής  (σήμερα Τρίτη) 30/6 ώρα 19:00  Ελλάδα- Ιταλία από εκεί και μετά ξεκινούν οι αγώνες κατάταξης ενώ στις 4 Ιουλίου είναι προγραμματισμένοι ο μικρός και  ο μεγάλος τελικός για τις θέσεις 1-4).

Το πρόγραμμα των αγώνων για την Εθνική ανδρών έχει ως εξής (σήμερα Τρίτη) 30/6 ώρα Ελλάδος 17:00 Ιταλία-Ελλάδα (αύριο Τετάρτη 1/7 ώρα 17:00 Ελλάδα-Τουρκία από εκεί και πέρα ξεκινούν οι αγώνες κατάταξης και ολοκληρώνονται στις 5 Ιουλίου με τον μικρό και μεγάλο τελικό για τις θέσεις 1-4).

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
Η Ελληνική Αστυνομία κατέκτησε το 4ο χρυσό μετάλλιό της στην ιστορία των αγώνων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μετά από 13 χρόνια. Νίκησε στον τελικό που έγινε στα Ιωάννινα το Λιμενικό με 26-25.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(Προπονητής:Δημήτρης Βελαώρας) Λέκκας 2, Γκλαβόπουλος 2, Ερμίδης 2, Λάππας 5, Τσέλιος 1, Τσαγκούλης 3, Βότσης 8, Σιαράβας, Μάνθος 3, Κερατίδης, Κουμπάτης, Μπατσιόλας, Μπάρμπας, Καρπουκτζής.
ΛΙΜΕΝΙΚΟ:(Προπονητής Ευάγγελος Μπούκης) Ζαραβίνας 8, Ντάρας, Βελιτσιάνος 10, Διολέτης 1, Χατζόπουλος 2, Χατσίκας 2, Μπέρτσιας 2, Καρανικολόπουλος, Ρασπίτσος, Ζαγκαηλίας, Τσακίρης, Χαλκίδης.
Στον ημιτελικό το Σάββατο η Αστυνομία κέρδισε στα πέναλτυ το Στρατό ξηράς με 33-31. Ο κανονικός αγώνας έληξε 21-21. Η πρώτη παράταση 28-28 και η δεύτερη 30-30.
Το Λιμενικό το Σάββατο κέρδισε την Αεροπορία με 30-25 ενώ στον μικρό τελικό την Κυριακή ο Στρατός ξηράς κέρδισε την Αεροπορία με 29-24.


Ο Προπονητής της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρης Βελαώρας δήλωσε: «Το μυστικό της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα της Αστυνομίας είναι η συνοχή και η αγωνιστικότητα των παικτών. Στα Ιωάννινα διεξήχθη ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα χάρις στο ήθος και στη συμπεριφορά όλων των ομάδων και οργανωτικά το ΑΣΑΕΔ η Νομαρχία και ο Δήμος Ιωαννίνων βαθμολογήθηκαν με άριστα γιατί έδωσαν στους αγώνες ένα χαρακτήρα μεγάλης γιορτής. Οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν την εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου ιδίως στον τελικό καταχειροκρότησαν τις ομάδες με την καρδιά τους. Οι αγώνες στα Ιωάννινα ήταν από τους καλύτερους στην Ιστορία των πρωταθλημάτων Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.»
Ο Προπονητής του Στρατού ξηράς Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε: «από αγωνιστικής και από οργανωτικής πλευράς το πρωτάθλημα αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα. Ο ημιτελικός με την Αστυνομία κράτησε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων ενώ τόσο ο μικρός τελικός όσο και ο τελικός την Κυριακή παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα».

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ
Φινάλε σήμερα Τρίτη των Πανελληνίων πρωταθλημάτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων στον Ατέρμονα με το ακόλουθο πρόγραμμα: 09.00 Μικρός Τελικός Παγκορασίδων, 10.00 Μικρός Τελικός Παμπαίδων, 11.00 Τελικός Παγκορασίδων, 12.00 Τελικός Παμπαίδων.


 

2 comments

Anonymous said...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ.ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

Anonymous said...

ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ