ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΑΞΕΝΟΦ

Η Ορμή Λουξ ανακοινώνει ότι ο Μιχαήλ Αξένοφ θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, ενόψει της καινούργιας σεζόν. Ο πολύπειρος Ρώσος προπονητής θα αναλάβει να οδηγήσει τις «λέαινες» στα μονοπάτια του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Αξένοφ γεννήθηκε στην Μόσχα στις 5/11/1948. Είναι παντρεμένος και με την σύζυγό του έχουν δύο παιδιά. Σαν προπονητής έχει πάνω από 30 χρόνια παρουσίας σε πάγκους κορυφαίων ομάδων στην Ρωσία και στην Ελλάδα
Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής της Ροστόφ Ντον, ενώ από το 2001 έως το 2006 εργάστηκε στην Ελλάδα, κερδίζοντας 5 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα με την Αναγέννηση.
Την σεζόν 1990-2000 δούλεψε στην Ρώσικη Λατς, ενώ από το 1988 έως το 1990 καθόταν στον πάγκο της Ισκρα (2η θέση στο Ρωσικό πρωτάθλημα).
Από το 1986 έως το 1988 ήταν προπονητής στην Λατς, από το 1984 έως το 1986 στην Ισκρα, ενώ από το 1979 έως το 1983 ήταν τεχνικός στην ομάδα Νέων της ΤΣΣΚΑ, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα στην αντίστοιχη κατηγορία.
Ο Αξένοφ έχει αναδειχθεί δύο φορές κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα, ενώ έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Ρωσίας, σχεδόν σε όλα τα πόστα, είτε σαν βοηθός προπονητή, είτε σαν χεντ κόουτς.
Παράλληλα από το 1993 έως το 1996 ήταν Τεχνικός Σύμβουλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ. Ξέρει να μιλάει καλά Αγγλικά, Ελληνικά και λίγα Ουγγαρέζικα.
* Με επιτυχία χειρουργήθηκε χθες η Αννα Στράτου. Η αρχηγός της Ορμής Λουξ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέχρι την Παρασκευή. Την επέμβαση στην αρχηγό της Ορμής Λουξ έκανε ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Κουζέλης. Στο νοσοκομείο του Ρίου για να συμπαρασταθούν στην παίκτρια της Ορμής παρευρέθηκαν χθες ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ανδρέας Κόγκας, με την κόρη του Σουζάνα και η διεθνής πίβοτ της Ορμής Λουξ Ελένη Ποιμενίδου.
* Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει στην Βιέννη η κλήρωση των αγώνων του α΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο μετέχει και η Ορμή Λουξ.

9 comments

Anonymous said...

ama kserei kaneis as mou pei se poio kanali tis ougarias tha deiksei tin ethniki i an exei kapoio site


tnx

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.
ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΟΡΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

Anonymous said...

για 11:52
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ Σ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Η ΓΕΒΕΡΟΙΑΣ, Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΑ ΝΤΑΜΠΛ, ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ

Anonymous said...

spasiba

Anonymous said...

to hun sport1 file 9.42 stis 7 nomizw

Anonymous said...

11.52 ton aksenof ton 3ereis? ton exeis dei na kooutsarei pote? den thelw na ipovivasw tin aksia tou... apo periergia rwtaw

Anonymous said...

ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ

Anonymous said...

Η ΡΑΝΤΙΝΑ ΚΡΟΥΜΟΒΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΕΙΜΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΡΜΗ LUX ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΦΕΥΔΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΟΡΜΗ LUX ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΣΩΝ.

Anonymous said...

ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΟ