ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Με ήττα ξεκίνησε η εθνική χάντμπολ των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων της Πεσκάρα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 33-28 από την Τυνησία, στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου, αν και στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 15-13. Στο πρώτο ημίχρονο η ελληνική ομάδα έπαιξε παρά πολύ καλά και προηγήθηκε με 15-13. Στην επανάληψη όμως το εθνικό μας συγκρότημα δεν ξεκίνησε καλά και σε συνάρτηση με τα σφυρίγματα των Γάλλων διαιτητών Ρεϊμπελ και Νέντζ, που έδωσαν συνολικά 8 δίλεπτα για την ελληνική ομάδα, έναντι 3 δίλεπτων που χρεώθηκε η Τυνησία (που έχει Γάλλο προπονητή τον Αλέν Πορτέ), είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλά γκολ με παίκτη λιγότερο κάτι που διέσπασε την αμυντική μας διάταξη. Έτσι η εθνική μας, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ την Τυνησία που μπόρεσε μέχρι το τέλος να διατηρήσει την διαφορά αφού ήταν μπροστά με 3-4 γκολ.

-Εκ΄των προπονητών της εθνική μας ομάδας, Παναγιώτης Ιατρούδης, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Στο πρώτο μέρος πήγαμε παρά πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως και ειδικά στις αρχές του, ήταν καταστροφικό για εμάς. Οι Γάλλοι διαιτητές έδωσαν πολλά δίλεπτα, βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ, δεν είχαμε την ψυχολογική διάθεση, αφού οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους, δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε και πάλι στο παιχνίδι. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με την Βοσνία, που είναι ένας δύσκολος αγώνας, αφού σήμερα οι Βόσνιοι κέρδισαν την Τουρκία με 30-29».

-Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βοσνία νίκησε 30-29 την Τουρκία. Αύριο η ελληνική ομάδα έχει ρεπό, ενώ τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία.

ΤΥΝΗΣΙΑ 33 (13)
ΕΛΛΑΔΑ 28 (15)
ΤΥΝΗΣΙΑ (Αλέν Πορτέ): Ντρισί (7/20 αποκ.), Χεντούι 4, Γκάρμπι 3, Τουάτι 2, Λαγκχά 6, Γιουσρί 1, Χάτζι, Ζεχένι (4/19 αποκ.), Μαχμούντι 1, Μραμπέτ 3, Αγιέντ 5, Σαέντ 4, Μπεν Αμόρ 2, Κράιεμ 2.
ΕΛΛΑΔΑ (Μάντζος- Ιατρούδης): Κότσιφας (4/15 αποκ.), Ευαγγελίδης 7, Δημάκης, Μισυρλής, Μαστορογιάννης 2, Ριγανάς 11, Παπαδόπουλος 2, Ανανιάδης, Ζαμπούνης 2, Βακάλης 4, Ναουμίδης, Δέλιος (8/30 αποκ.), Σεβαστίδης, Τζούφρας. Διαιτητές: Ρέιμπελ- Ντέντζ (Γαλλία), Δίλεπτα: 3-8, Πέναλτι: 4/4-5/6.

Η βαθμολογία του ομίλου:
ΑΓ. Β. ΤΕΡΜ.
1. Τυνησία 1 2 33-28
2. Βοσνία 1 2 30-29
3. Τουρκία 1 0 29-30
4. Ελλάδα 1 0 28-33
5. Ιταλία - - -

6 comments

Anonymous said...

Βασικά με 12/45 από τα τέρματα δεν θα μπορούσαμε να περιμενουμε περισσότερα.Ίσως έπαιξαν ρόλο τα δίλεπτα όπως λένε αλλ΄΄α όχι και τόσο...`

Anonymous said...

Σταματήστε πιά τις δικιολογίες!!Είμαστε η μοναδική χώρα που πάντα φταίνε οι διαιτητές.Κοιτάξτε πως απλά έχουμε τραγική ομάδα.Και κύριε Χατζηδημιτρίου σταματήστε να μας σβήνετε τα post που δεν σας αρέσουν.Δεν περιείχαν υβριστικό περιεχόμενο.Γιατί το κάνατε;Έχετε γραμμή από την ομοσπονδία;

teo said...

μην μασατε λιονταρια μου..μην ακουτε κανεναν..δεν χαθηκε τπτ..μαζι σας... ο τεο 13.

Anonymous said...

Asheto me to fema , alla kalo to doume ke auto...


http://www.fcbarcelona.cat/web/english/handbol/index.html

Anonymous said...

xatzidimitriou telika prepei na to roufas to augoulaki , sopa re sbineis ts sxolia giati ponaei i ali8eiaaaaaa ?????

Anonymous said...

Εμεις καλα παιξαμε, αλλα οι διαιτητες!!!! αυτο ειναι το ευκολο, το δυσκολο ειναι να δεις τις αδυναμιες σου. αμεσως με την δικαιολογια στο στομα!