ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΤΣΙΦΑ ΑΠΟ ΑΕΡΩΠΟ ΕΔΕΣΣΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΤΣΙΦΑ ΑΠΟ ΑΕΡΩΠΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Το... κόλπο γκρόσο της μεταγραφικής περιόδου πήγε να κάνει ο Αερωπός που επέστρεψε με «άγριες» διαθέσεις στην Α1 ανδρών. Η ομάδα της Εδεσσας κατέθεσε πρόταση στον διεθνή πορτιέρο Γιώργο Κότσιφα και μάλιστα τα βρήκε και με τον ΠΑΟΚ (κάτι που δεν έχει συμβεί με τον Φίλιππο), αλλά ο 26χρονος την απέρριψε αφού έχει αποφασίσει να συνεχίσει την ζωή του στην Βέροια.

* Οι υπογραφές των συμβολαίων απομένουν μόνο για την ανανέωση της συνεργασίας του Χριστόφορου Μπακαούκα με την ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Επίσης συνεχίζονται οι επαφές της «ένωσης» με τον Πολωνό αριστερό ίντερ Αλεξάντερ Κόκοζκα.

* Στις ομάδες μοιράστηκε η νέα προκήρυξη των πρωταθλημάτων Α1 ανδρών και γυναικών 2009-2010. Σε αυτή υπάρχει διαφοροποίηση στις κορασίδες, όπου μπορούν να είναι απεριόριστες σε μια γυναικεία ομάδα και στις ποινές όταν μια ομάδα δεν κατεβαίνει σε αγώνα πλέι- οφ, όπου δεν θα συνεχίζει στον θεσμό, ενώ θα υπάρχει χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Οσον αφορά την μεταγραφική περίοδο: 1η- 21η Ιουλίου ελεύθερες- υποσχετικές, 21-31/7: Λίστες παικτών, 1-18/8: Αποδεσμεύσεις. 1/7-15/9 και 1/1/2010-31/1/2010: Μεταγραφές αλλοδαπών, 1-20/7 και 20-30/12: Ελληνες εξωτερικού, Μετοικήσεις μέχρι 20/8 και για τους πρωτοετείς φοιτητές οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι 15/9 και 1/11. 

* Αποτελέσματα πρωταθλήματος Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων ασφαλείας: Αστυνομία- Ναυτικό 29-20, Αστυνομία- Αεροπορία 35-18, Λιμενικό- Στρατός Ξηράς 25-21.

4 comments

Anonymous said...

μαλλον δεν πανε καλα αυτοι στην Εδεσσα. Πιστεύουν οτι ο τερματοφύλακας της Εθνικής μπορεί να πάει σε μια ομάδα που θα ειναι υποψηφια για φουντο.
Δεν τρελαθήκαμε ακόμη.

Anonymous said...

Ασε φίλε μην την ψανχεις ο Κοτσιφας στον Φιλιππο έχει παει και ας αφήσουν κάποιοι τις σαχλαμαρες που γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει τον Κοτσιφα να παει Βεροια γιατί ναι μεν ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σωματείο αλλά δεν είναι απρόσωπο και δεν είναι τομάρια πιστεύω ότι καταλαβαίνουν το πρόβλημα που ακούγεται ότι έχει ο Κοτσιφας με τον πατέρα του και κατα δεύτερο λόγο αν κάτσεις να το σκεφτείς ο Αποστολιδης ως μέλος της ομοσπονδίας δεν θα άφηνε να καταστραφεί ο τερματοφύλακας τις Εθνικής. Και λίγα τα λόγια σας για τον ΠΑΟΚ

Anonymous said...

12.12 άί σιχτιρ ΜΕΜΕΤΙΑ!

Anonymous said...

Ο Αλεξάντερ Κόκοζκα στο δικέφαλο μια χαρά η ΑΕΚ αλλά θέλουν και ένα πίβοτ.
όπου κι αν παίξει ο Κότσιφας θα είναι Εθνική. και κατα90% είναι Φίλιππο