ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH HANDBAL ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ SPORT+
Πανδαισία χρωμάτων και θεάματος θα απολαύσουν οι φίλαθλοι του  beach handball σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Καράβι’ Σχοινιά στην τελική φάση του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball 25 και 26 Ιουλίου 2009.  Όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προβάλουν κατά τον καλύτερο τρόπο το άθλημα και να δώσουν και στο τηλεοπτικό κοινό τις αρετές και τα πανέμορφα στοιχεία του αθλήματος.  Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ψηφιακό κανάλι Sport+. Οι 2 πρώτοι αγώνες του Σαββάτου θα μεταδοθούν απευθείας, οι 2 επόμενοι θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση και όλο το πρόγραμμα της Κυριακής θα μεταδοθεί απευθείας. Παρών θα είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου. Έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας, ο Δήμαρχος Μαραθώνος Σπύρος Ζάγαρης ενώ εταιρείες με δώρα και διαγωνισμούς θα παρουσιάσουν τα δικά τους events.

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: « ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΘΛΗΜΑ»
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Παντελής Χατζηιωάννου τόνισε: « Στην καταπληκτική εγκατάσταση στο ΄Καράβι’ Σχοινιά θα λάβει χώρα η τελική φάση του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball και όλες οι ομάδες είναι έτοιμες να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στο πανέμορφο άθλημα. Θα είμαστε εκεί να παίξουμε και να διασκεδάσουμε και να χαρούμε το άθλημα του χαντμπολ στην διάστασή του για την παραλία».

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: « ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Ο εκ των προπονητών της ομάδος ACROPOLI Γιάννης Λαζαρίδης σημείωσε: « Το γεγονός ότι θα προβληθούν οι αγώνες από το Sport +  μας υποχρεώνει να προσφέρουμε θέαμα υψηλής ποιότητος και να δώσουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του αθλήματος αποσκοπώντας στο να τέρψουμε τους θεατές που θα βρεθούν στο ‘Καράβι’ αλλά και όλους τους τηλεθεατές. Το φαιναλ φορ αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον και μας επιτάσσει να κινηθούμε αυστηρά και μόνο στο ‘ευ αγωνίζεσθαι’ αποδεικνύοντας με πράξεις την αγάπη μας στο άθλημα».

ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ: « ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΦΟΛOΟΥ, ΔΙΓΚΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ BEACH HANDBALL»
Από την πλευρά της η Ελένη Ποιμενίδου, διεθνής αθλήτρια, τόνισε: « Είναι η 2η χρονιά που θα αγωνιστούμε στο ‘Καράβι’ Σχοινιά και είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι οι αγώνες θα καλυφθούν από την τηλεόραση. Το άθλημα είναι ιδιαίτερα θεαματικό. Έχει περιστροφές, έχει φόλοου, έχει δίγκολα και η κάθε ομάδα είναι μια παρέα. Από την Ομοσπονδία και από τους ιθύνοντες της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ που κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά περιμένουμε να πιέσουν για να έρθουν οι χορηγοί και να στηρίξουν το άθλημα. Αν γίνει Ολυμπιακό άθλημα και έχω ολοκληρώσει την προσπάθειά μου στην σάλα, πιστεύω ότι θα έχω τις δυνάμεις να ασχοληθώ αποκλειστικά με το Beach Handbal. Θεωρώ ότι το Beach Handball είναι πιο θεαματικό από το Beach Volley γιατί έχει το στοιχείο του γκολ και προσφέρει πολύ καλύτερο θέαμα. Εμείς στην Avant Garde στοχεύουμε στην κατάκτηση του 4ου τίτλου και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας γνωρίζοντας τις δυσκολίες κάθε αγώνα. Στους άνδρες όλα θα κριθούν στο γκολ γιατί όλες οι ομάδες έχουν κερδίσει από ένα τουρνουά. Όλα τα στοιχεία επομένως αποδεικνύουν ότι αυτό το φαιναλ φορ δεν πρέπει κανείς να το χάσει».

ΣΚΑΡΑ: «ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΛΒΕΤΙΔΑ 55 ΕΤΩΝ»        
Η Βάσω Σκάρα διεθνής αθλήτρια, είπε: « Για τους αθλητές και τις αθλήτριες είναι η εκτόνωση εκτός σάλας. Θα προσφέρουμε εξαιρετικό θέαμα με περιστροφές και με εναέρια. Συμφωνώ απόλυτα με την Ελένη Ποιμενίδου, γιατί όχι να μην ασχοληθούμε ακόμα πιο έντονα, αν το άθλημα γίνει Ολυμπιακό. Στην Κέρκυρα αγωνίστηκε στο μάστερ Ελβετίδα αθλήτρια 55 ετών που είχε σταματήσει τη σάλα εδώ και 20 χρόνια και έπαιζε beach handball στο ίδιο διάστημα. Η επιτυχία της Αvant Garde  να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ευρώπης θα πρέπει να ωθήσει την Ομοσπονδία και τους ιθύνοντες του beach handball να βοηθήσουν το άθλημα ακόμα περισσότερο. Να οργανώνονται τουρνουά σε περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα. Σημαντικό γεγονός είναι η προβολή του αθλήματος από την τηλεόραση. Εμείς καλούμε τον κόσμο να έρθει στο ‘Καράβι’ και υποσχόμαστε ένα εξαιρετικό θέαμα. Το Beach Handball είναι ένα ανερχόμενο άθλημα της άμμου και στην πορεία θα αποδείξει ακόμα περισσότερο τις αρετές του γιατί είναι θεαματικότερο από το Beach Volley. Μετέχουν περισσότεροι αθλητές-τριες, έχει το στοιχείο του γκόλ, έχει εναέρια, έχει εξαιρετικό θέαμα».

 
Πρόγραμμα του Τουρνουά:

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Σάββατο 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009
13:00 _ Τεχνική συγκέντρωση Τεχν. επιτροπή, υπ/νοι ομάδων, διαιτητές, κριτές, παρατηρητές
14:00 1 ACROPOLI BHC – CPS ATHENS POLITEIA 1ος ημιτελικός ανδρών
15:00 2 Ν.ΙΩΝΙΑ - ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ MOBILE MINGOLLA 1ος ημιτελικός γυναικών
16:00 3 VAMOS 05 – CAFÉ  CAFÉ SUMMER 04 2ος ημιτελικός ανδρών
17:00 4 AVANT GARDE - OMG 2ος ημιτελικός γυναικών

Κυριακή 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009
13:00 5 ΗΤΤΗΜΕΝΗ 1 – ΗΤΤΗΜΕΝΗ 3 Μικρός τελικός ανδρών
14:00 6 ΗΤΤΗΜΕΝΗ 2 - ΗΤΤΗΜΕΝΗ 4 Μικρός τελικός γυναικών
15:00 7 ΝΙΚΗΤΡΙΑ 1 - ΝΙΚΗΤΡΙΑ 3 Τελικός ανδρών
16:00 8 ΝΙΚΗΤΡΙΑ 2 - ΝΙΚΗΤΡΙΑ 4 Τελικός γυναικών
17:00 _ Απονομές επάθλων

 

1 comment

Anonymous said...

Από πότε είναι πρόεδρος της επιτροπής μπιτς χαντμπωλ ο Χατζηιωαννου. Δεν είναι ο Μπεμπέτσος; Τι γινεται...