ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ BEACH HANDBALL"
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ο.Χ.Ε     και πρόεδρος της επιτροπής beach handball Παντελής Χατζηιωάννου, αναφερόμενος στην εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε η τελική φάση του 10ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Handball στο Καράβι Σκοινιά, τόνισε: «Ήταν ένα από τα ωραιότερα τουρνουά. Είχε πολύ κόσμο, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Θεωρώ ότι ταιριάζει το άθλημα αυτό στον Έλληνα και ότι είναι το θεαματικότερο άθλημα της παραλίας. Θα πρέπει να το βοηθήσουμε γιατί κρατά τους αθλητές όλο το καλοκαίρι σε εγρήγορση. Καλώ την επόμενη χρονιά, όλους τους αθλητές του Χάντμπολ, να σπεύσουν στα τουρνουά Beach Handball για να δώσουν ένα ξεχωριστό τόνο. Θερμές ευχαριστίες στους Γιώργο Μπεμπέτσο και Γιάννη Μεϊμαρίδη αλλά και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην διεξαγωγή του final four. Διοικητικά θα δούμε με  άλλο μάτι το beach handball».

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΣΤΕΡ»
Η Μαρία Καραντώνη για την για 4η φορά κατάκτηση του τίτλου από την Avant Garde την οποία προπονεί τόνισε: « Φέτος πήραμε 2 τίτλους, έναν ευρωπαϊκό και έναν στην Ελλάδα. Στόχος μας τώρα είναι να κάνουμε το νταμπλ στο Ευρωπαϊκό κερδίζοντας το μάστερ του χρόνου, όπου και αν γίνει. Μεγάλη ήταν η χαρά μας, γιατί η παίχτρια μας Όλγα Τερζούδη, αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίχτρια . Το μυστικό μας κρύβεται στο ότι είμαστε πολύ δεμένες. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, είχε περισσότερο κόσμο από πέρσι και θα το πανηγυρίσουμε όταν βρεθούμε όλες μαζί γιατί οι διεθνείς αθλήτριες της σάλας έφυγαν εσπευσμένα για να ενταχθούν στο καμπ της εθνικής Γυναικών».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ « ΣΗΜΑ ΜΑΣ Η ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ»
Ο εκ των προπονητών της ομάδας ACROPOLI ,Βασίλης Χαραλαμπάκης, υπογράμμισε: « Εμείς αποχωρήσαμε από την Μεταλλοπλαστική, γιατί πληρώναμε μόνοι μας τα έξοδά μας και δημιουργήσαμε την Acropoli. Η ιδέα για την ονομασία ήταν του Γιάννη Λαζαρίδη με την οποία συμφώνησα. Για τους περισσότερους παίχτες ήταν ο 3ος τίτλος μετά τους 2 τίτλους με την Μεταλλοπλαστική. Στο επόμενο μάστερ ο στόχος μας είναι ένα μετάλλιο . Το τουρνουά πέτυχε απόλυτα . Βοήθησε ιδιαίτερα η τηλεοπτική κάλυψη. Σήμα της ομάδας μας είναι η Καρυάτιδα και φιλοδοξούμε την ομάδα αυτή να την οργανώσουμε ακόμα καλύτερα για να κάνει σπουδαία πορεία στα πρωταθλήματα του beach handball. Η διαιτησία με εξαίρεση το ματς Vamos- Summer ήταν καλή».

No comments