ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

«ΕΦΥΓΕ» Η 19ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΠ ΞΑΝΘΗΣ

Μέσα σε κλίμα οδύνης και θλίψης κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι, στο Αυξέντιο Ξάνθης, η αδικοχαμένη 19χρονη αθλήτρια της ΑΕΠ Ξάνθης, Χριστίνα Χριστοδούλου, η οποία χάθηκε από την επάρατο νόσο. Είχε κληθεί το 2007 στην Εθνική Νεανίδων με την οποία δεν αγωνίστηκε ποτέ, γιατί τον Ιούλιο του 2007 σε προπόνηση της ΑΕΠ Ξάνθης έσπασε το χέρι της και διαπιστώθηκε ότι έπασχε από την επάρατο νόσο στα οστά της. Όταν διοργανώθηκε η Μεσογειάδα στο Παρίσι, την ίδια περίοδο, η Χριστίνα Χριστοδούλου βρισκόταν σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι και της τοποθετήθηκε τιτάνιο. Αθλήτριες από όλη την Βόρειο Ελλάδα της είπαν χθες το τελευταίο αντίο. Ανάμεσά τους και η αθλήτρια της Εθνικής Γυναικών, Στέλλα Βασιλειάδου, η οποία έφυγε από τον Ατέρμονα για να δώσει το παρόν στην κηδεία της συναθλήτριάς της. Στην νεκρώσιμο ακολουθία προέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων. Κοντά της βρέθηκαν και οι συναθλήτριές της στην ομάδα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης στην οποία είχε αγωνιστεί ένα διάστημα. Το παρών έδωσε και η Αντιδήμαρχος Ξάνθης και πρώην Πρόεδρος της ΑΕΠ Ξάνθης, Σοφία Καραγιαννίδου.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: « ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»
Ο προπονητής που την ανακάλυψε σε ηλικία 11 ετών, Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης τόνισε: « Ήταν φοβερός χαρακτήρας, είχε θέληση, ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος. Είχε περάσει στην Νομική σχολή όπου δεν μπόρεσε ποτέ να σπουδάσει. Για τελευταία φορά την είδα στις 3 Ιουλίου στα γενέθλιά της στο Αυξέντιο. Χάσαμε ένα χρυσό κορίτσι. Θα προτείνω και εγγράφως στον Δήμο Ξάνθης, να ονομαστεί το παλιό κλειστό γυμναστήριο Ξάνθης, Χριστίνα Χριστοδούλου. Στην ΑΕΠ Ξάνθης αγωνίζεται και η δίδυμη αδερφή της Μαρία».

ΣΚΟΥΦΑΣ: « ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ»
Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Σκούφας δήλωσε: «Ήταν ένα διαμαντάκι. Αξιαγάπητη μεταξύ των συναθλητριών της, χαμογελαστή. Θα την θυμόμαστε πάντα».

ΠΙΛΑΦΑΣ: « ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ, Χαράλαμπος Πιλαφάς, δήλωσε: « Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στην οικογένεια της αθλήτριας που χάθηκε τόσο άδικα και διερμηνεύουμε τα αισθήματα θλίψης όλου του κόσμου του αθλήματος για την μεγάλη αυτή απώλεια».

Η ΟΧΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης αθλήτριας και εύχεται παρηγορία στην οικογένειά της από τον Κύριο.

ΜΕΣΣΗΝΗΣ: «ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ»
Ο προπονητής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας Παναγιώτης Μεσσήνης μετά την ολοκλήρωση και της μεταγραφής του Σέρβου δεξιού ίντερ Μίλος Μάτοβιτς και της μεταγραφής του Φλώρου από την Νέα Ιωνία τόνισε: « Έχουμε πλήρες ρόστερ. Θα κάνουμε διπλές και τριπλές προπονήσεις σε στίβο, με βάρη και στο γήπεδο. Θα κάνουμε σκληρή δουλειά σε βάθος χρόνου και εκείνο που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι να αξιοποιηθεί το νεανικό έμψυχο υλικό του Ιωνικού. Θα καταβάλλουμε όλες τις προσπάθειές μας για τον σκοπό αυτό».

8 comments

papazoglou eirini said...

kalo taksidi na exeis koritsaki mou tha se thumomaste gia panta. ta sullipitiria se olokliri tin oikogeneia zwi se sas.kalo kouragio

stathpap said...

Τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ φτωχά. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς.

Persa Chatzimike said...

Kalo taksidi...kouragio kai dynamh sthn oikogeneia.

Anonymous said...

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ...

Anonymous said...

k pws mporei meta o kathenas na vgainei k na vrizei na krazei na paraponiete pou einai aplhrwtos otan uparxoun auta ta dusaresta gegonota???
kalo taxidi k therma sullipitiria sthn oikogeneia..na sas fwtizei apo psila..enas 20xronos athlhths tou athlimatos....

Anonymous said...

τιποτα δεν υπαρχει που μπορουμε να πουμε για ενα τοσο υπεροχο κοριτσι...οτι κακο επαθε το επαθε εν ζωη!το ασχημο δεν ειναι που εφυγε,εκει θα ειναι καλα...το ασχημου ειναι που πονεσε πριν φυγει...μας εδωσε ομως δυναμη,μας διδαξε πολλα!!!οσοι την ξερουμε θα θυμομαστε παντα το χαμογελο της σε ολα ακομα κ οταν ειχε να αντιμετωπισει τον καρκινο!απο δω κ περα θα πρεπει ολοι μας να στηριξουμε την οικογενεια κ πανω απολα την αδερφη της μαρια!μαζι τα περνουσαν ολα ασχημα κ καλα!επρεπε ο θεος να διαλεξει κ πηρε την χριστινα..δεν μπορω να το εξηγησω γιατι ομως μπορω να φανταστω κ να υποθεσω οτι ισως επειδη ηταν η πιο δυνατη για να το αντιμετωπησει ετσι ωστε να μας διδαξει κ να κανει την μαρια μας πιο δυνατη κ να δει τη ζωη αλλιως....πρεπει μαρακι μου αγαπη μου,να κοιταξεις τον εαυτο σου κ να δωσεις κουραγιο στην οικογενεια σου οπως εκανε κ η χριστινα!φροντησε τον εαυτο σου σαν να φροντιζεις την χριστινα!!να εισαι καλα κ να προσεχεις...ζωη σε σας κ ολοι οσοι ειμασταν εκει παντα θα ειμαστε κοντα στην οικογενεια κ σεσενα μαρακι μου!!!

ΣΤΕΛΛΑ Β.

Anonymous said...

SIGOURA THA EINAI ENAS AGELOS POU UPARXEI GIA PANTA SE OLA TA GHPEDA THA MAS BLEPEI APO PSHLA...
KOURAGIO STHN OIKOGENEIA KAI STOUS FILOUS TIS. LUPAME MONO POU DEN ETYXE NA THN GNORISO OSO ZOUSE GIA NA DOSEI KAI SE EMENA THN DUNAMH POU AKOUO OTI EIXE.
KALO TAKSIDI

Anonymous said...

sullipitiria stin oikogeneia kalo kouragio
kalo taksidi xristina