ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Λεωνίδα Γεράνιο, είχαν χθες ο διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ορμή Κυριάκος Σκιαθάς και ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας, για θέματα που αφορούν την χρήση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ από τις «λέαινες». Στην συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΚ, Βασίλης Γιαννακόπουλος.
Η συνάντηση έγινε σε απόλυτα εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα και λύθηκαν, μέσα από τον διάλογο, όλες οι παρεξηγήσεις των προηγούμενων μηνών.
Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν ότι επήλθε πλήρης συμφωνία μεταξύ ΠΕΑΚ και Ορμής Λουξ για την χρήση των εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου από την πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Ο κ. Γεράνιος δεσμεύτηκε και διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Ορμής Λουξ, τονίζοντας ότι θα παρέχει όσες διευκολύνσεις χρειαστούν, έτσι ώστε να βοηθηθεί η ομάδα στις φετινές της υποχρεώσεις.
Επίσης, ανέφερε όλες τις επαφές που έχει κάνει και αφορούν γενικότερα το χάντμπολ, όπως εκείνες για τον ήδη υπάρχοντα χώρο του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς, στον οποίο, σε περίπτωση αναπλάσεων και σε περίπτωση που δοθεί προς χρήση στην αθλητική νεολαία της περιοχής, έχει ζητηθεί από το ΠΕΑΚ να κατασκευαστεί ανοικτό γήπεδο χάντμπολ.
Επίσης, ο κ. Γεράνιος γνώρισε στους εκπροσώπους της Ορμής Λουξ όλο το χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής του Εθνικού κλειστού γυμναστηρίου, τονίζοντας ότι έχουν εξασφαλιστεί όλα τα κονδύλια και ότι η δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις 25 Αυγούστου.
Τέλος, θα μεσολαβήσει ο ίδιος προσωπικά προκειμένου να μεταφερθεί ο ειδικός τάπητας που βρίσκεται στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού στο «Τόφαλος», έτσι ώστε να χρησιμοποιείται σε διάφορες εκδηλώσεις τόσο της Ορμής Λουξ, όσο και στους αγώνες της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των Γυναικών.
Οσον αφορά το Κουκούλι, ο τάπητας που θα τοποθετηθεί είναι τελευταίας τεχνολογίας, αμερικάνικης πατέντας και κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας.
Μετά το πέρας της συνάντησης, με την διοίκηση του ΠΕΑΚ, ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας τόνισε τα εξής: «Θεωρώ ότι γίνεται μία νέα αρχή στις σχέσεις των δύο πλευρών. Πιστεύω ότι ο κ. Γεράνιος με την εμπειρία του θα μπορέσει να βοηθήσει το χάντμπολ και τον αθλητισμό της Πάτρας γενικότερα. Μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους όλες οι απόψεις του για ζητήματα του χάντμπολ. Τις επικροτώ και τις στηρίζω. Το ίδιο και η Ορμή Λουξ».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

3 comments

Anonymous said...

Όλοι και όλα για τους πατρινούς. Πάρτε και τα παρκέ, πάρτε και ΟΛΕΣ τις αθλήτριες εκεί. ΄Ρε ξεφτίλα για το χαντμπωλάκι...Μια ολόκληρη ομοσπονδία να μη δίνει την παραμικρή σημασία στο άθλημα και να αφήνει εν λευκώ σε μια ομάδα να κάνει ΟΤΙ γουστάρει, και όπως γουστάρει. Και όλα αυτά επειδή δε θέλουν από την ομοσπονδία να δίνουν φράγκο. Βολεύτηκαν με την Πάτρα που είναι όλα πληρωμένα και δεν υπολογίζουν κανέναν σύλλογο.
Να μας πούν τη θα εξυπηρετήσει το προπονητικό καμπ της Εθνικής Γυναικών ΚΑΙ Νεανίδων, επί δέκα μέρες και παραμονές έναρξης των προετοιμασιών των ομάδων. Άντε να πεις σε αυτές που θα πάνε Εθνική έλα μόλις γυρίσεις στην προετοιμασία.
Αλλά είπαμε όλα για την Πάτρα. Υπάρχει η έναρξη της προετοιμασίας εκεί και υπάρχει και το Champions League. Mετά λένε γιατί δεν πάει μπροστά το άθλημα. Το "ψάρι" βρωμάει από το κεφάλι, για άλλη μια φορά.

Anonymous said...

ΧΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ,ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΒΓΕΙΤΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ,Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΠ,ΜΙΑ ΖΩΗ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ,ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Κ.Ο.Κ.

Anonymous said...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΗ.ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΕΣΥ 8.12 ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΡΜΑΡΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ?ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΣΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 14 ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΟΡΜΗΗΗΗΗ ΛΟΥΞ 4EVER!!!!