ΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΚ


Πρώτος στόχος του Φιλίππου για την θέση του δεξιού ίντερ ο 33χρονος

Το επόμενο εικοσιτετράωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του δεξιού ίντερ για τον Φίλιππο Βέροιας καθώς έχουν εντοπιστεί οι στόχοι και έχουν γίνει και οι πρώτες συζητήσεις. Πρώτος στόχος είναι ο Γιούρι Χίλιουκ, οποίος αρέσει στον τεχνικό της ομάδας Τεό Παυλίδη. Ο 33χρονος Μολδαβός έχει Πολωνικό διαβατήριο, άρα πιάνει θέση κοινοτικού και πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο αθλητή. Την περσινή σεζόν μάλιστα αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας (Λίγκα Ασομπάλ) με την φανέλα της Κουένκα 2016, συμπαίκτης με τον Σέρβο Μιλαν Γκρουμπάνοφ, που απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Εκεί αγωνιζόταν σαν αναπληρωματικός έχοντας συνολικά 27 γκολ (σε 46 σουτ)) και πιο συγκεκριμένα 17/33 από τα 9 μέτρα, 9/12 από τα έξι και 1/1 στον αιφνιδιασμό. Είναι αρκετά θηριώδης με ύψος 1,98 μ. και ζυγίζει 100 κιλά και μπορεί να παίξει και άμυνα. Στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα όμως και ο Ρούσκοφ, το αγαπημένο παιδί του Τεό Παυλίδη, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει κάποια ομάδα στο εξωτερικό. Ο 21χρονος Βούλγαρος μπορεί από δεύτερος να ξεπεράσει και τον Χίλιουκ στην μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Σήμερα η πρώτη
Η νέα χρονιά ξεκινάει τυπικά σήμερα για τον Φίλιππο Βέροιας, καθώς θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στις 7:30μ.μ. στους Τάφους του Φιλίππου. Στην συνέχεια η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στους παίκτες. Από την Πέμπτη οι αθλητές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η δουλειά στην φυσική κατάσταση και το γήπεδο.

4 comments

Anonymous said...

Πιο ώριμοι από ποτέ εκεί στο Άργος οι άνθρωποι του Διομήδη. Φαίνεται ότι ο Ρέντας πήρε την κατάσταση στα χέρια του και σταμάτησε να σκορπάει άχρηστα λεφτά ακούγωντας τους Μούκιους και τους Χειβιδόπουλους.
Πήρε Παιχταρά Γερμανό και με δυο ξένους ακόμα(Δεξί Ίντερ και Πίβοτ) φτιάχνει σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρυσι με λιγότερα λεφτά και σπρώχνει και μικρούς μπροστά.
Ιωαννίδης, Γρηγοράκης, Γκουλές, Τσούλος και ενας δύο δικοί του μαζί με Γιότσα, Τρουπή Δημητρούλια είναι πολύ καλή ομάδα. και απ' ότι ακούω εδώ στην Θεσσαλονίκη έχει ρίξει τα πλοκάμια στην Εθνική νέων και προσπαθεί να πάρει άλλους 3 δικούς μας Θεσσαλονικιούς (οι δύο μάλλον έκλεισαν και είναι από τον Άρη.
Και ο Σεϊρεκίδης με τον Παυλίδη παίρνουν ακριβούς ξένους αμφιβολης ποιότητας.

Anonymous said...

Αν εσύ είσαι από θεσσαλονίκη εγώ είμαι από τα Γαυγάμιλα!!!!

Anonymous said...

Χαίρομαι που γνωρίζω κάποιον από τα Γαυγάμηλα αλλά σου αρέσει η όχι Θεσσαλονικιός είμαι.

Anonymous said...

mrabo sto diomidi.apedeije oti koitaei to kalo tou athlimatos kai den ton aggizoun ta borras notos,ethikares toy kerata.kai jero oti oloi pernane kala sto diomidi giati oi dioikountes exoun alla muala.mprabo kai pali mprabo.