ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΤΑ ΚΑΜΠ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Άρχισε χθες στο αθλητικό κέντρο ‘Ατέρμων’ το καμπ των Εθνικών Ομάδων Γυναικών και Νεανίδων. Τα καμπ ορίστηκαν να γίνουν στον Ατέρμονα λόγω του ότι δεν μπορούσαν να γίνουν στην Πάτρα όπως είχαν προγραμματιστεί, επειδή αυτές τις ημέρες γίνεται η συντήρηση του εστιατορίου της φοιτητικής εστίας της Πάτρας στο οποίο θα ελάμβανε χώρα η σίτιση των αθλητριών.

PENIOVIC: «ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ»
Ο Σέρβος Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών Velimir Peniovic αναφερόμενος στα δύο αυτά καμπ υπογράμμισε: « Προετοιμαζόμαστε για τα Προκριματικά του Euro 2010. Θα ακολουθήσει η προετοιμασία με τις ομάδες τους, τα παιχνίδια στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Σ’ αυτήν την προετοιμασία θα δώσουμε βάρος στην τακτική και τεχνική. Θα κάνουμε 2 προπονήσεις την ημέρα. Θα γίνει ένα τουρνουά στην Πάτρα στις αρχές Σεπτεμβρίου με την Εθνική Τυνησίας και την Ορμή.  Στις 14 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσουμε την Σερβία εκτός έδρας στα προκριματικά και στις 17 Οκτωβρίου στην Ελλάδα την Ισπανία. Εμείς δουλεύουμε σε βάθος χρόνου και προσπαθούμε να μπολιάσουμε με την εμπειρία και τις νεότερες αθλήτριες. Όσον αφορά το καμπ των Νεανίδων αποτελεί προετοιμασία για την Μεσογειάδα που θα γίνει στην Ιταλία τον Νοέμβριο. Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τις αθλήτριες οι οποίες ξέρουν τα καθήκοντά τους στην Εθνική Ομάδα και φροντίζουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους».

ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ
Προχθές το βράδυ έγινε η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για τη νέα περίοδο και χθες το πρωί η πρώτη προπόνηση με στίβο στο Καυτανζόγλειο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης ζήτησε από τους παίκτες να διατηρήσουν την χημεία που είχαν πέρυσι και να έχουν και πάλι φέτος την ίδια και ίσως ακόμη μεγαλύτερη δίψα για διάκριση που προϋποθέτει και προσήλωση στην σκληρή δουλειά κατά την φάση της προετοιμασίας και στη συνέχεια στις προπονήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο DILOCO ΄ΔΡΑΜΑ 1986΄ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ‘ΠΕΤΕΙΝΟΣ’ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 1-2/8/2009
Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των 5 τμημάτων ανδρών που λειτουργούν στον σύλλογο, και την κατάληψη της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων ο σύλλογος Handball DILOCO ‘ΔΡΑΜΑ 1986’ συνεχίζει τις δραστηριότητές του συνδιοργανώνοντας μεγάλο τουρνουά BEACH HANDBALL με το  Beach bar PΑRADISO LA PLAYA. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις ολοκαίνουργες εγκαταστάσεις του Paradiso La Playa, στην περιοχή Πετεινός της παραλίας Οφρυνίου (Τούζλα) Καβάλας, 1 & 2 Αυγούστου.
Στο τουρνουά έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή συνολικά 18 ομάδες από Δράμα, Προσωτσάνη Νευροκόπι, Σέρρες, Αθήνα και Αλεξ/λη, και αναμένονται και άλλες μέχρι 31/7/2009. Οι κατηγορίες των ομάδων είναι αγόρια και κορίτσια 14-17, 18-27, και 28+ χρονών. 
Στόχος του τουρνουά είναι οι αθλητές να ζήσουν ένα ευχάριστο διήμερο παίζοντας handball παραλίας και να συντηρήσουν τις φυσικές και κινητικές τους ικανότητες στην διάρκεια του καλοκαιριού. Ο΄ΔΡΑΜΑ 1986΄ προσπαθώντας να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του handball στην περιοχή, στοχεύει στην ένταξη του τουρνουά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball, και στην επέκτασή του την νέα χρονιά σε περισσότερα διήμερα.
Οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει για την διαμονή των αθλητών σε camping δίπλα από τις εγκαταστάσεις του Beach Bar PARADISO LA PLAYA, έχει ήδη ετοιμαστεί το γήπεδο με προβολείς γιατί πολλοί αγώνες θα γίνουν μέχρι τις 22:00 και θα δοθούν μπλουζάκια και αναμνηστικά στους συμμετέχοντες. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει 1000 αφίσες σε όλη την περιφέρεια. Το Σάββατο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί βραδιά διασκέδασης για τους συμμετέχοντες και τους φίλους του αθλήματος, με μουσική και barbeque.
Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν με ομάδες των 7 ατόμων, η και μεμονωμένοι που θα ενταχθούν σε ομάδες λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Τογανίδη Θεόδωρο στα τηλ. 6945908684, & 6979668387, για να ενημερωθούν.

ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ: « ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»
Ο Θεόδωρος Τογανίδης δήλωσε: « Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε του χρόνου να διοργανώσουμε τουρνουά στην ίδια τοποθεσία και το τουρνουά αυτό να ενταχθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.  Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη  θέλουν να δώσουν την δική τους συμβολή και παρουσία στα δρώμενα του Beach Handball».


 

3 comments

Anonymous said...

ton papadopoulo to asteri tis dramas na timisete gia tin prosfora tou tosa xronia sta gipeda stis e8nikes katigories a1 , a2 b e8niki , topiko dramas ....... enas filos tou

Anonymous said...

Μπιτς χάντμπολ παντού!

Anonymous said...

papadopoulo ne ala poion ton toli, ton marino ,ton panagioti?