Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΑΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΑΟΥ

Αναχώρησε χθες το βράδυ στις 9:00 οδικώς για την Ρουμανία, η αποστολή του ΠΑΟΚ προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει στην πόλη Μπακάου της Ρουμανίας η ομώνυμη ομάδα.
Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
Παρασκευή 28/8/2009 ώρα Ελλάδος 16:00 Σουτσιάβα Ρουμανίας-ΠΑΟΚ
Σάββατο 29/8/2009 ώρα 18.00 Μπακάου Ρουμανίας-ΠΑΟΚ
Κυριακή 30/8/2009 ώρα 10:00 Οράντιε Ρουμανίας –ΠΑΟΚ
Ο συνεργάτης του τεχνικού του ΠΑΟΚ Στέλιου Σεϊρεκίδη, Στέλιος Υετίων δήλωσε: «Θα είναι η καλύτερη αγωνιστική ευκαιρία για εμάς και ένα καλό τεστ πριν τους αγώνες μας για την προκριματική φάση του  Τσάμπιονς Λιγκ. Κοντά μας θα έχουμε και τους Κοκώνη και Τσακίρη και πιστεύω πως τελικά και ο Τσακίρης θα μπορέσει να δώσει το παρών έχοντας αποθεραπευτεί».

ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ»
Ο διεθνής παίκτης και αρχηγός  του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης που είχε ψηφιστεί στην καλύτερη επτάδα του τελευταίου πρωταθλήματος κατά την ψηφοφορία των προπονητών δήλωσε: «Αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας κατά τον καλύτερο τρόπο γιατί μέσα σε τρεις ημέρες την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε δυο αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ . Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ . Έχουμε ενισχυθεί, έχουμε στα πόδια μας την πολύτιμη εμπειρία της τελευταίας σεζόν και πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι είμαστε ήδη αναγνωρίσιμοι και πιστεύω ότι μπορούμε να φτιάξουμε και εμείς τη δική μας αυτοκρατορία κατά ανάλογο τρόπο με άλλες δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού σε άλλα σπορ. Ο κόσμος που ήρθε στον τελικό με τον Πανελλήνιο πιστεύω ότι θα αποτελέσει τη μαγιά για αν δημιουργήσουμε ένα δικό μας φίλαθλο κοινό το οποίο θα μας ενισχύει πολύπλευρά. Πρέπει να εξάρω την βοήθεια που προσέφερε η δημόσια τηλεόραση στην προβολή του αθλήματος και έτσι πύκνωσε και το κοινό που προσέρχεται στα γήπεδα».

«Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ»
Για το πρωτάθλημα ο ίδιος τονίζει: «Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα , η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα. Ο Πανελλήνιος πρέπει να καλύψει το ντεζαβανταζ  του ότι ξεκινά με μείον τέσσερις βαθμούς λόγω της τιμωρίας του για τη μη συμμετοχή του στο Κύπελλο Ευρώπης. Πρέπει ο Πανελλήνιος να ορθώσει και πάλι το ανάστημά του με απόλυτη αξιοπιστία. Ο Φίλιππος και ο Θερμαϊκός θα δώσουν το δικό τους αγώνα. Ο Δούκας είναι ομάδα με σοβαρότητα και αξιοπιστία την οποία κατευθύνει αγωνιστικά ο Γιώργος Κρανάκης αλλά παραμένει ερωτηματικό το ποιον απολογισμό θα έχει στο τέλος. Ο Αερωπός έχει κάνει σημαντικές κινήσεις και έχει ενισχυθεί ανάλογες κινήσεις έχει κάνει και ο Ζαφειράκης ενώ ο Κύδων θα είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Είναι θλιβερό το γεγονός το ότι δεν υπάρχει πια ο ΒΑΟ Θεσσαλονίκης. Δεν ήταν κομήτης. Πρωταγωνίστησε και ανέδειξε πολλούς διεθνείς παίκτες. Στη λίστα των Κυπελλούχων Ελλάδος κοιτάζω πως υπάρχουν αρκετές ομάδες που σήμερα δεν υφίστανται».

«Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ»
Σχετικά με τον Σάββα Καρυπίδη ο Αντώνης Σαουλίδης συμπλήρωσε: « Είναι ο μεγαλύτερος μάγκας του ελληνικού χάντμπολ, διότι αγαπά αυτό που κάνει και το κάνει συνειδητά θέτοντας συνεχώς μεγαλύτερους στόχους. Στο επίτευγμα του Αλέξη Αλβανού αντικατοπτρίζονται οι προσπάθειες και η σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι οι συναθλητές μας που βρίσκονται στο εξωτερικό».

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ»
«Όσο για τους αγώνες με Μαυροβούνιο και Ιταλία είμαι βέβαιος πως θα περάσουμε αυτά τα εμπόδια. Είναι δύσκολο βέβαια να φτάσουμε τις επιτυχίες του 2004 και του 2005 διότι τότε υπήρχε και η συγκυρία, αλλά με ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους,  μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου».

«ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ»
«Για το 2011 πιστεύω είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό χάντμπολ . Τα παιδιά της εθνικής Νέων από άποψη σωματοδομής και τεχνικής είναι τα καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Σε αυτή την ομάδα δουλεύει με αφοσίωση και ζήλο ο Κώστας Τσαβδαρίδης και θεωρώ πως αύτη η ομάδα θα μπορέσει να αποτελέσει τον κορμό της Εθνικής μας ομάδας ανδρών και πως θα μπορέσει να πετύχει υψηλούς στόχους. Η ΟΧΕ έχει επενδύσει σε αύτη την ομάδα και θα δώσει όλο το ενδιαφέρον της όσο για τον κόσμο που αναμένεται να παρακολουθήσει τους αγώνες πιστεύω πως ο αριθμός θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα και δεν θα συγκρίνεται με τον κόσμο του 1991 στο Παγκόσμιο Νέων στο Φάληρο και του 2000 το Πανευρωπαϊκό Νέων στην Ηλιούπολη. Η Θεσσαλονίκη έχει το δικό της φίλαθλο κοινό και οι φίλαθλοι γνωρίζουν κάθε ημέρα και περισσότερο το άθλημα και πιστεύω ότι θα δώσουν το παρών. Οργανωτικά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, διότι οι έλληνες ξέρουμε να διοργανώνουμε αγώνες και η Ομοσπονδία θα βάλει τα δυνατά της να πετύχει και στη διοργάνωση αυτή».

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Το Δ.Σ του Α.Σ.. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ διοργανώνει επίσημο τριήμερο τουρνουά προετοιμασίας της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων : Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΒΥΡΩΝΑ, Ο.Φ.Ν.Ι. , ΑΡΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Βύρωνα υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βύρωνα στις 28,29 και 30 Αυγούστου 2009 .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28 / 08 / 2009
18.00 – 19.30  :  Α,Σ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΒΥΡΩΝΑ – Ο.Φ.Ν.Ι.
20.00 – 21.30  :  ΑΡΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ  29 / 08 / 2009
18.00 – 19.30  :  Ο.Φ.Ν.Ι. – ΑΡΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
20.00 – 21.30  :  Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΒΥΡΩΝΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  30 / 08 / 2009
16.00 – 17.30  :  Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΒΥΡΩΝΑ – ΑΡΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
18.00 – 19.30  :  Ο.Φ.Ν.Ι. – ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

10 comments

Anonymous said...

ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΒΑΟ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ,ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙ......

Anonymous said...

ο άνθρωπος έδουσε την αίθουσα του δήμου για να γίνει εκδήλωση από παρακρατικούς και αντεξουσιαστές, στο ΒΑΟ θα κόλωνε!!!

Anonymous said...

Etsi thes saoulidi o panellinios na ksekinisei me -4 e?alliws den mporeis?

Anonymous said...

Καποιος πρέπει να σου πει οτι θα πρέπει να κάνεις λιγότερες δηλώσεις οχι μόνο για τον ΠΑΟΚ ή τον ΒΑΟ. Το άθλημα σην Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο πρόβλημα .....χάθηκαν άπειρα ταλέντα εξαιτίας ξέρεις ποιού........

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ,ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΤΙΤΑΝΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ,"ΕΡΓΑΤΗΣ" ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ...

Anonymous said...

Αντωνάκη μαζέψου....έχεις πάρει λάθος κατεύθυνση....με ένα πρωτάθλημα που πείρατε κατά λάθος(σιωπηρή αποχή αθλητών ΠΓΣ)σήκωσες ανάστημα και λες πολλά...άφησε την κριτική και κοίταξε την ουσία. Το χάντμπωλ της Θεσσαλονίκης έχει πτωτικές τάσεις και με "μπαλώματα" δεν φτιάχνεις ομάδα.

Anonymous said...

Καλα γιατι μπήκατε στην διαδικασία να ασχοληθείτε με τον "εκλεκτό" του προέδρου της ΟΧΕ ??
είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα η συμπάθεια του Προέδρου στο πρόπωπο του Αντώνη όχι για το χαντμπωλικό του ταλέντο ασφαλώς......

Anonymous said...

Ο Αντώνης θα είναι στην οργανωτική επιτροπή του 2011 στην Θεσσαλονίκη ως πιστός και επιστήθιος φίλος του τεράστιου "δημοσιογράφου" ευνοούμενου του Προέδρου....

Anonymous said...

Αντώνη κατεβαίνει ο πατέρας σου για Πρόεδρος στην Ένωση ???

Anonymous said...

ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΝΕ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ