ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Σε διεθνές τουρνουά στην Πολωνία θα συμμετέχει η Εθνική Ανδρών μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από την Πολωνική Ομοσπονδία και την οποία απεδέχθη. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στην Πολωνία από τις 28-30 Οκτωβρίου στην πόλη Πόζνακ, και θα συμμετέχουν επίσης η Νορβηγία η Αμερική και η Πολωνία.

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΟΚ: «ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ»
O προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης σε δήλωσή του αναφορικά με το παιχνίδι με την Γαλλική Κρετέϊγ από την οποία ο ΠΑΟΚ έχασε με 26-20 στο διεθνές τουρνουά στην πόλη Ντομπόϊ της Βοσνίας, δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με άλλη φιλοσοφία, που έχει κάνει πολύ μεγαλύτερη προετοιμασία. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά, στο δεύτερο μέρος λόγω του ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις οργανωμένες επιθέσεις και τους αιφνιδιασμούς των Γάλλων αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά του σκορ χαμηλά. Με βάση το ότι βρισκόμαστε στη μέση της προετοιμασίας πιστεύω πως στο πρώτο αυτό τεστ πήγαμε καλά. Τον αγώνα παρακολούθησαν 3.000 φίλαθλοι. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική. Το μέρος εδώ που μένουμε είναι εντυπωσιακό. Πιστεύω πως μόνο οφέλη θα έχει η ομάδα από τη συμμετοχή της σε αυτό το τουρνουά».

ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΗΣ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: «ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ»
«Είπα στους παίκτες μου ότι υπάρχει μια ειδική κατάσταση φέτος. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της ομάδας και κανένας, ούτε εγώ ο ίδιος, δεν είναι πάνω από την ομάδα. Εδώ δεν υπάρχει το εγώ υπάρχει το εμείς» μιλάει ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Ευθύμιος Πιπελίδης και προσθέτει: «Διαπίστωσα στην πρώτη συγκέντρωση πως οι παίκτες είναι ορεξάτοι με φιλοδοξίες και όραμα για να ανεβάσουν την ομάδα. Η ομάδα πήρε από τον Άρη τον Θανάση Χατζηαγαπίου 20 ετών, πίβοτ, τον Αλέξανδρο Σιμιτζή 21 ετών, αριστερό εξτρέμ, το Νίκο Μωϋσή 20 ετών αριστερό εξτρέμ, και τον Δημήτρη Τσαβδάρη, 19 ετών, πλέϊ μέϊκερ. Επίσης πήραμε τον Μωϋσή Καραπεϊδη 22 ετών από τον Φίλιππο και τον Μπόμπορα από την Καλαμαριά. Ξεκινήσαμε στις 10 Αυγούστου. Η φιλοδοξία μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτό το έμψυχο υλικό και να δώσουμε φτερά στην ομάδα. Οι καινούργιοι παίκτες από τον Άρη έχουν πείρα από τις συμμετοχές τους στην Εθνική Νέων. Τόσο το δυναμικό των παικτών του Κιλκίς όσο και των νέων αθλητών πρέπει να δεθεί με τον καλύτερο τρόπο». Για το πρωτάθλημα ο ίδιος συμπληρώνει: «Έχουν ενισχυθεί οι ομάδες, το πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό. Ο ΠΑΟΚ που ενισχύθηκε με τις μεταγραφές πιστεύω ότι είναι φαβορί για τον τίτλο. Ο Φίλιππος και η ΑΕΚ έχουν ανέβει. Περιμένω πολλά από τον Αερωπό, που έχει ενισχυθεί. Ο Πανελλήνιος είναι ένα ερωτηματικό. Οι υπεύθυνοι του Πανελληνίου κρατάνε χαμηλούς τόνους, όμως δεν παύει να είναι πάντα «ο Πανελλήνιος». Ο Δούκας στηρίζεται στην ομαδικότητα και στη δουλειά με τα νέα παιδιά. Ο Κύδων Χανίων έχει ενισχυθεί και θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α1 κατηγορίας».

No comments