ΦΕΡΝΕΙ ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΦΕΡΝΕΙ ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Εντός της εβδομάδας είναι αποφασισμένοι να κλείσουν το ρόστερ της ομάδας οι άνθρωποι του Φιλίππου Βέροιας και το μοναδικό κομμάτι του παζλ που παραμένει κενό είναι του πίβοτ. Μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Τσέχου διεθνή Μάρτιν Πράχαρ -ο οποίος είχε οικονομικές εκκρεμότητες με την Ρουμάνικη Ρεζίτα, η οποία τελικά τον πούλησε χθες στην Κονστάντζα- οι Βεροιώτες έστρεψαν την προσοχή τους στον Ιβάνκο Νίκολας. Ο Γάλλος πίβοτ που προέρχεται από τις δυνατές ακαδημίες της Μονπελιέ με αρκετά καλό βιογραφικό θα βρίσκεται σήμερα στην Βέροια για να δοκιμαστεί και αν ικανοποιήσει τον προπονητή Τεό Παυλίδη να αποκτηθεί. Ο Νίκολας έχει γεννηθεί στις 5-5-1980, έχει ύψος 1,93 μ. και είναι 110 κιλά. Μάλιστα αναμένεται να πάρει μέρος στο φιλικό με το Κιλκίς την Πέμπτη και αν προλάβει και με τον Θερμαϊκό το Σάββατο. Αν για οποιονδήποτε λόγο χαλάσει του Νίκολας ο Φίλιππος θα αποκτήσει τον διεθνή Εσθονό Γιόχανσον, ο οποίος είναι σταντ- μπάι.

8 comments

Anonymous said...

Μπράβο πρόεδρε συνέχισε έτσι. Κάνε το Φίλιππο όχι απλώς να ξεχωρίσει (Ζιβούλοβιτς) αλλά να πρωταγωνιστήσει! Ας μας ενημερώει κάποιος αν ξέρει για τις έδρες και τις ώρες των φιλικών του Φιλίππου με Κιλκίς και Θερμαϊκό.

Anonymous said...

Εκτιμώ πως ΚΑΚΩΣ εισηγήθηκαν την μεταγραφή αυτή οι προπονητές του Φιλίππου στην διοίκηση, δεν έχει ανάγκη η ομάδα απο πίβοτ.
Είναι φανερό πως η ομάδα θα βρεί τον δρόμο της αν κοπεί η γκρίνια και η πολυγνωσία των καλοπληρωμένων "αστέρων" της, αν σταματήσει ο "ωχαδελφισμός" αυτών και στρωθούν όλοι στην δουλειά έτσι ώστε να παραδειγματιστούν και τα "πιτσιρίκια" που δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μάλιστα αθλητές εξαιρετικής ποιότητας και γνώσης στο άθλημα.
Ευκαιρίες στους Κορωνά,Μάντζο,Κωστακίδη,Ρεμπελάκο,Κουρουμλίδη,Λιακόπουλο κλπ θα είναι πολύ καλύτερα απο τους Στήβ,Δέλλιο κλπ δημοσίους υπαλλήλους,

Anonymous said...

Ο Φιλιππος παίζει σ'ημερα Πέμπτη ώρα 6.00 με ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στο Φιλιππειο και το Σάββατο στις 6.00 στο Φιλιππειο με τον Θερμαικο.

Anonymous said...

Γιώργο Τάκη να ενημερώσεις το site της ομάδας με ειδήσεις και φωτογραφίες !!!

Anonymous said...

Αλήθεια είδε κανείς τον Δέλλιο ??? ή μόνο στο face book θα τον βλέπουμε ???
Έχεις να δηλώσεις κάτι εσύ Mr που εισηγήθηκες να πάρει αυτήν την τεράστια οικονομική αύξηση σε μιά εποχή οικονομικής ύφεσης ???

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον φίλο. Η σελίδα του Φιλίππου θέλει ενημέρωση. Μείναμε στη Βεργίνα και στην πρώτη συγκέντρωση ενώ σήμερα έχουμε το πρώτο φιλικό. Ο Φίλιππος πράγματι έχει την πιο καλοστημένη σελίδα συλλόγου, θέλει όμως καλύτερη ενημέρωση. Αυτό πιστεύω είναι λεπτομέρεια μπροστά στην τεράστια προσπάθεια του συλλόγου. Όμως τι πιο καλό από το ανοίξεις τη σελίδα του Φιλίππου και να μάθεις τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας. Καλή επιτυχία Φιλιππάρα για σήμερα!!!!

Anonymous said...

26-21 ο Φίλιππος το Κιλκίς. Κορυφαίος ο Κορωνάς.

Anonymous said...

Αλήθεια ήταν ο Δέλλιος στο φιλικό ???
έστω και σαν θεατής ???