ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΛΑΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΛΑΟ

Κατόπιν της παραίτησης του σωματείου ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδας από τον αγώνα μπαράζ για τη συμπλήρωση της κενής θέσης στην Α2 Εθνική Ανδρών περιόδου 2009-2010, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς- ΓΑΣ Αρχέλαος σε ουδέτερη έδρα το Σαββατοκύριακο 12  ή 13 /09/2009.
Η νικήτρια ομάδα του αγώνα μπαράζ θα αντικαταστήσει την ομάδα ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς, στην κλήρωση και στο πρόγραμμα της Α2 Εθνικής Ανδρών, καθώς και στο Κύπελλο Ανδρών (εφόσον η ομάδα το επιθυμεί και δηλώσει συμμετοχή).

ΠΑΡΑΣΧΟΥ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»
Ο προπονητής του ΑΟΔ Θερμαϊκού Παύλος Παράσχου αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας του τόνισε: «Βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας, διαπιστώνω ότι πατάμε καλά και το Σάββατο θα δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι με το Φίλιππο , που θα είναι για εμάς ένα καλό τεστ. Τις ερχόμενες μέρες έρχεται ο Ισλανδός αριστερός ίντερ Γκάγκναρ Τζάλσον με ύψος 1.96 που μπορεί να παίξει και δεξί ίντερ, τον οποίο έχουμε συμφωνήσει να εντάξουμε στην ομάδα. Στόχος μας είναι πάντα να είμαστε πρωταγωνιστές».

«Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ»
«Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί έχει συγκεντρώσει την αφρόκρεμα του αθλήματος και έχει και ποιοτικούς ξένους. Ο Φίλιππος έχει ενισχυθεί και θα είναι και εκείνος φαβορί. Η ΑΕΚ προβάλλει ως αουτσάϊντερ και έχει και εκείνη σημαντικά ενισχυθεί. Να μην ξεχάσουμε τον Πανελλήνιο που αν δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι έχει σημαντικά ενισχυθεί. έχει το Σαμαρά τον Ζαραβίνα τον Μάλλιο και έχει κάνει μια εσωτερική μεταγραφή με τον Μαστορογιάννη, ο οποίος πέρυσι λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να δώσει πολλά, έχει επίσης 4-5 διεθνείς. Ο Πανελλήνιος είναι σημαντική μονάδα στο άθλημα και μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα και με καμία δύναμη δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη μονάδα να υποχωρήσει. Ο Δούκας θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη. Έχει παντρέψει τους νέους αθλητές με 2-3 έμπειρους, ενώ έχει και ένα πολύ καλό προπονητή το Γιώργο Κρανάκη. Θα έχει καλύτερη εμφάνιση από πέρυσι. Τα Βριλήσσια είναι ερωτηματικό. Ο Αερωπός θα κινηθεί μεταξύ των θέσεων 5-8 μπορεί όμως να μπει και στην τετράδα. Ο Διομήδης θα είναι δυνατός και αξιόμαχος. Ο Ζαφειράκης θα δώσει τη μάχη μαζί με τα Βριλήσσια και τον Κύδωνα για την παραμονή».

«ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ 2011»
Για τους αγώνες της Εθνικής μας με Μαυροβούνιο και Ιταλία ο Παύλος Παράσχου συμπλήρωσε: «Εάν αγωνιστούν όλοι οι παίκτες που παίζουν στη Γερμανία δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το προπονητικό τιμ είναι ότι καλύτερο έχουμε από πλευράς τεχνογνωσίας . Οι ομοσπονδιακοί προπονητές ενημερώνονται για τις διεθνείς εξελίξεις, έχουν συνεχή ανησυχία και βρίσκονται σε εγρήγορση θέλοντας να βοηθήσουν την εθνική μας ομάδα. Όσο για την Εθνική Νέων έχοντας περάσει από την Εθνική Νέων παλιότερα και ένα μικρό διάστημα από την Εθνική ανδρών θεωρώ πως είναι μεγάλη τιμή να φοράς το εθνόσημο . Είναι απίστευτο αυτό που αισθάνεσαι όταν ακούς τον εθνικό ύμνο. Το συναίσθημα αυτό δεν μπορείς να το μεταφέρεις παρά μόνο να το ζήσεις. Ο Κώστας Τσαβδαρίδης είναι σοβαρός και δουλεύει σκληρά, μέχρι υπερβολής . Θεωρώ πως θα κάνει τα πάντα για να αξιοποιήσει το ταλέντο των παικτών της ομάδας. Εφόσον γίνει συστηματική προσπάθεια και πιστεύω πως θα γίνει, τα γήπεδα θα έχουν την έντονη παρουσία του κόσμου διότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν είμαστε ούτε στο 1991 ούτε στο 2000 και εδώ στη Θεσσαλονίκη ο παλμός του χάντμπολ είναι έντονος. Η Βόρεια Ελλάδα και όλη η Ελλάδα θα στηρίξει τους αγώνες αυτούς που αποτελούν ένα εθνικό γεγονός και  καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει».

No comments