«Κίνητρο ο κόσμος του ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Κίνητρο ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Ριγανάς στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ

Ηταν χωρίς αμφιβολία και για φέτος ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού. Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν, ένα είναι σίγουρο πως ο Νίκος Ριγανάς θα αγωνιστεί φέτος στον ΠΑΟΚ και όπως δηλώνει δεν πίστεψε ούτε μια στιγμή που αυτό δεν θα συμβεί. Ο 25χρονος δεξιός ίντερ μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση του «Δικεφάλλου του Βορρά» και σχολιάζει την παρουσία της ομάδες στο τουρνουά του Ντομπόι, αλλά και τους στόχους της στη σεζόν.
«Τα κίνητρα που με έκαναν να επιλέξω τον ΠΑΟΚ –αντί των άλλων ομάδων και κυρίως του Φιλίππου με τον οποίο είχα συζητήσεις- είναι πάρα πολλά. Σίγουρα ήταν το Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά το κυριότερο πως εδώ αγωνίζονται παίκτες με τους οποίους έχω άψογες σχέσεις από την Εθνική ομάδα και θεωρούσα πως ήταν πολύ σημαντικό να μαζευτούμε αρκετοί παίκτες σε μια ομάδα. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως είναι φερέγγυο σωματείο και οργανωμένο, πράγμα που δεν το συναντάς συχνά στην Ελλάδα. Επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλο κίνητρο να παίζεις για αυτόν. Πέρσι με τον Θερμαϊκό, που αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ στα πλέι- οφ παρά το ότι ήμουν αντίπαλος το χάρηκα που έπαιζα μπροστά σε τέτοιο ζεστό κοινό. Σίγουρα με εξιτάρει να παίξω για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

«Πιο δυνατός με μένα ο ΠΑΟΚ»
Για το αν πίστεψε κάποια στιγμή πως θα δεν θα ολοκληρώνονταν η μεταγραφή ο έμπειρος περιφερειακός απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη πως: «Δεν φοβήθηκα καθόλου ότι θα συνέβη αυτό διότι ήξερα πως στην χειρότερη περίπτωση θα πλήρωνα από την τσέπη μου για να παίξω στον ΠΑΟΚ»! Για τις δυνατότητες της ομάδας και την συνεργασία που έχει με τον Σέρβο Μίλαν Γκρουμπάνοφ: «Πιστεύω ότι με την δική μου παρουσία ο ΠΑΟΚ θα γίνει πιο δυνατός. Το υλικό που έχουμε είναι ισχυρό και νομίζω πως θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Οι αντίπαλοι μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι στα μέτρα μας, ενώ και στην Ελλάδα έχουμε ομάδα που θα κάνει την διαφορά. Οσον για την συνεργασία μας με τον Γκρουμπάνοφ, ο Μίλαν είναι πολύ καλός χαρακτήρας και ταιριάζουμε. Είναι δουλευταράς και σοβαρός επαγγελματίας. Συνέχεια μιλάμε για το πως θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας για το καλό της ομάδας. Μετά από κάθε παιχνίδι μιλάμε αρκετή ώρα και αυτό μας κάνει καλό γιατί ο καθένας ξέρει τι θέλει από τον άλλον».

«Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά»
Τέλος όσον αφορά την παρουσία του ΠΑΟΚ στο τουρνουά του Ντομπόι, τόνισε: «Είναι τα πρώτα μας παιχνίδια στη σεζόν. Οι ομάδες είναι πολύ καλές και βλέπουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Περίμενα να ήμασταν σε χειρότερο επίπεδο στην άμυνα, ενώ στην επίθεση χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν είναι εύκολο, αφού στην ομάδα μπήκαν τρεις νέοι παίκτες σε καίριες θέσεις. Σκοπός μας εδώ δεν είναι τα αποτελέσματα. Η αυριανή αντίπαλος μας η Μπόσνα, έδειξε έτοιμη για την νέα σεζόν και θέλει πολύ προσοχή. Θα είναι επιτυχία αν καταφέρουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς».



ΠΑΛΑΣΚΑΣ: «Καλή ευκαιρία να δέσουμε την ομάδα»
Ο νεαρός περιφερειακός του ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας σχολίασε: «Το επίπεδο των ομάδων εδώ είναι πάρα πολύ καλό. Εχουμε καλή ευκαιρία να δέσουμε την ομάδα μας. Κάνουμε μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασία και σίγουρα ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Οσο για το παιχνίδι με την Μπόσνα, σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς η Μπόσνα όπως φάνηκε κόντρα στην Κρετέιγ είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Για εμάς θα είναι καλό τεστ».

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: «Κατάλληλο μέρος για προετοιμασία»
Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Απόστολος Χατζηγιαννίδης από την μεριά του σχολίασε για το ταξίδι στην Βοσνία: «Είναι μια ωραία διοργάνωση. Το μέρος όπου βρισκόμαστε είναι κατάλληλο για προετοιμασία. Οι κάτοικοι της περιοχής και όλους όσους συναντήσαμε μας έχουν φερθεί πολύ καλά, είναι φιλικοί και φιλόξενοι. Φυσικά δεν περιμένουμε αυτή την περίοδο τα αποτελέσματα, αλλά άλλα πράγματα».

2 comments

Anonymous said...

Μας πήρε χαμπάρι κ ο Ριγανάς;;;

Το ξέρει ολος ο πλανήτης ποσο τρελός είναι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. Κανένας σαν αυτό, από σενα θέλουμε πολύ δουλειά,πολυ ιδρώτα στο γήπεδο και ολα τα αλλα θα έρθουν.

Ανδρεας4

Anonymous said...

wraios o Nikolakhs.....brhke synarpastiko to kosmo tou PAOK !!
re ti doulema peftei.....mas paizei opws 8elei kai apopanw mas milaei gia ton kosmo ths omadas mas.
Alh8eia k. Petridh eseis ti lete gia tous alelfous Rigana???