ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ

Περίπου τέσσερις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Δημήτρης Δημητρούλιας του Διομήδη Αργους. Ο έμπειρος δεξιός ίντερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό του αστράγαλο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε χρόνια στο γόνατο του, το οποίο προερχόταν από τα άσχημα πατήματα που είχε. Ετσι η απόκτηση αλλοδαπού αθλητή σε αυτή τη θέση έγινε αναγκαιότητα για τους «Λύκους».

* Η διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ σε συνεργασία με τον δήμο Μενιδίου έχει ήδη ξεκινήσει το πλάνο των εργασιών για το κλειστό «Μπάμπης Χολίδης» που θα βελτιώσουν την κατάσταση του. Στις 28 Αυγούστου θα γίνει φρεσκάρισμα του αγωνιστικού χώρου -ενώ υπάρχει και η σκέψη να τοποθετηθεί νέο τάραφλεξ- για να μαλακώσει και να μην είναι τόσο επικίνδυνο για τραυματισμούς. Η ΟΧΕ έχει την διάθεση να βοηθήσει με την μεριά της, ανεβάζοντας τους τόνους στο γηπεδικό πρόβλημα.

* Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του Αλέξη Κοτελίδα στο φιλικό του Δούκα με τα Βριλήσσια, καθώς η μαγνητική δεν ήταν καθαρή. Πάντως εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών.

* Ο Πανελλήνιος θα είναι τελικά η 4η ομάδα του τουρνουά των Χανίων (Κύδων, ΑΕΚ, Βριλήσσια οι άλλες), που θα διεξαχθεί 4-6/9. Τουρνουά θα κάνει και η Εδεσσα στις 18-20/9 με τους Αερωπό, Διομήδη και ΠΑΟΚ να έχουν οριστικοποιήσει τις συμμετοχές τους.

1 comment

Anonymous said...

vlepw paixtara na pairnoyn sto Argos . Ta oikonomhsan ematha ki apo thn synaylia me ton Xatzigiannh kai etoimazoyn ki allo mpam meta ton Germano poy phran.
Allo Doyka vlepw fetos. 2-3 kaloi empeiroi paiktes kai pitsirikades gia thn trexala. Epiteloys to katalavan oti me toys polloys metrioys jenoys den ginete tipota.