ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ: «ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΗF»
«Είμαι σίγουρος ότι θα οργανώσουμε ακόμα καλύτερους αγώνες σε σύγκριση με την τελευταία διοργάνωση που έγινε στην Αίγυπτο. Η διοργάνωση του Παγκοσμίου Νέων στην Αίγυπτο ήταν καλή αλλά είχε κάποιες ελλείψεις. Πιστεύω ως φίλαθλος πως το αγωνιστικό επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό αλλά στην Θεσσαλονίκη το 2011 θα είναι υψηλότερο. Με την Παγκόσμια Ομοσπονδία έχουμε καλές σχέσεις και αυτό το κλίμα θα το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Δρ. Μουσταφά Χασάν ενδέχεται στο τέλος του μήνα να έρθει στην Αθήνα για προσωπικούς του λόγους, εφόσον αυτό συμβεί θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι. Στον τομέα των διεθνών σχέσεων στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων, είχαμε επαφές και με εκπροσώπους άλλων χωρών και κυρίως με εκπροσώπους της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας. Κάναμε και τη συμφωνία αθλητικών ανταλλαγών και έτσι στο πλαίσιο αυτό, οι αποστολές των εθνικών ομάδων Νέων και Ανδρών της Αιγύπτου, θα έρθουν στην Ελλάδα για προετοιμασία μέσα στο 2009. Τη στιγμή που έπαιρνα από τα χέρια του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τη σημαία των αγώνων αισθάνθηκα μεγάλη συγκίνηση. Έχω την πίστη πως θα οργανώσουμε, όπως ξέρουν να οργανώνουν οι έλληνες, μια εξαίρετη διοργάνωση το 2011 στην Θεσσαλονίκη . Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε όλοι ενωμένοι, δεν περισσεύει κανείς».

«ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕΛΕΤΑ ΤΑ CD TΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ»
Το προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας ανδρών μελετά και αναλύει τα CD από τους αγώνες του Mαυροβουνίου στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στη Σουηδία και την Τουρκία. Αντίστοιχα αναλύει και τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ιταλίας. Το προπονητικό τιμ της εθνικής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους παίκτες. Παράλληλα καταστρώνει το πλάνο της προετοιμασίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος οι αγώνες της οποίας θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2010.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4-6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Στις 4 -5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο «Τόφαλος» της Πάτρας θα διεξαχθεί το μεγάλο διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ελλάδος και Τυνησίας, της Ορμής και της Αναγέννησης Άρτας .Κύριος χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ΛΟΥΞ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΡΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΗ
Η Ορμή Λουξ ανακοίνωσε την απόκτηση της κοινοτικής παίκτριας Ελίτας Εκέρτε από τη Λετονία, η οποία είναι διεθνής, έχει ύψος 1.72 και είναι 22 ετών ενώ πέρυσι αγωνίζονταν στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Για τις 12 και 13 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες του Διομήδη Άργους για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου της ΕHF κόντρα στην Ιταλική Γκαμάντουε Σέτσια. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Ρουμπιέρα της Ιταλίας.
Διαιτητές θα είναι το βελγικό δίδυμο Κάρλ Ρίγκα/Σίγκυρντ Τόμασεν.
Παρατηρητής θα είναι ο Πορτογάλος Τζοάο Κόστα .

ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ο ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ
Ο Ιωνικός ΝΦ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή παίκτη Γιάννη Ζαρλακούτη από τον Πανελλήνιο. Ο προπονητής του Ιωνικού Παναγιώτης Μεσσήνης σχετικά δήλωσε: «Ο Ζαρλακούτης θα είναι το «πρώτο βιολί» στον Ιωνικό. Είναι ένας καταξιωμένος παίκτης που έχει περάσει και στο παρελθόν από τον Ιωνικό με επιτυχία. Στην προπόνηση έχουμε 20 άτομα. Η διοίκηση είναι από κοντά στην ομάδα και εξόφλησε τους παίκτες για την προηγούμενη χρονιά. Μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε την πολύ δυνατή ομάδα που θα μπορεί να σταθεί στην κορυφαία κατηγορία και να ανταποκριθεί στον υψηλό πρωταθλητισμό και ανταγωνισμό».

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Όμνι SV (Oλλανδία) και AC Λάτσια (Κύπρος) για τον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κυπελλούχων της EHF θα σφυρίξουν οι ελληνίδες διεθνείς διαιτητές Χρηστίδου/ Παπαματθαίου στις 12 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο.
Τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΚS Kόσοβο και της Βουλγαρικής Λοκομοτίβ για τον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κυπελλούχων της EHF Γυναικών θα σφυρίξουν το ελληνικό διαιτητικό δίδυμο Μπέτμαν /Τζαφερόπουλου στις 12 Σεπτεμβρίου στην Βουλγαρία.

9 comments

Anonymous said...

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ{ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ} ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

Anonymous said...

Ποιότητα σε γυναικείο μπορείς να δεις αλλά όχι στην Ελλάδα!!!

Anonymous said...

Ο ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ

Anonymous said...

ade re zwo..mono gia ton iwniko!!siga esi pou paizeis re??tou xronou a1 oloi tha fovaste!!kai o zarla einai poli sovaros anthrwpos!

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

9:47 ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ(ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ).ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ;ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ(ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΦΕΤΟΣ....)

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Η ΟΡΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ...

Anonymous said...

wpa re pou 8a anevei apo ton 1o gyro.....

Anonymous said...

5.05 ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΑΦΗΝΕ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ Α2 ,ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ