Αλλη κλάση η φετινή ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλη κλάση η φετινή ΑΕΚ


Πιο πλήρεις από ποτέ η φετινή ΑΕΚ, 30-22 τον Δούκα στο πρώτο τεστ

Ενα μικρό δείγμα από τις φετινές της δυνατότητες έδειξε στο παρκέ του Δαϊς η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό εν όψει της νέας σεζόν. Η «Ενωση» επικράτησε στο ρελαντί του Δούκα με 30-22 και απέδειξε πως φέτος έχει το καλύτερο και μεγαλύτερο ροστερ της ιστορίας της. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κοντράρουν σε κανένα σημείο του ματς την ΑΕΚ -είναι χαρακτηριστικό πως η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τα πέντε γκολ- αλλά για αυτό υπάρχει σοβαρή δικαιολογία, αφού είχαν πολλές απουσίες (Κοτελίδας, Τζηράς, Ζαλώνης, Ζαμπούνης) αντιθέτως με τους κιτρινόμαυρους που είχαν μόνο μία (Παπαδόπουλος). Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η απόδοση των τερματοφυλάκων, αφού οι τρεις του Δούκα είχαν μαζί 12/41 (29%), ενώ αυτοί της ΑΕΚ 19/41 (47%), ποσοστό το οποίο μάλιστα είχαν ξεχωριστά και οι τρεις τους ακόμα και ο νεαρός Σύγγαρης.

Στήριξη από τον κόσμο
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ -οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά «πρωτάθλημα.... κύπελλο....»- που από το... καλημέρα έδειξαν τις προθέσεις τους για στήριξη της ομάδας, ενώ τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Συρεπίσιος- Χαριτωνίδης με τον δεύτερο να δηλώνει πως επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από τέσσερα χρόνια. Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης, σχολίασε: «Εχουμε δουλέψει μια εβδομάδα στην άμυνα, ακόμα οι παίκτες ψάχνουν τις θέσεις τους, αλλά έχουν διάθεση. Εχουμε 18 άτομα και επειδή έπρεπε να παίξουν όλοι χάσαμε τον ρυθμό μας. Σαφώς και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Εχουμε ακόμα ένα μήνα δουλειάς».

AΣΕ ΔΟΥΚΑ 22
ΑΕΚ 30
Τα δεκάλεπτα: 4-6, 6-12, 9-17 (ημχ.), 14-21, 19-26, 22-30
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργιάδης (5/18 αποκρούσεις), Τσιλιμπάρης (2/9), Οικονόμου (5/14), Τζαβάρας 2, Γιαννάδης 2, Φατούρος 2, Ζούγιοβιτς 6, Ζιβούλοβιτς 1, Τσόπελας, Τόμπρος 3, Παχής 4.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Κουλούρης (8/17), Ελευθεριάδης, Κουτσής 1, Τσίνγκης 1, Βελιτσιάνος 4, Μπακαούκας 3, Γεωργίου 2, Βασιλόπουλος, Μεγαλοοικονόμου 1, Τσαούσης 3, Στρέμπατς 2, Βακάλης 4, Καφφάτος (7/15), Ασαρίδης 4, Κόντης 2, Σύγγαρης (4/9), Λάσιτσα 3, Προκοπίου. Διαιτητές: Συρεπίσιος- Χαριτωνίδης, δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 2/2-2/3.

ΒΑΚΑΛΗΣ
Κάνει την διαφορά
Το πρώτο γκολ της φετινής ΑΕΚ πέτυχε ο Γιώργος Βακάλης στο φιλικό με τον Δούκα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 1:05 με ατομική ενέργεια. Κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει σημαδιακό μιας και πρόκειται για την πιο τρανταχτή και ίσως πιο ουσιαστική μεταγραφή της ομάδας. Ο διεθνής πλέι μέικερ ανεβάζει την επίθεση της ομάδας μια ταχύτητα πάνω, ενώ φέτος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο και στην άμυνα (έπαιξε δυάρι χθες), αφού ο Γιάννης Αρβανίτης τον πιστεύει πάρα πολύ και σε αυτό τον ρόλο. «Η προετοιμασία της ομάδα είναι βαριά και απαιτητική. Το πρώτο τεστ ήταν πολύ ενθαρρυντικό. Νικήσαμε με πολύ καλή εμφάνιση. Ολα τα παιδιά δείξαμε πως έχουμε αντιληφθεί πλήρως τους στόχους της ΑΕΚ. Οι οπαδοί μας μας στήριξαν στο πρώτο ματς και έδειξαν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον. Εύχομαι καλή τύχη και στον Δούκα», σχολίασε ο 24χρονος πλέι μέικερ.

ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΙΣΚΟΥ Ο ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ- ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ!

Σάσα: «Φαβορί για νταμπλ η ΑΕΚ»
Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Αλέξη Κοτελίδα στο φιλικό με τα Βριλήσσια, καθώς ο 30χρονος περιφερειακός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στο χειρουργείο. Ο τραυματισμός του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον Δούκα, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του για έξι μήνες και υπάρχει περίπτωση να αναζητήσει αντικαταστάτη. Ο πλέι μέικερ του Δούκα Σάσα Ζιβούλοβιτς μετά το φιλικό με την ΑΕΚ έχρισε την «Ενωση» φαβορί για τους εγχώριους τίτλους: «Η ΑΕΚ απέδειξε πως είναι φαβορί για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εχει μεγάλο ρόστερ και έκανε πολύ καλές μεταγραφές. Εμείς είχαμε απουσίες και έχει φανεί από την αρχή ότι η τύχη φέτος δεν είναι με το μέρος μας. Είμαστε λίγοι και όποιος παίκτης και να τραυματιστεί είναι μεγάλο πλήγμα, ειδικότερα όμως ο Κοτελίδας, που ήταν πολύ σημαντικός για μας».



11 comments

Anonymous said...

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΕΠΑΝΗΡΘΕ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.......ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ .ΤΟΝ ΠΟΡΟΥΜΠ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗ, ΤΣΙΡΟΥΚΑ,ΛΥΡΟΠΟΥΛΟ .ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Anonymous said...

εδω επανηλθες εσυ ρε 11.29 και μιλας για χαντμπολ >
για πες μας ποιο ειναι το προβλημα σου ?
εγω το ξερω ποιο ειναι !!

Anonymous said...

KAΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΜΑΡΤΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ Ο ΠΑΡΙΣ????? ΜΑΛΟΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΓΣ?????? Κ. ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΠΑΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ.

Anonymous said...

και με ποιον θα ειναι ζευγαρι???

Anonymous said...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ? ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΦΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΟΥΜΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

Anonymous said...

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ?ΠΟΛΥ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Anonymous said...

Καλά ποσοστά οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ! Φάνηκε αμέσως η δουλειά του Αλεπουδέα... χαχαχα, ρε πως τρυπώνει παντού ο Αλεπουδιάρης, ακόμα και στην φωτογραφία τρυπωμένος είναι, χαχαχα!

Anonymous said...

Δηλαδή τι άλλαξε από τότε και από αυτά που κατήγγειλε ο κύριος Πάρης;... Οι λόγοι που είχε επικαλεστεί τότε, έπαψαν να συντρέχουν;...

Anonymous said...

ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ .ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Anonymous said...

Από ποια αγωνιστική κατηγορία θα ξεκινήσει ο Χαριτωνίδης;

Anonymous said...

Σκεφτηκατε οτι δεν υπαρχουν διαιτητες φετος για ολα τα παιχνιδια?Ισως για αυτο να επεστρεψε ο Παρης........Πεσανε στα ποδια του και γυρισε ο Κολινα.....