ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί την Κυριακή (4μ.μ.) στη Νέα Ιωνία η Ορμή Λουξ, στον αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ.
Ελένη Ποιμενίδου και Πάβλα Ποσνάροβα εμφανίζονται πανέτοιμες και δηλώνουν αισιόδοξες για το πρώτο φετινό διπλό της ομάδας τους.
Η Ελένη Ποιμενίδου δήλωσε τα εξής: «Στόχος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση της νίκης. Η Νέα Ιωνία μπορεί να έχει ενισχυθεί και να διαθέτει αξιόλογη ομάδα, με έμπειρες παίκτριες, όμως πιστεύω ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη, στο μεταξύ μας παιχνίδι, θα τον έχουμε εμείς. Ολα ξεκινούν από την άμυνα. Εμείς είμαστε πολύ δυνατές, σε αυτόν τον τομέα. Θεωρώ ότι η δική μας απόδοση θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι υποχρεώσεις μας στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι πολλές και δύσκολες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά ομάδα μας «βρίσκεται» σιγά – σιγά μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Η Πάβλα Ποσνάροβα τόνισε τα εξής: «Η Νέα Ιωνία είναι πολύ καλή ομάδα. Εχει έμπειρες παίκτριες, αγωνίζεται στην έδρα της και για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμες για όλα και αποφασισμένες. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας, με δυνατή άμυνα και αιφνιδιασμούς, και αν ακούμε τις οδηγίες του προπονητή μας (σ. Μιχαήλ Αξένοφ), τότε θα τα καταφέρουμε. Κλειδί θα είναι το να περιορίσουμε τα λάθη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα πρώτα παιχνίδια στην Α1 θα χρησιμεύσουν και σαν δύο δυνατά τεστ προετοιμασίας, ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟY ΤΥΠΟΥ

2 comments

Anonymous said...

ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ,ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.Α,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ORMI LOUX FOR EVER

Anonymous said...

kali epituxia k stis 2 omades!!!!!!