ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

MVP ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ Ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ



MVP της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε ο 19χρονος διεθνής αριστερό εξτρέμ του ΑΣΕ Δούκα, Στάθης Ζαμπούνης.
Ο Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε : «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Παίξαμε με πάθος και αγωνιστικότητα. Ξεπεράσαμε τον εαυτό μας. Αγωνιστήκαμε και για να αναπληρώσουμε το κενό των συμπαικτών μας που έχουν τραυματιστεί και αγωνιστήκαμε και για εκείνους. Στόχος μας είναι να ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τιμώντας τον σύλλογό μας . Όσο για την επιλογή τον προπονητών να με αναδείξουν ως καλύτερο παίκτη, τους ευχαριστώ που τόσο καταξιωμένοι προπονητές με ανέδειξαν MVP της 1ης αγωνιστικής. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να δικαιώνω αυτή την επιλογή τους αλλά και τις προσδοκίες του τεχνικού τιμ της ομάδας μου».

Ο Παναγιώτης Φελούκας έφορος του Δούκας για την για την ανάδειξή του Ζαμπούνη ως ΜVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος δήλωσε: « Από μικρός είναι μαζί μας. Είμαστε υπερήφανοι ως σύλλογος, διότι δικαιώνεται η πολιτική μας που προσέχουμε ιδιαίτερα τους μικρούς»

Ο Γιάννης Αρβανίτης για την ισοπαλία που πήρε εκτός έδρας στην Περαία από τον Θερμαϊκό δήλωσε: «Ήταν καλό αποτέλεσμα. Πήγαμε καλά στην άμυνα αλλά ήμασταν κακοί και σφιγμένοι στην επίθεση. Αυτά τα έχει μια πρεμιέρα. Όσο για το αποτέλεσμα ΠΑΟΚ-Δούκα, ο Δούκας έχει τη γνώση του αθλήματος, αλλά με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη».

Ο Παύλος Παράσχου προπονητής του Θερμαϊκού για τον ίδιο αγώνα δήλωσε: «Η ΑΕΚ έχει ανέβει από πέρυσι ένα σκαλί παραπάνω και έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Χωρίς να παραγνωρίζω την αξία και τις δυνατότητες του Ευγένιου Κουλούρη, πιστεύω ότι η επιστροφή του Καφφάτου θα δώσει ακόμα περισσότερους πόντους στην ΑΕΚ. Πάρα πολύ καλός ήταν ο Λάσιτσα της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρεμιέρα. Είχαμε κάποια προβλήματα λόγω των τραυματισμών Τσάτσου –Δραγάνη και της καθυστερημένης άφιξης του Τζάλσον. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες να προχωρήσει καλύτερα και πιστεύω πως θα το κάνει. Όσον αφορά το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Δούκα, ο ΠΑΟΚ μπήκε υπεροπτικά στο παιχνίδι και το πλήρωσε με την ήττα από τον Δούκα, ο οποίος πάντα στηρίζεται στην όρεξη και το πάθος των παικτών του».

1 comment

Anonymous said...

κωστα φετος το"στα 7 μετρα" θα υπαρχει μονο στο handball.gr?