ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Αρτας, η Ορμή Λουξ ετοιμάζεται πλέον για τα παιχνίδια που θα δώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Παρασκευή έως την Κυριακή στο Ααλμποργκ της Δανίας και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Ανδρέας Κόγκας, αναφέρθηκε αναλυτικά στην Ευρωπαϊκή πρόκληση της Ορμής Λουξ.
«Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του «Τόφαλος», στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στην Πάτρα. Ηταν η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα και δείχνει ότι ο κόσμος ακολουθεί σταθερά την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Αν, δε, επιστρέψουμε στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο, πιστεύω ότι θα είναι πολύ περισσότερος», τόνισε στον πρόλογό του ο Ανδρέας Κόγκας και συνέχισε ως εξής:
«Ξεκινάμε μία φιλόδοξη προσπάθεια αυτήν την εβδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έχει ενισχυθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παρόλα αυτά, η αποστολή μας στην Δανία θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.
Η Ααλμποργκ απαρτίζεται από 7 εν ενεργεία διεθνείς παίκτριες των Εθνικών ομάδων Δανίας, Σουηδίας και Νορβηγίας.
Η Μπαλομάνο Παρκ Σαγκούντ έχει στις τάξεις της πολύ σπουδαίες αθλήτριες από τον Ευρωπαϊκό χώρο, όπως η περίφημη Μίλιτσα Ντανίλοβιτς.
Τέλος, η Μίλι Πιράνο είναι μία εξαιρετικά υπολογίσιμη αντίπαλος.
Όμως, θεωρώ ότι η ομάδα μου διαθέτει εξαιρετικά σπουδαίες αθλήτριες, Ελληνίδες και ξένες, που μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο που έχουν οι ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, παρότι, επαναλαμβάνω, η αποστολή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα καταφέρουμε να επιτύχουμε μία σημαντική επιτυχία».
* Εάν οι «λέαινες» προκριθούν στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα βρουν απέναντί τους τρεις υπερδυνάμεις του Ευρωπαϊκού γυναικείου χάντμπολ, την Σλοβένικη Κριμ Λιουμπλιάνας, την Αυστριακή Χίπομπανκ και την Γαλλική Μετς.
Αντίθετα, εάν η Ορμή Λουξ αποκλειστεί, τότε θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας (EHF), η κλήρωση του οποίου θα γίνει την Τρίτη στην Βιέννη. Οι πρώτοι αγώνες της Ορμής Λουξ, σε αυτήν την περίπτωση, θα διεξαχθούν 1 και 8 Νοεμβρίου.
* Η αποστολή της Ορμής Λουξ αναχωρεί για την Δανία στις 11 το βράδυ της Τετάρτης. Στο Ααλμποργκ αναμένεται στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης. Η επιστροφή της στην Πάτρα έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της επόμενης Τρίτης.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 comment

Anonymous said...

KALH EPITYXIA STIS KORITSARES MAS GIA TO CHAMPIONS LEAGUE STIN DANIA.SAS PERIMENOYME ME ANYPOMONHSIA GIA THN EPISTROFI SAS...