ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


ΖΑΠΟΡΟΖΙΕ 30
ΠΑΟΚ 30
Τα δεκάλεπτα: 4-3, 8-9, 13-15 (ημχ.), 19-19, 22-24, 30-30
ΖΑΠΟΡΟΖΙΕ (Γιάσεσλαβ Ντιντουτσένκο): Μπούρκα, Γκουρκόφσκι 1, Κόμοκ, Κοντσαντίνοφ 4, Κριβτσίκοφ 2, Κισίλ 2, Λιουμπτσένκο 7, Μογκίλκα 2, Νάταλιουκ, Οστρούτσκο, Πεντάν 7, Πετρίτσκο, Στετσούρα 5, Ζβιέζντοφ.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αποστολίδης, Χατζηγιαννίδης, Ευαγγελίδης 6, Γουργούμης, Γκρουμπάνοφ 5, Κοκκώνης 8, Κόμινεκ, Μαραγκός, Μισυρλής, Ναουμίδης 1, Παλάσκας, Πετρίδης, Ριγανάς 6, Σαουλίδης 1, Σεβαστίδης, Τσακίρης 3. Διαιτητές: Κέκες- Κέκες (Ουγγαρία), Παρατηρητής: Ρούντιν (Ελβετία). Δίλεπτα: 5-6, Πέναλτι: ½-1/3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 62-59 3
2. Ζαπορόζιε 56-53 3
3. ΣΠΕ Στροβόλου 52-58 0

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης, σχολίασε: «Νομίζω ότι κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, κυρίως τακτικά. Στο α’ μέρος καταφέραμε να περιορίσουμε το καλό σουτ από την περιφέρεια των Ουκρανών, αντίθετα στο β΄ ήμασταν χειρότεροι αμυντικά, αλλά καλύτεροι στην επίθεση. Ισως το ότι είχαμε στο μυαλό μας ότι περνούσαμε και με ισοπαλία να μας βοήθησε». Για το αν φοβήθηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα, τόνισε: «Στο 57:48 όταν δεχθήκαμε την δίλεπτη αποβολή φοβήθηκα πως όλα μπορεί να γκρεμιστούν, ωστόσο οι παίκτες μου έδειξαν καρδιά και ψυχή. Τώρα θα αναγκάσουμε τον κόσμο του χάντμπολ να έρθουν στο γήπεδο και να δουν τα παιχνίδια μας με υπερδυνάμεις του αθλήματος».
Ο αρχηγός του «Δικεφάλλου του Βορρά» Αντώνης Σαουλίδης, τόνισε: «Οι Ελληνες ήμαστε ένας περήφανος λαός, που διακρίνεται για το πείσμα του. Η υπεροψία των Ουκρανών μας διευκόλυνε για να δώσουμε ακόμα περισσότερο την ψυχή μας. Ειμαστε συνεπείς σε αυτό που είπαμε και ο ΠΑΟΚ θα παραμένει ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα αρχίζει η γιορτή. Είμαστε ευχαριστημένοι που με τα μεγαθήρια που θα αντιμετωπίσουμε θα φέρουμε το πραγματικό χάντμπολ στην Ελλάδα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε δεν θα πάμε με πανυγηρτζίδικη διάθεση».


ΝΤΙΝΤΟΥΤΣΕΝΚΟ (Προπονητλης Ζαπορόζιε): «Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε πολύ δυνατός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και άξιζε την πρόκριση. Η αγωνιστικότητα του σε συνδιασμό με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του μας οδήγησαν σε πολλά λάθη και στην συνέχεια στον αποκλεισμό. Εμείς ψυχολογικά δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τέτοιο ματς και αποδείχθηκε πως δεν ήμασταν έτοιμοι για να παίξουμε στους ομίλους». Σε ερώτηση για το αν υποτιμήθηκε η ΣΠΕ Στροβόλου με αποτέλεσμα να κερδίσουν μόνο 3 γκολ, που αποδείχθηκε καθοριστικό ο Ουκρανός το αρνήθηκε, τονίζοντας: «Ηταν δύο διαφορετικά ματς. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε με παραπάνω γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε».
Ο αρχηγός της Ζαπορόζιε και πρώτος σκόρερ της (7 γκολ) ομάδας Αλεξάντερ Πεντάν είπε: «Ηταν ένα δυναμικό παιχνίδι και οι παίκτες και των δύο ομάδων έδωσαν το 100%. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία στους ομίλους. Το παιχνίδι κρίθηκε στα δικά μας λάθη», κατέληξε.

14 comments

Anonymous said...

Που ειναι ολοι αυτοι που ελεγαν οτι η ομαδα ειναι χαλια οτι κερδισαν τους κυπριους μονο με τρια γκολ, οτι ο σειρεκιδης ειναι ασχετος οτι η ομαδα δεν παιζει τιποτα οτι,οτι ,οτι αντε ρε γατακια κομπλεξικα βγειτε να δουμε τι θα πειτε γελοιοι

Anonymous said...

Μπράβο στα ΠΑΟΚΙΑ. Με την αξία τους στους ομίλους. Για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά είδα Ελληνικό σύλλογο να παίζει με τέτοια ταχύτητα αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο γιατί στο δεύτερο φάνηκε η κούραση. Και τώρα 10 παιχνίδια ακόμα, με ομαδάρες, με μερικά από αυτά μεσοβδόμαδα. Ιδού η πρόκληση για τους πρωταθλητές. Θα αντέξουν τόση κούραση; Αυτό θα κρίνει και την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Anonymous said...

polla sygxarhthria sthn omada tou PAOK ayth tha einai h synexeia tou PAOK : A.C. PAOK vs Montpellier HB 17.-21.02.10
Pick Szeged vs A.C. PAOK 10.10.2009
Chekhovskie Medvedi vs A.C. PAOK 15.10.2009
A.C. PAOK vs HCM Constanta 04.11.09-08.11.10
A.C. PAOK vs Pevafersa Valladolid 11.11.09-15.11.10
Pevafersa Valladolid vs A.C. PAOK 18.11.09-22.11.10
A.C. PAOK vs Pick Szeged 10.-14.02.10
Montpellier HB vs A.C. PAOK 04.10.2009
HCM Constanta vs A.C. PAOK 24.-28.02.10
A.C. PAOK vs Chekhovskie Medvedi 03.-07.03.10 Kales epityxies sto syllogo alla kai gia to Ellhniko Handball

Anonymous said...

Και, τώρα, σε ποιο γήπεδο θα παίζει ο ΠΑΟΚ; Θα δώσει ο Α.Σ., επιτέλους, το "Παλατάκι" ή θα "ξενιτευθεί" στη Δράμα η ομάδα;...

Anonymous said...

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδια και σε κανέναν άλλο της ομάδας που λέγεται ΠΑΟΚ.
Τα παιδιά μόχθησαν με το παραπάνω και φέραν το αποτέλεσμα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.
ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται παράγοντες αυτής της ομάδας δέν ζητούν ΕΚΤΑΚΤΗ επιχορήγηση από την ΟΧΕ να τους καλύψει τα έξοδα αυτής της διοργάνωσης. Απο αυτό δείχνει πόσο λίγοι είναι για το άθλημα.Αν ήταν έτσι χρόνια τώρα οι άλλες ομάδες που μετείχαν στα Ευρωπαικά κύπελλα τι έπρεπε να κάνουν ? να αδειάσουν το τα μείο της ΟΧΕ ?? Αν θυμάστε καλά απο παλιο ρεπορτάζ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ και η ΟΡΜΗ έχουν να λαμβάνουν απο την ΓΓΑ ποσά απίστευτα για την συμμετοχή τους σε Ευρωπαικά κύπελλα και δεν ζήτησαν ποτε απο την ΟΧΕ ΕΚΤΑΚΤΗ επιχορήγηση (πληροφορειακά είναι αναρμόδια η ΟΧΕ).
Αντώνη Σαουλίδη εσείς μπορεί να μην έχετε πανυγηρτζίδικη διάθεση αλλά οι παράγοντες σας είναι για κλάματα με αυτές τους τις ενέργειες.

Anonymous said...

Το θετικό εκτός της ιστορικής πρόκρισης ήταν η προβολή του αγώνα απο την ΕΤ3 , πράγματι ήταν ένα βήμα προόδου για το άθλημα ανεξάρτητα που ήταν επιλεκτικό και για τους γνωστούς προεκλογικούς λόγους.
Που ήταν η ΕΤ3 ή γενικά η ΕΤ τα προηγούμενα χρόνια στίς προσπάθειες τους στα Ευρωπαικά κύπελλα της Αρτας, Φιλιππου (cl), Ορμής (cl),Πανελληνίου(cl), ΑΣΕΔ(cL), Αθηναικού κλπ ???
Ετσι λειτουργεί η κρατική τηλεόραση επιλεκτικά και εκεί που γίνεται η σταυροδοσία των πολιτικών. Ετσι κάνουμε διάδοση του αθλήματος κύριοι της ΕΤ ???

Anonymous said...

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ , ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ??
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΣΧΘ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Anonymous said...

Πραγματικά καλή εμφάνιση αντάξια επιπέδου Champions League, απέναντι σε μιά πραγματικά πολύ καλή ευρωπαική ομάδα. Πίεση στην άμυνα, ταχύτητα μεγάλη για Ελληνική ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο καλή ανάπτυξη στην επίθεση με καλές επιλογές απέναντι σε μιά πολύ ψηλή και δυνατή άμυνα. Και πάνω απ'όλα καρδιά και πίστη για την νίκη από μια ομάδα γεμάτη Έλληνες ποιοτικούς παίκτες με κίνητρο και πολύ δουλειά πάνω στο παιχνίδι της. Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ακόμα και αν διαφωνούμε με κάποιες επιλογές ή πρακτικές.
Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ αλλά και στις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Anonymous said...

Πόση γλύκα είχε ο Ομοσπονδιακός στα σχόλια του για τους Ευαγγελίδη- Ριγανά?? Για τους Κοκκώνη -Τσακίρη ούτε κουβέντα.
Τέτοιο λιβάνισμα έίχαν χρόνια να ζήσουν τα ΠΑΟΚΙΑ, δεν θα έλεγε όχι σε μιά συνεργασία έτσι τον είδα....

Anonymous said...

Μια εξωαγωνιστική παρατήρηση. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ο ΠΑΟΚ να μην έχει ιστοσελίδα, ιδιαίτερα τώρα που πέρασε στους ομίλους. Αυτό πρέπει να γίνει ... χθες και να είναι μάλιστα και πολύ καλό με συνεχή ενημέρωση και όπως αξίζει στο όνομα του ΠΑΟΚ.

Anonymous said...

περιπατο στην ελλαδα ο ΠΑΟΚ...........ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ........

Anonymous said...

ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ, κ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ και κ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ????? ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ?? ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΧΕ??ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ??ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ κ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ Ο.Κ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ;;;;ΚΑΙ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑΡΗΣΕ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ? ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΓΑ.

Anonymous said...

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ

Anonymous said...

KΥΡΙΟΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΗΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ????ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ?? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.......??ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ Γ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ???? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......