ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Όλη η Φλώρινα πάγωσε και θρηνεί το χαμό του 45χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής Γιάννη Δημητρόπουλου και της οικογένειάς του. Ο Γιάννης Δημητρόπουλος ήταν καθηγητής στο ΤΑΔ Φλώρινας και προπονητής της ομάδας χάντμπολ γυναικών ΑΕ Φλώρινας Ακαδημίας των Σπορ. Την περασμένη Παρασκευή 4.30 το απόγευμα σε πλαγιομετωπική συγκρούστηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιάννης Δημητρόπουλος στο 39ο χλμ νέας Εθνική οδού Φλώρινας- Κοζάνης, με άλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η 40χρονη σύζυγός του Δέσποινα και τα κορίτσια τους Χρύσα 4 ετών και Χριστιάνα 3 ετών. Η κηδεία έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο χωριό Μεσονήσι Φλώρινας.
Το παρών έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ΑΕ Φλώρινας Ακαδημία των Σπορ καθώς και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περάσματος Αιμίλιος Ασπρίδης ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Στρατάκης, ο προϊστάμενος φυσικής αγωγής Μπάμπης Μιαχηλίδης κα.
Το ΔΣ της Ακαδημίας των Σπορ σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του, να τιμήσει με στεφάνι τη μνήμη τους, τα τμήματα όλα σε όλους τους αγώνες για ένα χρόνο θα κρατούν ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη και θα φορούν περιβραχιόνιο πένθους.
Ο παλιός διεθνής παίκτης του Αμύντα Αμυνταίου και προπονητής της Ακαδημίας των σπορ Τέλης Καζαντζίδης τόνισε: «Κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος σε αυτή την τραγωδία. Στη μνήμη μας θα παραμείνει αναλλοίωτη η μορφή του Γιάννη Δημητρόπουλου και της οικογένειάς του. Ο Γιάννης ήταν ένας άριστος οικογενειάρχης. Υπηρέτησε επί 4 χρόνια το ΤΑΔ Φλώρινας και παράλληλα ήταν προπονητής της ομάδας χάντμπολ γυναικών ΑΕ Φλώρινας Ακαδημίας των Σπορ. Αγαπούσε το χάντμπολ. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο»
--Η ΟΧΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο όλων των μελλών της οικογένειας του Γιάννη Δημητρόπουλου ».
--Επίσης η ΟΧΕ απέστειλε στην ακαδημία τον Σπορ τηλεγράφημα στο οποίο ανακοινώνει πως αποφάσισε σε όλα τα παιχνίδια των κατηγοριών το προσεχές Σαββατοκύριακο να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Δημητρόπουλου και της οικογένειά του.

ΜΟΥΜΤΖΙΔΕΛΗΣ: ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Ο ΑΕΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ
Ο Πρόεδρος του Αερωπού Έδεσσας Θωμάς Μουμτζιδέλης αναφερόμενος στο τουρνουά που οργάνωσε ο Αερωπός στο κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας τόνισε: «Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γέμισε η εξέδρα του γυμναστηρίου. Τα μισά από τα παιχνίδια του τουρνουά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον . Παραβρέθηκαν περίπου 50-60 από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ ο σύνδεσμος φίλαθλων ΠΑΟΚ Έδεσσας βράβευσε τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Αερωπός αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα έτοιμος. Έχουμε κάνει ένα πάντρεμα νέων παικτών με έμπειρους παίκτες . Πιστεύω πως σε ένα- δυο μήνες θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και ο Αερωπός θα είναι ομάδα όπως τη θέλουμε και όπως την οραματιζόμαστε.
Ο προπονητής Νίκος Γεωργιάδης είναι ιδανικός για να οργανώσει κατά τον καλύτερο τρόπο την ομάδα και πιστεύω να μην χάσουμε βαθμούς από εκείνους τους αντιπάλους που δεν πρέπει να χάσουμε στο πρώτο κρίσιμο διάστημα. Για το πρωτάθλημα βλέπω πως ο Φίλιππος είναι δεμένος , ο ΠΑΟΚ θα έχει τόσο τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος όσο και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτό θα του δημιουργήσει δυσκολίες . Η ΑΕΚ έχει δυναμώσει. Ένας από τους τρεις θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά από την 4η θέση ως τη 12η οι αγώνες θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Είναι θετικό πως τα παιχνίδια μεταδίδονται από το σπορ+. Κάποια στιγμή νομίζω πως θα πρέπει τα παιχνίδια να μεταδίδονται από την ΕΡΤ με την έννοια ότι εκείνος που κάνει ζάπινγκ να πέσει σε ένα παιχνίδι χάντμπολ και να μείνει σε αυτό. Για τον ορισμό των τηλεοπτικών παιχνιδιών θα πρέπει να λαμβάνεται υπ όψιν και το πόσο γεμάτη θα είναι η εξέδρα της γηπεδούχου ομάδας, ώστε να μην δημιουργείται αρνητική εντύπωση. Επίσης προτείνω για να κρίνονται και οι παρατηρητές. Η βαθμολογία των διαιτητών να βγαίνει στη δημοσιότητα και να μπορεί ο κάθε σύλλογος με ένα παράβολο 25-30 ευρώ να στέλνει το cd με τον αγώνα στην ΚΕΔ ώστε αυτή να έχει και την τελική εικόνα και να έχει και την τελική κρίση».

ΣΤΗΝ Α2 Ο ΦΑΙΑΚΑΣ
Ο Φαίακας Κέρκυρας νίκησε το Σάββατο στο μπαράζ για την Α2 Ανδρών, τους Πόντιους Κιλκίς με 30-13 και θα πάρει τη θέση του Απόλλων Καλαμαριάς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

4 comments

Anonymous said...

bravo re pedia...gia to beach handball ke gia tis omades mas oli exume na pume mia kali - kaki kuveda.mia leksi gia to palikari ke tin ikogenia tu pu efige den perisevi se kanena mas? krima.

Anonymous said...

einai oti pio tragiko exo synantisei 25 xronia.
as einai mazi ston paradeiso kai na mas vlepoun apo ekei !!
den yparxoyn logia re gamoto

kostas said...

τι να πεί κανείς,καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις να το βουλώνεις .Αλίμονο στο παλικάρι και στην οικογενειά του...

coachchrispap said...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει συνάδελφε!

Και μετά εμείς ασχολούμαστε αν ο παίκτης πάτησε την γραμμή, ή αν ήταν παθητικό παιχνίδι.

Καλή ανάπαυση στην αιώνια ζωή...