ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NovaΣπορ Fm 94,6 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NovaΣπορ Fm 94,6

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας  Χάντμπολ, Στέλιος  Αγγελούδης, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Κώστα Μιαούλη για:  
 
-τον αποκλεισμό του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:
«Το συγκεκριμένο θέμα αφορά τις γνωστές εθνικές μας θέσεις. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ακολούθησε το γράμμα του νόμου, εκδίδοντας μια απόφαση που δεν ήταν θετική για την ελληνική ομάδα. Στα εθνικά θέματα δεν κάνουμε εκπτώσεις. Θα πρέπει να συμμορφωθούν οι Σκοπιανοί με τις ευρωπαϊκές διατάξεις. Εμείς από την πλευρά μας θα προσφύγουμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή και εάν δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα φτάσουμε μέχρι τη ΔΟΕ και το Ανώτατο Δικαστήριο (CAS). Θα δώσουμε μάχη σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορεί οι ομάδες από τα Σκόπια να συμμορφώνονται στους εκτός έδρας αγώνες τους και στους εντός να κάνουν ότι θέλουν. Η Πολιτεία και το Υπουργείο Εξωτερικών έχουν δώσει ρητές εντολές σε ότι αφορά την παραβίαση χρήσης εθνικών συμβόλων. Σαν Μακεδόνας σας λέω ότι οφείλουμε να συμβαδίσουμε με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Δε γίνεται να παίζει ελληνική ομάδα σε παρκέ με τον ήλιο της Βεργίνας. Κατήγγειλα την ομοσπονδία των Σκοπίων. Εάν φτάσουμε στο CAS θα δικαιωθούμε αφού θα εφαρμοστούν οι διατάξεις της ΔΟΕ, η οποία είναι πολύ αυστηρή σε εθνικά θέματα».  
 
-τις φήμες που τον ήθελαν να διεκδικεί τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού:  
«Κακώς το όνομά μου εμπλέκεται στην πολιτική συμμετοχή. Το αθλητικό κίνημα έχει να επιδείξει πολύ σοβαρά μέλη. Προσωπικά εύχομαι να υπάρξει μια αξιοκρατική επιλογή, για το καλό του αθλητισμού». 
 
 
 
 

5 comments

Anonymous said...

re kwsta afou tha mpei o patavoukas pali to mpasket ofeleite ti na leme twra.....

Anonymous said...

Ποιος Αγγελουδης στην ΓΓΑ? Με Γερουλανο υπουργο? Μακαρι να πηγαινε αλλα δεν......

Anonymous said...

Το θέμα δεν είναι ποιός θα μπει....
Το θέμα είναι ποιοί έχουν ΑΙΤΗΣΗ για να μπουν στη θέση του ΓΓΑ, και ποιός θα επιλεγεί!!!!!!
Κρύβονται εκλήξεις....

Anonymous said...

opoios kai na mpei ti tha allaxei gia to handball?

Anonymous said...

Θελουμε να πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα για το χαντμπωλ με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γιατί ο Ιωαννιδης μας είχε γραμμένους άντε μην πω που