ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ: «ΤΟ 2013 ΑΥΤΗ Η  ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ: «ΤΟ 2013 ΑΥΤΗ Η  ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικών Βελιμίρ Πένιοβιτς αναφερόμενος στην εμφάνιση της εθνικής νεανίδων στην Μεσογειάδα που έγινε στην Ιταλία τόνισε:
«Στο πρώτο παιχνίδι πήγαμε πολύ άσχημα, γιατί δεν είχαμε καλή ψυχολογία ενώ όλες οι άλλες αντίπαλες ομάδες είχαν δώσει πολλούς αγώνες πριν, ενώ εμείς κανέναν. Δεύτερο τρίτο και τέταρτο παιχνίδι η ομάδα άρχισε να βελτιώνεται. Πήραμε το πρώτο 15λεπτο στον αγώνα με το Μαυροβούνιο το τρίτο 15λεπτο με την Ισπανία και το τρίτο 15λεπτο με την Ιταλία με την οποία φέραμε τελικά και ισοπαλία. Όλες οι ομάδες χρησιμοποίησαν αθλήτριες γεννημένες το ΄92 ενώ εμείς είχαμε στη σύνθεσή μας 5 αθλήτριες γεννημένες το ΄94-΄95 της κατηγορίας κορασίδων. Από το Μαυροβούνιο έφυγαν δυο αθλήτριες για να πάνε στη Γαλλία για φιλικά παιχνίδια της ομάδας γυναικών του Μαυροβουνίου που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτη ήρθε η Κροατία δεύτερη η Βραζιλία, τρίτη η Ισπανία, τέταρτη η Τουρκία στην πέμπτη θέση το  Μαυροβούνιο. Η Γαλλία που βρέθηκε στην 9η θέση έχει τα ίδια προβλήματα με εμάς αθλήτριες με σχολεία σπουδές κλπ. Πιστεύω πως η ομάδα αυτή της εθνικής νεανίδων το 2013 στους Μεσογειακούς σε Βόλο και Λάρισα, θα είναι πολύ καλή και βλέπω μια αισιόδοξη προοπτική για την ομάδα αυτή. Όλοι οι αγώνες ήταν δυνατοί ενώ η φιλοξενία σε ένα αθλητικό κέντρο κοντά στη Βενετία ήταν άριστη. Από 22-30 Δεκεμβρίου θα πρέπει να βρούμε ημερομηνία να μαζευτούμε όλοι οι προπονητές των ομάδων γυναικών για να μπορέσουμε να βάλουμε έναν προγραμματισμό γιατί η δικαιολογία που έχουμε πολλές φορές με τα μαθήματα και όλα τα σχετικά δεν στέκει, διότι και σε άλλες χώρες υπάρχουν τα ίδια θέματα. Πιστεύω πως με αυτό τον προγραμματισμό που θα κάνουμε θα καταφέρουμε καλύτερα πράγματα».

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «Η ΣΜΥΡΝΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ»
Ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με την Ισμίρ δήλωσε : «Πρόκειται για μια πολύ θετική παρουσία στην Σμύρνη σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Εμείς παίξαμε χάντμπολ υψηλού επιπέδου. Δεχθήκαμε συγχαρητήρια από τον παρατηρητή για την εξαιρετική παρουσία των φιλάθλων μας. Μπορούσαμε και να κερδίσουμε διότι θεωρώ πως στην ανατροπή του Ασαρίδη στην εκπνοή του χρόνου έπρεπε να δοθεί πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε. Από δω και πέρα η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα. Έχουμε τον αγώνα με το Κιλκις, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Σμύρνη σηματοδοτεί μια ανάταση για την ΑΕΚ.  Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλύτερα».

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ: «ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ»
Ο νέος προπονητής της Ορμής Τάκης Καρακίτσος δήλωσε: «Είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω τη γραμμή του πρωταθλητή . Στόχος μας να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε. Μετά από τρία χρόνια αναλαμβάνω πάλι το τιμόνι της Ορμής, με την εμπειρία που μου έχουν δώσει τα πέντε χρόνια προπονητικής μου πορείας, η προηγούμενή μου θητεία στην πρώτη ομάδα της ορμής και η συμβολή μου στην άνοδο του Μινώταυρου στην Α2 Ανδρών και της ομάδας Ανδρών του Θριάμβου στην Α2 Ανδρών. Θα επιστρατέψουμε όλες τις δυνάμεις και θα κοιτάξουμε η ομάδα  να είναι πάντα δυνατή και ανταγωνιστική»
H Ο.Χ.Ε. διά του Προέδρου της Στέλιου Αγγελούδη, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο σωματείο ΑΕΚ, για την προσπάθεια που κατέβαλλε  στους αγώνες της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης του Κυπέλλου Κυπελλούχων, καθώς και για την δυναμική και άψογη συμπεριφορά και παρουσία των φιλάθλων της ομάδας.
ΠΑΡΑΣΧΟΥ: «ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ»
Ο Πρόεδρος του «ΑΟΔ Θερμαϊκός» Νίκος Παράσχου εν όψει της κλήρωσης για την επόμενη φάση (4ος γύρος) του Τσάλεντζ καπ  στη οποία προκρίθηκε ο Θερμαϊκός που γίνεται σήμερα Τρίτη στη Βιέννη στα γραφεία της EHF, σχετικά δηλώνει: « Kαλό θα είναι να αποφύγουμε τις ισχυρές ομάδες. Ότι προκύψει από την κλήρωση θα κοιτάξουμε να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Τα αποτελέσματα της ΕΣΧΑ
Άνδρες:
ΑΣ Ευώνυμος- ΓΣ Κηφισιάς 29-23
ΑΟ Αετός-ΓΑΣ Καματερού 22-36
ΑΟ Άτλαντες- Ολυμπιακός Κερατσινίου 21-35
ΝΕΦΟ Νικηφόρος-ΓΣ Σαλαμίνας 39-20
Δικέφαλος Αστέρας-ΠΟΚ Έσπερος 22-28

Έφηβοι:
ΑΟ Λεωνίδας-ΑΣΕ Δούκα 23-29
ΑΣ Αναγέννηση –Πανιώνιος ΓΣ 46-22
ΑΣ Ευώνυμος-ΓΣ Κορωπίου 09-36
Ιωνικός ΑΣ-ΑΟ Λεωνίδας 38-20

Νεάνιδες:
ΓΝΟΝ Άρης-ΟΦΝ Ιωνίας 12-25
Παγκορασίδες:
ΓΑΣ Καματερού –Ολυμπιακός Κερατσινίου 28-06
ΓΝΟΝ Άρης-ΑΣ Αναγέννηση 7-26
ΟΦΝ Ιωνίας-Δ»ημος Κορυδαλλού 12-33

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 3ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΜΙΝΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ.
Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή 100 περίπου παιδιών και πολλών γονέων κ φίλων ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά ΜΙΝΙ  ΧΑΝΤΜΠΟΛ 5X5 για παιδιά Γ κ Δ Δ.Σχολείου που διοργάνωσε η ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ και ειδικά το τμήμα υποδομής και οι προπονητές του Ευστάθιοε Μπουρδόπουλος  κ Αλέξης Παπαγεωργίου υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Χ.Πελοποννήσου και την εποπτεία του κλιμακιακού προπονητή Καραβέλα Ανδρέα. 
Οι ομάδες των παιδιών έπαιξαν αυθόρμητα κ διασκέδασαν χωρίς την απόλυτη επιδίωξη  για νίκη αφού δεν δόθηκε καμία σημασία στο σκορ αλλά στην γνωριμία με το Χάντμπολ.   Τα παιδιά αλλά κ οι πολυάριθμοι γονείς που παρακολούθησαν την εκδήλωση διασκέδασαν και δήλωσαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν την αθλητική τους πορεία στις υποδομές των Ελπίδων στο άθλημα του χάντμπολ με οδηγό το άθλημα της Χειροσφαίρισης. 

Αγωνίστηκαν οι παρακάτω ομάδες:
ΑΣΤΕΡΙΑ-ΑΙΑΝΤΑΣ-ΑΕΤΟΙ-ΣΠΙΡΤΟΥΛΗΔΕΣ-ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ-ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ-ΣΤΑΡΣ-ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΙ-ΦΛΟΓΕΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ-ΘΥΕΛΛΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΑ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ-ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΑΓΡΙΟΓΑΤΕΣ-ΑΣΤΡΑΠΗ-ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ.

7 comments

Anonymous said...

ΔΗΛ Ο ΠΕΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ
ΩΣ ΤΟΤΕ ?
ΥΠΟΜΟΝΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
(αν δεν λεγεσαι ....ιτς σε βριζουν)

Anonymous said...

Καλημερα.Καλη επιτυχια στην εθνικη νεανιδων , ευχομαι οτι καλυτερο οπως επισης και στον κ. Καρακιτσο για τα νεα του καθηκοντα.Αλλα επειδη πρεπει ορισμενες αληθειες πρεπει να γραφονται θα ηθελα , αν εχει το σθενος, να μας πει ποια ηταν η συμβολη του στην ανοδο του Μινωταυρου στην Α1...Συνεβαλε για παραδειγμα στο παιχνιδι Λεωνιδας Αγ. Αναργυρων-Μινωταυρος , 40ο λεπτο 20-29 , 60ο λεπτο 31-33...??Ή πόσο συνεβαλε στο παιχνιδι Ποσειδων Λουτρακιου-Μινωταυρος , 58:30 λεπτο 25-27(time out) , 27-27 τελικο σκορ...?? Ή μηπως συνεβαλε στο Αναγεννηση Αρτας-Μινωταυρος 19-24 στο 44ο λεπτο και ηττα στο τελικο σκορ?Για πιθανο μικρο λαθος στα σκορ συγχωρηστε με , δεν εχω φυλλο αγωνος μπροστα μου.Ευχαριστω για το χρονο σας!!!

Anonymous said...

Esi re penia na mas peis pou tha eisai to 2013 kai meta ase tin omada..

Anonymous said...

malista-me tin dilosi tu o kirios peniovits ( na vrume imerominia gia mazeftume i proponites ke na sizitisume gia programatismo -dioti den steki i dikeologia ton mathimaton )exi idi metaferi tin opia apotixia ton ethikon omadon stus ellines proponites.kalinixta

Anonymous said...

ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ...
Ο ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ? ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΛΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013?
ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.

Anonymous said...

ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΩΝ ΤΟ 2036 ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ

Anonymous said...

Καληνύχτα κύριε 2.02