ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ

Την ήττα με 26-22 γνώρισε η Ορμή Λουξ στον επαναληπτικό αγώνα με την Kuban Κrasnodar στη Ρωσία.
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο (2.500 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα και εμψύχωναν διαρκώς την ομάδα τους) οι λέαινες πραγματοποίησαν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση, αποδίδοντας εξαιρετικό handball, με μοναδική εξαίρεση την απογοητευτική και σε αυτό το παιχνίδι Pavla Poznarova.
Τα χαμένα πέναλντι (4/8), οι Μολδαβοί διαιτητές και η ανυπαρξία της Τσέχας λέαινας στοίχησαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ίσως και την πρόκριση.
Η διοίκηση συγχαίρει τις αθλήτριες της Ορμής Λουξ για το πάθος τους και την εξαιρετική αγωνιστική τους απόδοση.
Πλέον, η πατρινή ομάδα στρέφει την προσοχή της στο ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο.
* Παρελθόν από την Ορμή Λουξ αποτελεί η Μαρίνα Σαραφάν, η οποία θα παραμείνει στην πατρίδα της.
ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (Αξένοφ): Σεμεντσένκο, Κόρρα, Ποζνάροβα, Ποιμενίδου 5, Καζάκη 5, Σαραφάν 1, Νταμιάνοβιτς, Μίσιτς 3, Ντάτσμαν 2, Καράγιωργα 2, Φρέσερ 4, Καρελά, Πατούχα, Στράτου.
Δίλεπτες: 5-3
Πέναλντι: 3/3 - 4/8
Διαιτητές: Igor Covalciuc, Alexei Covalciuc (Μολδαβία)

Με δήλωση του ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Ε. ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ μετά την ήττα από τη ρωσική ομάδα αναφέρει: «Σε μία στιγμή απογοήτευσης για κάθε φίλο και υποστηρικτή της Ορμής Λουξ, αισθάνομαι χρέος να αναλάβω την πλήρη ευθύνη για επιλογές που βάρυναν την ομάδα και στοίχησαν την πρόκριση και την ελπίδα για την πολυπόθητη διάκριση στην Ευρώπη. Οι εν λόγω επιλογές αναφέρονται σε συγκεκριμένες αθλήτριες, και δη Pavla Poznarova, Natasa Damjanovic και Marina Sharafan, που με προσωπική μου κρίση αποκτήθηκαν τη φετινή χρονιά και δεν απέδωσαν στο ελάχιστο τα προσδοκώμενα. Η διοίκηση της ομάδας και εγώ προσωπικά θα πράξουμε τα δέοντα για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά για την προάσπιση των κεκτημένων στις ανταγωνιστικές εγχώριες διοργανώσεις.»

15 comments

Anonymous said...

DEN PEIRAZEI...

Anonymous said...

Ρε χατζιτετοιε η Α2 δεν εχει λαμψη για τα δημοσιογραφικα κυβικα σου αρα οχι κ δημοσιοτητα!!!

Anonymous said...

ΝΑΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ!!
ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ?
ΕΝΑΤΞΕΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΑ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ Κ. ΚΟΓΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.....!!!!!
ΚΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!

Anonymous said...

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΓΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ,ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ,ΑΛΗΘΕΥΕΙ...........

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΝΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑΣ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΦΥΚΙΑ κ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ,
"ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ"!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ

ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Κ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Anonymous said...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ......ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΚΟΓΚΑΣ Κ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ? 'Η ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΜΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ?
Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΞΕΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΓΚΑΣ 'Η ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΡΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΓΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ Κ ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΟΓΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ, ΛΕΣ Κ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ!
Κ ΤΕΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...

Anonymous said...

Για τον 11:22 ευσεβείς πόθοι. Δεν μας λες και το όνομα στο οποίο του έγινε πρόταση για να γελάσουμε όλοι μαζί; Περίμενε και θα δεις τις εξελίξεις.

Anonymous said...

8.43 KAI 11.22 EISTE APLA APOLAFSTIKOI ASXETOI KAI ARROSTOI.SYMFONO ME TON 4.01 GIA TIN VROMA EDO MESA.

Anonymous said...

Μια πρόταση προς τον 11:22. Να βάλουμε ένα στοιχηματάκι. Θα βάλουμε σε λογαριασμό του Χάτζη από 5.000 ευρώ. Αν φύγει ο Κόγκας μέχρι την ημερομηνία που θα πεις εσύ, τότε χάνω. Αλλιώς χάνεις εσύ. Απλά πράγματα.

Anonymous said...

ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΕΚΛΛΗΣΙΑ.ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ .ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ

Anonymous said...

Οι δικιές μου πληροφορίες λένε πως ο Κόγκας παραιτήθηκε πριν από μιση ώρα, στις 2. Ανακοίνωση δεν θα βγάλουν,φοβούνται εμάς εδώ και τα σχόλια μας.Επίσης άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως όλες οι παίκτριες θα φύγουν γιατί αυτός τις έφερε. Με λίγα λόγια η ορμή διαλύεται. Τα καταφέραμε αδέρφια,τα καταφέραμε!
Και μην ξεχάσω να σας ενημερώσω με τις τελευταίες ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ. το 2012 έρχεται το τέλος του κόσμου.Προλαβαίνετε να πείτε και άλλες μαλακίες.

Anonymous said...

να σας στειλω το δικο μου λογιαριασμο για να βαλετε τα χρηματα για το στοιχημα;:)

Anonymous said...

Λοιπόν 1:05 αφού συμφωνούμε στο στοίχημα, πες τι πρέπει να κάνω για να προχωρήσει η δουλειά. Αλλά για να μην μας κρατάς σε αγωνία πληροφόρησε μας για το όνομα του αντικαταστάτη. Είναι κρίμα να κρατάς την πληροφορία για τον εαυτό σου.

Anonymous said...

ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ 11.22 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?