ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μετά από πρόταση του Προέδρου Στέλιου Αγγελούδη αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της ΟΧΕ η πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στη Θεσσαλονίκη στις 28 Νοεμβρίου 2009. Αυτή είναι αποτέλεσμα της διαπίστωσης της ανάγκης να υπάρξει μεγαλύτερη ώθηση στο άθλημα, ενόψει της ανάληψης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων του 2011. Προς την κατεύθυνση αυτή απαιτούνται να γίνουν δραστικές κινήσεις οι οποίες θα καταστήσουν το άθλημα πιο ελκυστικό. Η Γενική Συνέλευση αυτή, κύριο στόχο θα έχει τη θεσμοθέτηση ενός ετήσιου forum ανταλλαγής απόψεως μεταξύ των ανθρώπων του αθλήματος, στα πλαίσια ενός δημοκρατικού και παραγωγικού διαλόγου. Επίσης σε αυτή θα πραγματοποιηθεί και η έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2010.

Νέος χορηγός η Hummel!
Επίσης εγκρίθηκε η χορηγία της αθλητικής εταιρίας Hummel και για τις 8 Εθνικές ομάδες (Ανδρών, Νέων, Εφήβων, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων Α, Νεανίδων Β’, Κορασίδων), η οποία και θα τεθεί σε ισχύ από 1.1.2010. Η συμφωνία της ΟΧΕ με την νέα εταιρία –μετά από πέντε χρόνια στην Adidas- είναι για τρία χρόνια.

1 comment

Anonymous said...

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ
ΜΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ" ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ, ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.