ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Ορμή Λουξ νίκησε με 33-15 τον Εθνικό στην Κοζάνη και πέτυχε την 6η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ.
Η Ορμή Λουξ «καθάρισε» το παιχνίδι από το ξεκίνημα, με τις Ποιμενίδου, Φρέσερ, Ντάτσμαν, Σεμεντσένκο και Καζάκη να παίζουν στα πρώτα 10΄ και στην συνέχεια να ξεκουράζονται στον πάγκο, με τον Μιχαήλ Αξένοφ να δίνει χρόνο συμμετοχής στις μικρές σε ηλικία «λέαινες» και στις αναπληρωματικές.
Το παιχνίδι ήταν το τελευταίο για την Πάβλα Ποσνάροβα με την φανέλα της Ορμής Λουξ, καθώς η διεθνής Τσέχα ίντερ αποχαιρέτισε τις συμπαίκτριές της και τους ανθρώπους της ομάδας και αναχώρησε ήδη για την πατρίδα της από την Θεσσαλονίκη, προς αναζήτηση νέας ομάδας.

Την θέση της Ποσνάροβα στο ρόστερ της Ορμής Λουξ καταλαμβάνει πλέον η ίντερ Φιλίπα Ατσκάρ από την Κροατία. Η Ατσκάρ επιστρέφει στις «λέαινες», μετά από 3 χρόνια.

Διαιτήτευσαν οι Ανδρεάδης και Τέμης. Δίλεπτες αποβολές: 0-4. Πέναλτι: 1/3 - 0/0.

Τα 10λεπτα: 3-7, 3-15, 6-20 (ημ.), 8-24, 8-29, 15-33.

ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.: Σανικιάζοβνα, Καραπορναλίδου, Γκουσγκούνη 1, Κασνάκη, Κουντούρη 4, Λαθούρα, Καραγιαννίδου, Κανδίλη, Στάμου 2, Ντούντνικ 7, Λίττα, Παπαβασιλείου, Μωϋσιάδου 1.

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ: Κόρρα, Ποιμενίδου 6, Καράγιωργα 7, Καζάκη 2, Δάρρα, Ποσνάροβα 2, Φρέσερ, Σεμεντσένκο, Στασίνοφ 2, Καρελά 1, Κουκουλομάτη, Πατούχα 3, Μίσιτς 7, Ντάτσμαν 3.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

10 comments

Anonymous said...

ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΚΙΑΔΑΔΕΣ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Anonymous said...

ΠΟΖΝΑΡΟΒΑ.ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΛΡΟΥΣΙΕΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΩΡΟΥ

Anonymous said...

Μεγάλε τι έγινε με το στοίχημα; Πολύ θα ήθελες να ασχοληθείς με την Ορμή. Έτσι δεν είναι; Περίμενε να δεις τις εξελίξεις.

Anonymous said...

10.20 δίνεις ρεσιτάλ ρε μεγάλε. συνέχισε έτσι,προσφέρεις άφθονο γέλιο.να φανταστώ η τελική ημερομηνία απομάκρυνσης που δίνεις είναι 30/11.ελπίζω να βάλεις το στοίχημα που σου πρότεινε κάποιος άλλος με τα 5χιλιάρικα.1/12 θα είμαστε εδώ.μιλάμε για ΑΡΡΡΡΡΡΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑ

Anonymous said...

GIA OSOYS MISOYNE TON KOGKA KALYTERA NA STAMATISOYN NA MILANE ME TOSI KAKIA GIA TON ANTHROPO.ELEOS PIA TOSO MISOS...
H POZNAROVA EINAI MIA POLY KALI PAIKTRIA ALLA GIATI DEN MAS TO EDEIXE AYTO DEN XERO.AN FILE 10:20 EINAI GIA SENA H PARAITISI ENOS ANTHROPOY POY EXEI DOSEI TA PANTA GIA AYTI TIN OMADA,TOTE TI NA SOU PO NTREPOMAI POY SOY APEYTHINO KAI TON LOGO...

Anonymous said...

Δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι η κοπέλα αυτή δεν ήταν καμιά ιδιαίτερη περίπτωση; Την είχα δει στο παιχνίδι με την Ιωνία, και παρότι είχα ακούσει πολύ διαφήμιση, είπα ρε παιδιά δεν γίνεται να παίζει χαντμπολ με τόσα περιττά κιλά, και γενικά είχε πολύ κακό σουλούπι σώματος. Ο κώλος της ήταν μεγαλύτερος από της θειάς μου. Που να κουνήσει η μαούνα...! Τώρα πως θεωρήθηκε παιχταρού, άλλο ζήτημα... Και θα στεναχωρήσω και τον φίλο μου με αυτά που λέω, αυτόν που έγραφε όταν ήρθε: Πάβλα είσαι κάβ_ _. Ωραίο προσωπάκι, αλλά πολύ χοντροκώλα αδερφέ μου!

Anonymous said...

RE XATZIDIMITRIOU POS EPITREPEIS NA GRAFOYN KAI NA DIMOSIEYOUN TETOIA SXOLIA PERI...OPISTHION THS POZNAROVA?DEN NTREPESAI LIGAKI?

Anonymous said...

kγκογκα ετσι δεν κανεις ομαδα!σβηστα ολα και ξεκινα με αλλη φιλοσοφια.δεν κανεις τιποτ ετσι. φερε ελληνιδες.και δες το θεμα πιο σοβαρα.ετσι που ειστε εκει ερχεται μονο οποιος θελει να συμπληρωσι ενσημα..και δεν εχεις αποτελεσμα...τσαμπα τα λεφτα.δεν τον μισω ρε 9'29 απλως ειναι ασχετος.δεν θελει να μαθει τιποτα..εκανε μονο εχθρους απο την αλαζονεια του.ειναι τυχερος που δεν εχει ανταγωνισμο.ο βυρωνας παντως κινειται πιο εξυπνα..

Anonymous said...

ENTAXEI KI O VYRONAS EINAI MIA SXETIKA KALI OMADA ALLA MEXRI EKEI.DEN EXO DEI KATI EXYPNO STIS KINISEIS TOY MEXRI TORA.MALLON DEN EXETE KATALAVEI KATI OLOI SAS.I ORMI EINAI MIA OMADA POY PROSPATHEI ME XILIOUS DYO TROPOUS NA ANABATHMISEI TO YPOVATHMISMENO ELLINIKO PROTATHLIMA ME XENES PAIKTRIES OSTE NA BLEPOUN KAI OI YPOLOIPOI KAI NA GINEI KATI KALYTERO SE AYTI TI XORA...

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 9.15 ΟΤΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΩΡΑΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΟΤΕ ΚΛΠ.