ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΠΑΟΚ 23-34
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 9-14, 11-18 (ημίχρονο), 17-22, 19-27, 23-34
Αερωπός Έδεσσας (Ν. Γεωργιάδης): Μλαντένοβιτς 2, Τζούροβιτς 3, Κέρσνιτς, Βουτσάς 5, Χατζηπέτρου 2, Μούσιος 1, Τζουβάρας, Λούσης, Γκάγκας 2, Νικολαΐδης 4, Αρβανιτίδης 3, Γιόσμου 1, Λαζαρίδης, Κώστα.
ΠΑΟΚ (Στ. Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Γουργούμης, Μισυρλής 2, Παλάσκας, Σαουλίδης, Πετρίδης 3, Ναουμίδης 1, Τσακίρης 4, Ευαγγελίδης 9, Σεβαστίδης 5, Γκρουμπάνοφ, Ριγανάς 4, Κοκκώνης 6.
Διαιτητές: Βήττας-Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 4/3, Πέναλτι: 0/0-1/1.

8 comments

Anonymous said...

Πολυ καλός γνώστης της ομάδας μου,του Π.Α.Ο.Κ. προβλέπω φέτος και του χρόνου να πέρνουμε χ α λ α ρ ά το πρωτάθλημα.Γνωρίζω το βάθος της ομάδας...Έρχονται νεα ταλέντα που θα βοηθήσουν και αλλο την ομάδα και θα πνίξουν τους αντιπάλους.

Εύχομαι να κάνουμε φέτος ή και του χρόνου το double. Aπλα.

Anonymous said...

ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΡΑ

Να στε καλά αετόπυλα μου, πάνω απ΄ολα υγεία και μετα αγωνιστικότητα.

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΕΧΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ...

Anonymous said...

ΓΙΑΤΡΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ

Anonymous said...

Άντε και του χρόνου κοιτάξτε να πάρετε και κανένα βαθμό στο Τσάλεντζ Καπ εκτός από τις εμπειρίες που μαζεύετε φέτος. Του χρόνου πάρτε και το Γεωργιάδη να μαζέψει και αυτός εμπειρίες γιατί δεν το βλέπω να κάθεται στην Α2.

Anonymous said...

to kilkis den kanei proponhsh mia ebdomada.ola tyxaia einai?

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΗΣ Α1 Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΟΣ, ΕΝΩ Ο ΚΡΑΝΑΚΗΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
Α, ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΣΙ....

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 9.25 ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ.ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΧΑΝΤΜΠΩΛ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΡΟ ΜΕΛΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.