ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Ορμή Λουξ ανακοινώνει την μεταγραφή της Φιλίπα Ατσκάρ. Η νεαρή αθλήτρια από την Κροατία είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.77μ.μ. και αγωνίζεται στην θέση της αριστερής ίντερ.
Στην Ορμή Λουξ είχε έρθει για πρώτη φορά την σεζόν 2006-΄07, όμως τραυματίστηκε στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας με την Ονέρεντς και κατά συνέπεια λύθηκε η συνεργασία της με την ομάδα.
Την σεζόν 2007-΄08 αγωνίστηκε με την φανέλα της Αναγέννησης Αρτας, ενώ πέρσι έπαιξε στην Ρουμανία, με την Τόμις Κοστάντζα.
Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ γυναικών της Κροατίας, με την οποία το 2006 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Γνωρίζει πολύ καλά τον προπονητή της Τάκη Καρακίτσο, από την προηγούμενη συνεργασία τους στην Ορμή Λουξ, όπως επίσης και όλη την ομάδα, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες προπονείται με τις «λέαινες». Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και εξαιρετική αθλήτρια και θεωρείται ότι θα βοηθήσει σημαντικά την Ορμή Λουξ φέτος.

* * *
Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας έκανε χθες την εξής δήλωση: «Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ορμή Λουξ και τον Αρη Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 4μ.μ. στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας. Καλούμε όλους τους πατρινούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας, απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας, όπως είναι ο Αρης.
Παράλληλα, αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμη από την θέση του ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Λεωνίδας Γεράνιος, ο οποίος εξακολουθεί να παρανομεί.
Σήμερα (σ. χθες) το πρωί διεξήχθησαν στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο αγώνες για το σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ, την ευθύνη για την διεξαγωγή των οποίων ανέλαβε, από ό,τι πληροφορήθηκα, ο ανιψιός του κ. Γεράνιου, που ήταν και διαιτητής στα παιχνίδια.
Δεν υπάρχει έκθεση μηχανικού, που να αναφέρει ότι οι κερκίδες στο Κουκούλι είναι ακατάλληλες προς χρήση.   
Κατόπιν αυτού, η Ορμή Λουξ, σε συνεργασία με τις Ελπίδες Πάτρας και την Ακαδημία των Σπορ, που επίσης χρησιμοποιούν ως έδρα τους το Εθνικό κλειστό γυμναστήριο, παραδώσαμε όλα τα αρμόδια έγγραφα σε όλες τις υπηρεσίες της περιοχής που σχετίζονται με την υπόθεση, έτσι ώστε το Σαββατοκύριακο να γίνουν κανονικά αγώνες χάντμπολ στο Κουκούλι.
Οταν ένα γήπεδο είναι κατάλληλο για ένα σπορ, τότε είναι αυτόματα κατάλληλο για όλα.
Δυστυχώς, κάποιοι κύριοι κινούνται κάτω από συντεχνιακές σκοπιμότητες. Ελπίζω, μετά και από αυτήν την εξέλιξη, ο κ. Γεράνιος να παραιτηθεί από την προεδρεία του ΠΕΑΚ».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

No comments