ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΓΔΜ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΓΔΜ

Με απόφαση της Δευτεροβάθμιας Δικαστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ΕΗF), σχετικά με την υπόθεση της αποχώρησης του σωματείου ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών από τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου «Challenge Cup» Γυναικών, δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό την προσφυγή της ΟΧΕ, αποφασίζοντας τον διετή αποκλεισμό με αναστολή του σωματείου από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο έτη, ενώ παρέμεινε το χρηματικό πρόστιμο.

Η ανωτέρω απόφαση της Δευτεροβάθμιας Δικαστικής Επιτροπής ((Arbitration Tribunal) της ΕΗF, αλλάζει την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κατά το μέρος που αναφέρεται στον 2ετή αποκλεισμό του σωματείου αφού ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα στον ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ να συμμετάσχει κανονικά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, το Ελληνικό σωματείο τιμωρείται με πρόστιμο για παραβίαση του Κανονισμού Αγώνων της EHF αφού αποχώρησε από την διοργάνωση . Η Επιτροπή όμως, αναγνωρίζει ότι η αποχώρηση αυτή βασίστηκε σε υπαρκτούς και σοβαρούς πολιτικούς λόγους που συνιστούν ιδιαίτερες συνθήκες και για τον λόγο αυτό ακυρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση για διετή αποκλεισμό μετατρέποντας την σε διετή αποκλεισμό με αναστολή.

Επίσης τονίζεται ότι η EHF, σε απάντηση προηγούμενης επιστολής καταγγελίας της ΟΧΕ για την υπόθεση αυτή (πριν την εκδίκασή της), είχε ενημερώσει την ΟΧΕ ότι εφ’ εξής στους αγώνες μεταξύ των δύο χωρών θα λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα για αυτά τα θέματα.

--Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών είχε αποχωρήσει από τους αγώνες του δεύτερου γύρου του Challenge Cup, που πραγματοποιήθηκαν (στις 2/10/2009) στην πόλη Πρίλεπ (Π.Γ.Δ.Μ.), μετά από προκλητική συμπεριφορά της γειτονικής γηπεδούχου ομάδας, που αφορούσε τη μη τήρηση των διεθνών συμφωνιών για την χρήση εθνικών συμβόλων.


ΜVP TΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΓΚΟΡΑΝ ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ

MVP της 9ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ομόφωνα ο 32 χρονος Σέρβος Γκόραν Τζούροβιτς δεξί ίντερ του Αερωπού Έδεσσας,.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ευχαριστώ τους προπονητές που με ψήφισαν. Στον Αερωπό έχουμε νεανική ομάδα η οποία έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι ομάδες στο πρωτάθλημα είναι ισοδύναμες. Αυτό κάνει δύσκολο το έργο μας. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι αναδείχτηκα MVP έχω την πικρία που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 2 βαθμούς της νίκης. Με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Ο πρόεδρος του Αερωπού Έδεσσας Θωμάς Μουμτζιδέλης δήλωσε: «Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση όταν αθλητές μας επιλέγονται ως MVP του πρωταθλήματος. Τον Γκόραν Τζούροβιτς τον είχαμε κοντά μας όταν ήμασταν στην Α1 πριν τρια χρόνια. Είχε κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα. Φέτος στην αρχή δεν πήγε τόσο καλά, αλλά το Σάββατο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πέρα από τα γκολ που έβαλε ήταν πάρα πολύ καλός. Είναι επαγγελματίας εκατό τοις εκατό όπως και ο Μπλαντένοβιτς και σαν άνθρωπος είναι συνεσταλμένος και δεν δημιουργεί το παράμικρό πρόβλημα. Εμείς στηριζόμαστε στα νέα παιδιά που ανήκουν στην Εθνική Νέων και διαπίστωσα πως αθλητές μας που ανήκουν στην Εθνική Νέων στα παιχνίδια της εθνικής πατάνε καλύτερα από τους συναθλητές τους διότι έχουν αγωνιστικές ευκαιρίες στην ομάδα μας. Αυτοί είναι ο Αρβανιτίδης, ο Λαζαρίδης, ο Νικολαϊδης και ο Γιόσμου. Εμείς επιλέγουμε να προωθούμε νέα παιδιά τόσο για το καλό του συλλόγου όσο και της Εθνικής».

Τα αποτελέσματα της ΕΣΧΑ
Άνδρες:
ΓΣ Κηφισιάς-ΠΟΚ Έσπερος 25-31
Δικέφαλος Αστέρας-ΑΟ Αετός 22-21
ΓΣ Σαλαμίνας-ΑΟ Άτλαντες 27-20
ΑΟ Τελαμών-ΝΕΦΟ Νικηφόρος 30-23
ΑΣ Ευώνυμος-Ολυμπιακός Κερατσινίου 25-27
Έφηβοι
ΓΣ Κορωπίου-Δικέφαλος Αστέρας 27-29
Πανιώνιος ΓΣ-ΑΣ Ευώνυμος 10-0

Παίδων
Θέσεις 1η-6η
ΓΣ Κορωπίου-Πανελλήνιος 37-25
Ιωνικός –ΓΑΣ Καματερού 40-22
ΑΟ Λεωνίδας-Πανιώνιος 18-28
Θέσεις 7η-12η
ΑΟ Ηλυσιακός-ΕΣΝ Βριλησσίων 29-32
Δικέφαλος Αστέρας-ΑΟ Φούρεσι 30-29
ΓΝΟΝ Άρης- ΑΣΕ Δούκα ανεβλήθη

Παμπαίδων
Πανελλήνιος-ΑΟ Λεωνίδας 20-24
Πανιώνιος-Δήμος Κορυδαλλού 11-14
ΑΟ Πολιτείας-ΑΕΚ 18-22
ΟΦΝΙ-ΔΙΚΕΑΣ 15-28
ΓΝΟΝ Άρης-Ολυμπιακός Κερατσινίου 13-25
Ιωνικός ΑΣ-ΓΑΣ Καματερού 30-18
ΓΣ Κορωπίου-ΠΑΟ Θρίαμβος 38-10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2 Ανδρών
(Σε 7 αγώνες)
Ομάδα τερμ. βαθμοί
1.Χ.Α.Ν.Θ. 213-146 11
2.ΓΣΚορωπίου 194-165 10
3.Ιωνικός Ν.Φ. 184-156 10
-.Πανσερραϊκός 180-178 8
5.Φοίβος Συκεών 162-162 8
6.Παράδ.Αμαρουσίου 187-174 7
-.Ποσειδ.Λουτρακίου 180-177 7
8.Αρης Νίκαιας 166-177 6
-.Φαίακας Κέρκυρας 165-193 6
-.Αλέξανδρος Αξ/λης 163-184 4
-.Αναγ. Βύρωνα 174-190 4
12.Ελπίδες Πάτρας 120-204 0

* Ο Παράδεισος Αμαρουσίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς

13 comments

Anonymous said...

προεδρε του αερωπου για πια χρονια μιλασ για την φετεινη η την περυσινη για πες μας ολους αυτους που αναφερεις τι χρονο συμετοχεις τους εχει δωσει ο προπονητης σου και να προσθεσω και ακομα εναν ΓΚΟΓΚΑΣ ποσο εχει παιξη φετος μονο μια ομαδα δινει ευκαιριες στους νεους και αυτος ειναι ο ΔΟΥΚΑΣ!!!

Anonymous said...

ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΤΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.

Anonymous said...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 6:32 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 2:38 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ(ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ). Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥ.

Anonymous said...

Ο Γκόγκας τότε γιατί έφυγε από τον Δούκα; Αφήστε ρε Δουκαίοι το παραμύθι. Και για πέστε μας πόσα από τα φοβερά "μωρά" της περασμένης 5ετίας έκαναν κάτι; που ειναι οι ΚακαβογιανηδοΤουτσηδοΚαργακιΣταυροκαιδεσυμμαζεύεται; Ένας Μουντζουρίδης βγήκε και τώρα κάτι γίνεται με τον Ζαμπουνη. Ας είναι καλά ο Άη Σάσας όλα αυτά τα χρόνια.

Anonymous said...

θα συμφωνησω με τον 6,32 το συγκεκριμενο παιδι ο ΓΚΟΓΚΑΣ περυσι ηταν αναντικαταστατος με την περυσινη προπονητρια και με τον φετεινο προπονητη που εφερε τους δικους του τον χρονο συμμετοχης τον βλεπει με το κυαλι και οχι στην θεση που επαιζε και προσφερε ομως προεδρε εσυ κρατας τα ματια σου κλειστα και μονο φρου-φρου και αρωματα εισαι ντροπη σου

Anonymous said...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΤΟ HANDBALL ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΥΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Anonymous said...

makari polloi apo toys paragontes poy yparxoyn sto xwro mas na htan san to giatro.katalavainw oti se polloys den aresei oti ta katafernei kala kai h omada vadizei se statheres vaseis,pleon,me ghgeneis paiktes,kales ypodomes.epishs epeidh vlepw oti olos o ntoros poy ginetai stoxeyei ston georgiadh xalarwste giati den prokyte na ta kataferete na fygei.enas filos apo ton oaed.......gia esas toys anergoys proponhtes

Anonymous said...

ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ . ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ .ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ . ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕΚΑΙ ΑΛΛΑ . ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΜΕ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ .ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ .

Anonymous said...

o gkogas pou lete exei sxesei me ton kogka ton allon ?
giati oso kserei ekeinos apo hantmpol allo toso kseri kai o aytos.
eimai o-h skaftioulis-a tis eksedras sas.
kai oso gia ton proedro poy lete einai kai aytos kai o proponitis toy poly kalyteroi apo toys perissoterous .

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΝ 1.46 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΙΣΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ HANDBALL.ασχετε ε ασχετε που εχεις και γνωμη

Anonymous said...

PROS 10 .44 1. GIA NA LES KALA LOGIA GIA TON GEORGIADI KAI NA TON UPOSTIRIZEI OPOS XEREIS KAI ESU O IDIOS DEN UPARXEI KANENAS STO HANDBALL EKTOS APO ENA DUO ATOMA OPOS O PROIN BOI8OS TOU KAI ENAS ALLOS BOI8OS APO PTOLEMAIDA MERIA 2. GIA AUTA POU LES GIA TON GIATRO SUMFONO EN MERI KAI EXIGO , GIA TIN PROSPA8EIA POU KANEI KAI TA XRIMATA POU FERNEI STIN OMADA NAI ( EKTOS APO KATI PISTOLIA ), ALLA APO KAI PERA AKOMA DEN EXEI KATAFEREI TIPOTA STO HANDBALL EKTOS TIN PERSINI ANODO STIN MEGALI KATIGORIA.

Anonymous said...

who the hell is Gogas?