ΕΧΑΣΕ 39-24 Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΧΑΣΕ 39-24 Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ


Βαριά ήττα με 39-24 από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 4ο γύρο (φάση των 16) του Τσάλεντζ Καπ υπέστη ο Θερμαϊκός. Η ομάδα της Περαίας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στια απαιτήσεις του αγώνα μετά και τους πολλούς παίκτες που έχασε (Νίαλσον, Κρίστενσεν, Μάρκοβιτς, Παστούχοβιτς) τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ετσι η ρεβάνς στις 21 του μηνός στην Θεσσαλονίκη είναι περισσότερο τυπικού χαρακτήρα.
Στο αγωνιστικό μέρος τα «λιοντάρια» μετά το πρώτο αναγνωριστικό 8λεπτο ξέφυγαν στο σκορ και προηγήθηκαν 13-7 στο 22’ και στο ημίχρονο η διαφορά έφτασε στο +11 (20-9)! Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως από τους φιλοξενούμενους αφαιρέθηκε ένα γκολ στο ημίχρονο (το σκορ ήταν 20-10 και βγαίνοντας στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα αντίκρισε το σκορ στο 20-9) από την γραμματεία που ήταν επηρεασμένη προφανώς από την καρναβαλική ατμόσφαιρα της ημέρας. Πάντως οι άνθρωποι του Θερμαϊκού δεν έκαναν ένσταση και ούτε πρόκειται, αφού αναφέρουν πως η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και δεν έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα το ένα γκολ διαφορά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπόρτινγκ πέρασε στο γήπεδο πολλούς αναπληρωματικούς, αλλά η διαφορά του σκορ συνέχισε να μεγαλώνει, ενώ στο 53’ η έμεινε με 3 παίκτες γηπέδου λόγω δίλεπτων αποβολών, αλλά ο Θερμαϊκός έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ που παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα (35-22) για να λήξει το ματς με 15 γκολ διαφορά (39-24).

«Δεν είχαμε επιθετικές επιλογές»
Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ του Θερμαϊκού Βύρων Παπαδόπουλος τόνισε για τον αγώνα: «Μπήκαμε δυνατά, αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο χάσαμε το ματς. Δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση και… φάγαμε πολλούς αιφνιδιασμούς με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στο ημίχρονο. Κρατάμε την εμπειρία. Ηταν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας στο εξωτερικό, αφού με την Μπέρανε δώσαμε και τα δύο ματς στην Ελλάδα. Το βάρος τώρα είναι στο πρωτάθλημα».

«Ηταν προπονημένοι για δέκα ματς»!
Από την μεριά του ο τεχνικός του Θερμαϊκού Παύλος Παράσχου σχολίασε για τον αγώνα: «Είχαν προπόνηση στα πόδια τους για δέκα ματς, όχι για ένα. Ηταν πολύ καλή ομάδα. Αντέξαμε μέχρι το 20’ μετά αυτοί ξέφυγαν στο σκορ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε, αλλά η διαφορά συντηρήθηκε».

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ- ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 39-24
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (Ρικάρντο Κορέια): Ρότσα 1, Σεάμπρα 1, Ζουάο Πίντο 9, Σόλχα 6, Πέτριτς 1, Μπελάνοβιτς 3, Γκόμεζ, Γκαλάμπας 3, Πορτέλα 2, Ζουάο Πίντο ΙΙ 2, Ντίας 3, Λέσιακ 5, Μαγκαλάες 3.
ΘΕΣΜΑΪΚΟΣ (Παύλος Παράσχου): Λοίζος, Δραγάνης, Τζόρτζεβιτς 2, Σταματιάδης 4, Παπαδόπουλος 4, Τσάτσος 4, Στάνκοβιτς 3, Παράσχου, Μποζίδης, Γκαντσινικούδης, Καράγγελος 4, Μάλγαρης, Ράντος, Παπαγεωργίου.

7 comments

Anonymous said...

εγω θελω να μαθω γιατι Κωστα η Sport day δεν βαζει πια σελιδα για το αθλημα μας-δεν την ξαναπαιρνω!:(

Anonymous said...

ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΧΕ...................Γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ .....(με τις διαρκείς αποτυχίες)

Την πέμπτη θέση μετά τα παρακάτω αποτελέσματα, κατέχει η εθνική εφήβων στον όμιλό της.
Ειδικότερα:
(Α: Γαλλία, Πορτογαλία, Τυνησία, Βοσνία, Μαυροβούνιο 1, Ιταλία, Κύπρος
Β: Ισπανία, Αίγυπτος, Κροατία, Ελλάδα, Κατάρ, Λιβύη, Μαυροβούνιο
14/2/2010
Κατάρ –Ελλάδα 27-24
Ελλάδα -Μαυροβούνιο 22-17
15/2/2010 Αίγυπτος –Ελλάδα 29-15
16/2/2010 Ελλάδα-Λιβύη 24-13
17/2/2010 Ισπανία-Ελλάδα 22-09
Ελλάδα-Κροατία 13-29
Σήμερα Παρασκευή 19/2/2010 θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-14.
Το πρωϊ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε την Κύπρο την οποία κέρδισε με σκορ 30-10 ενώ, σήμερα το απόγευμα ώρα Ελλάδος 17.00, η εθνική ομάδα των εφήβων θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Anonymous said...

εγώ βλέπω ότι το κράτος θέλει να σταματήσει το handball στην Ελλάδα.Αυτό που έγινε για τα γήπεδα είναι εντελώς ανώριμο

Anonymous said...

ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΠΩΣ:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΠΟ Κ ΙΔΡΩΤΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ Κ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Κ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ.

Anonymous said...

τι εγινε παλι στον κοκκορα τα φωρτοσαμε;:)

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΑΤΣΙΚΑΣ,ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ .ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ..........

Anonymous said...

Ιστρικες στιγμες για το αθλημα.Οι παραγοντες προπηλακιζουν και στελνουν στο νοσοκομειο διαιτητες,οι διαιτητες για να πατσισουν δεν ξανασφυριζουν για το υπολοιπο της αγωνιστικης περιοδου την ομαδα που προκαλεσε τα επεισοδια , το αθλημα ολο και κατρακυλαει.Κυριοι μετρα γρηγορα σκληρα, μη χαριστειτε σε καννενα,ειναι κοινη απαιτηση των ανθρωπων που αγαπαμε το αθλημα και θελουμε να αποβληθουν συμπεριφορες τραμπουκων και τζαμπα μαγκες απο τον χωρο.
Υ.Γ Οι μικροι αθλητες που παρακολουθουσαν τις ενεργειες των
νταηδων παραγοντων την επομενη εβδομαδα δεν θα ειναι στα γηπεδα, γιατι τα παιδια εχουν κριση και θα τιμωρησουν το αθλημα και τους τραμπουκους παραγοντες.