ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ. ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ,κατά παρέκκλιση της πάγιας θέσης του, να μην εμπλέκεται σε «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων με άλλα σωματεία, είναι υποχρεωμένος να το κάνει για να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΑΕΚ με την οποία θεωρητικά αυτή απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αθλητές του τμήματος HANDBALL του Συλλόγου μας μετά τον αγώνα ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. στο Μενίδι το Σάββατο 06/02/2010.

Στην αιχμή ότι η ομάδα της ΑΕΚ δεν «…απολαμβάνει τις κρατικές επιχορηγήσεις νέων και σύγχρονων γηπέδων που παρέχονται απλόχερα τα τελευταία χρόνια στο Σωματείο του Π.Α.Ο.Κ. (Πυλαία , Μίκρα)…», απαντούμε ότι το μεν ιδιόκτητο Κλειστό γήπεδο P.A.O.K. SPORTS ARENA στην Πυλαία Θεσ/νίκης κτίστηκε σε ιδιόκτητο οικόπεδο που δώρισαν οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. Αφοι Δεδέογλου και μετά από πολλά χρόνια αγώνων των εκάστοτε διοικήσεων του Π.Α.Ο.Κ. και των οπαδών του, με την βοήθεια και την διευκόλυνση βέβαια της Ελληνική Πολιτείας, όπως οφείλει αυτή να κάνει απέναντι σε κάθε Σωματείο που δραστηριοποιείται στον Ελληνικό Αθλητισμό και διαθέτει ιδιόκτητη έκταση για την στέγαση των αθλητικών του εγκαταστάσεων.

Όσο για το Κλειστό της Μίκρας το επονομαζόμενο και «Σπίτι του Χάντμπολ», ο Π.Α.Ο.Κ. κάνει χρήση του γηπέδου -ορθά όπως συνομολογεί και στην ανακοίνωση της η ΑΕΚ- , όπως και όλες οι άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και όπως αντίστοιχα κάνει και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η μπασκετική ΑΕΚ στο Ελληνικό (και παλαιότερα στο ΟΑΚΑ).

Το αν η ομάδα της ΑΕΚ δεν έχει την «ίδια και ισότιμη αντιμετώπιση από την Πολιτεία στο αντίστοιχο Κλειστό του Γέρακα» είναι κάτι για το οποίο προφανώς δεν φταίμε και δεν χρειάζεται να απολογηθούμε , αλλά είναι θέμα της ΑΕΚ και της Ελληνικής Πολιτείας.

Αναφορικά με τις αιτιάσεις περί των συνθηκών που αντιμετώπισε η ομάδα της ΑΕΚ στον α΄ γύρο στη Μίκρα και την φιλοξενία την οποία έτυχε η αποστολή της και μόνο η αναφορά σε αυτή τη δεδομένη στιγμή -μήνες μετά- και αφού προηγήθηκε η ανακοίνωση των αθλητών του Π.Α.Ο.Κ. , καταδεικνύει το πόσο προσχηματικές είναι.

Σχετικά με το θέμα της διαιτησίας και το «δώρο του περσινού πρωταθλήματος» παραπέμπουμε στην ανάδειξη της ομάδας HANDBALL του Π.Α.Ο.Κ. ως 9ης καλύτερης ομάδας σε όλα τα αθλήματα από τον ΠΣΑΤ, στην είσοδο της στους Ομίλους του Champion’s League όπου έχει την τύχη να συναγωνίζεται με Ευρωπαϊκά Μεγαθήρια, καθώς και στις δηλώσεις όλων των προπονητών για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στην περίοδο που πέρασε.

Όπως παγίως πράττουμε δεν θα ασχοληθούμε με τις συνθήκες του αγώνα στο Μενίδι, το Σάββατο 10/02/2010, παρά μόνον με τον τουλάχιστον ατυχή χαρακτηρισμό των αθλητών του Π.Α.Ο.Κ. , από την επίσημη ΑΕΚ - και έχει σημασία αυτό- ως «ανιστόρητα παιδάκια», αφού δεν χρειάζεται να ξέρεις Ιστορία για να καταγγείλεις καταστάσεις που κατά την γνώμη σου δημιουργήθηκαν εις βάρος σου ή στην καλύτερη περίπτωση ήσουν αυτόπτης μάρτυρας. Θεωρούμε επίσης ότι εν έτη 2010 ουδείς μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν την ελεύθερη έκφραση της άποψής του.

Τέλος όσον αφορά την επίκληση της κοινής καταγωγής των δύο Σωματείων θα την θεωρούσαμε ειλικρινή αν γινόταν πριν από τους αγώνες ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. στην Αθήνα και όχι όπως διαχρονικά γίνεται όταν η ΑΕΚ έρχεται στην Θεσσαλονίκη.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

7 comments

Anonymous said...

Το γήπεδο στην Πυλαία χτίστηκε και σε έκταση που ανήκει στο ΙΚΑ(κρατική, εκτός απ'αυτή που δώρησαν οι Αφοι Δεδέογλου.Χτιστηκε με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!!!Ας μας πεί επισης η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ αν πληρώνει δημοτικά τέλη και φόρο.

Anonymous said...

καλά...και αυτοί οι αθλητές μας πού πάνε χωρίς να ξέρουν ιστορία;
Χα χα χα χα χα.....όντως.....αυτές οι ανακοινώσεις(από πλευράς αεκ)αξίζουν γελιοποίησης!!!

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΓΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ
ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ 3 ΑΝΤΕ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΑΠΑΛΛΗΛΟΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;

Anonymous said...

ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ
ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ
(ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ)
ΒΡΙΣΙΕΣ, ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η΄ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ;
ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....
Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, Ο ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ, Ο ΣΑΝΙΚΗΣ, Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ , Ο ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ, Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ PLEY OF ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ;
ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ !
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΦΥΓΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, ΣΕ ΓΕΜΑΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΛΙΘΑΡΓΟ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ 300- 1000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η΄ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ;

Anonymous said...

ειδατε τι εγινε σημερα στο μπασκετ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΑΕΚ ;
τα ιδια θα γινουν σε λιγο καιρο και στο χαντμπωλ και εσεις εκει στην ΟΧΕ μεινετε με τα χερια στις τσέπες , σε λιγα χρόνια θα ψάχνετε ομάδες αλλα τι σας ενδιαφέρει εσάς αυτό;;
εσείς την δουλειά σας κανονικά
και εσυ κύριε της ΚΕΔ συνέχισε με το δίδυμο Καραπ-Χρον για να κλαίμε στο τελος της σαιζόν

Anonymous said...

Αντε και την εκταση στην πυλαια τη χαρισαν 2 παοκτζηδες, το γηπεδο με τι λεφτα χτιστηκε ρε απιθανοι?

Οσον αφορα το τελος της ανακοινωσης σας, να ειστε βεβαιοι οτι ουδε μια αναγκη εχουμε να επικαλεστουμε κοινη καταγωγη μαζι σας μιας και ειστε η ντροπη της προσφυγιας αφου στο dna του συλλογου σας η υπερηφανια τυ προσφυγα εχει αντικατασταθει με κλαψα και λαϊκισμο.

Η εθνικη σας καταγωγη ειναι αυτη που αποτυπωνεται απο τις σημαιες που σηκωνονται στην 4 κατα καιρους.

Anonymous said...

Ti egine sto paixnidi AEK-Peristeri?