ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΟ F4 KYΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ -ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΟ F4 KYΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ -ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Λαμία θα διεξαχθεί το F4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών κατόπιν των συνεννοήσεων της Ο.Χ.Ε. με το Δήμο Λαμίας και την αποδοχή από πλευράς Δήμου της ανάληψης της διοργάνωσης του Kυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 29-30 Μαϊου 2010.
Το F4 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας.
--Αναφορικά με την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας Ελλάδας- Γερμανίας (19/20 Ιουνίου 2010) για τα play off του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2011 και κατόπιν πρότασης των ομοσπονδιακών προπονητών η Ο.Χ.Ε όρισε ως έδρα διεξαγωγής του αγώνα το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία (Παλατάκι).

6 comments

Anonymous said...

Γνωρίζει κανείς που και πότε θα διεξαχθούν οι τελικές φάσεις των εφήβων και των παίδων;

Anonymous said...

foveri i epilogi tis edras gia to f4..kalitera na kanane klirosi anamesa se gipedo stin thessaloniki i athina.me ti skeptiko to orisane eki?/ miden ipodomi gia ksenodoxia..ena iparxi pu ine anekto.ola ta ala gia ta panigiria.gia ali mia fora stin oxe dinun tin ediposi oti ..ade na telionume me tin ipoxreosi.mia efkeria na pai polis kosmos se ena megalo gipedo se mia apo tis athina -i thessaloniki xathike

Anonymous said...

50 eurw stixima oti 8a ginoun aurio episodia sthn patra

Anonymous said...

Το αθλημα αναπτυσεται μονο στην Γ΄Σεπτεμβριου σε κουβεντουλες και αστειακια μεταξυ 3ου και 4ου Οροφου γιατι στα γηπεδα η κατασταση εχει εδω και καιρο αφησει τον πατο και συνεχιζει ακαθεκτη..........

Anonymous said...

Ρε πάρτε το χαμπάρι.......
με Αγγελούδη μόνο οι αγράμματοι, οι γλύφτες και οι ανίκανοι θα μείνουνε. Δεν μας σώζει ΤΙΠΟΤΑ.

Anonymous said...

Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι όσοι αγαπάμε το άθλημα.Δεν γίνεται τα ματς να τα δείχνει το sport +.Επιπλέον, εφημέριδες όπως η sportday δεν έχουν πιά παρά ελάχιστα θέματα για το άθλημα μας.Στείλτε e-mail, πάρτε τηλέφωνα ραδιόφωνα, εφημερίδες και τηλεοράσεις για να μην μείνουμε στην αφάνεια.