ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ... ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ... ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Διαμαρτυρία για την πολύ άσχημη διαιτησία που αντιμετώπισε στο Άργος, εξέδωσε και απέστειλε στην Ομοσπονδία Χάντμπολ, ο Φίλιππος. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: “Κύριε πρόεδρε, λυπούμαστε ειλικρινά για την τροπή που πήρε το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας εξαιτίας της «λεπτής χειρουργικής επέμβασης» που υπέστη η ομάδα μας, την Τετάρτη στο γήπεδο του Άργους ,στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Διομήδη. Δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες του αγώνα, μιας και η τοπική ομάδα μας δήλωσε ότι δεν υπάρχει σχετικό βίντεο του αγώνα, να αποδείξουμε τα αυτονόητα της διαμαρτυρίας μας. Στον αγώνα όπως υπήρχε ο delegate κ. Κανελάκης καθώς και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΧ οι οποίοι είναι αρμόδιοι. Αξίζει να σημειώσουμε πως από το γηπεδούχο σωματείο δεν έχουμε κανένα παράπονο για την φιλοξενία, εξάλλου μας συνδέει φιλία ετών.

Το κομβικό σημείο όπου λειτούργησαν με επιμέλεια οι ανεπαρκείς και «αλαζόνες διαιτητές» ξεκίνησε στο 58:17 . Η ομάδα μας προηγούταν 31-33 , η τοπική ομάδα πήρε time out διότι αγωνιζόταν με τρεις παίκτες γηπέδου!!! και επιμελημένα χωρίς ευθυκρισία κατά παράβαση των κανονισμών (δεν υπήρχε καμία επαφή στο μαρκάρισμα) χρέωσαν: στο 58:41 δίλεπτη στον Johannson, στο 58:53 δίλεπτη στον Παπαδόπουλο, στο 58:56 δίλεπτη στον Γιούπη και στο 59:16 δίλεπτη στον Dobrkovic. Συνεπώς μοιραία για την ομάδα μας, όταν αγωνίζεται με δύο παίκτες γηπέδου να δεχθεί μέσα σε εξήντα δευτερόλεπτα τρία τέρματα για να χάσει τελικά με 34-33.

Εκτίμηση μας είναι πως οι συγκεκριμένοι «διαιτητές» λειτούργησαν έξω από την φιλοσοφία και δεοντολογία της Ομοσπονδίας για τίμιο και δίκαιο πρωτάθλημα. Από μόνοι τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και την βαθμολογία των ομάδων, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της. Ας το σκεφτούν καλά οι υπεύθυνοι όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μας, πόσο σημαντικό ρόλο τελικά θα παίξει αυτό το αποτέλεσμα.

Εμείς την περασμένη αγωνιστική περίοδο, παρουσία όλων των συντελεστών του αθλήματος, χάσαμε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στις Σέρρες, αγώνα που μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΤ και δεν βγήκαμε να κάνουμε ούτε μία δήλωση για την κατάφορη αδικία από έτερο γνωστό και μη εξαιρετέο «διαιτητή», που έχει το θράσος ακόμη και σήμερα να κυκλοφορεί στα γήπεδα μας.

Ρητά και αμετάκλητα, θα καλέσουμε Γενική Συνέλευση των μελών μας, όπου θα θέσουμε θέμα αν στα εναπομείναντα παιχνίδια της Α1 εθνικής να προσέλθουμε με την εφηβική μας ομάδα, απόφαση που θα εφαρμόσουμε στο ακέραιο αδιαφορώντας για τα έξοδα (Χανιά), την βαθμολογία των άλλων ομάδων, την περ. β΄ της παραγρ.3 του άρθρ.9 του πειθαρχικού δικαίου της ΟΧΕ και την τηλεοπτική κάλυψη του τελευταίου αγώνα μας ,με τον ΑΣΕΔ.

Αυτοί οι συγκεκριμένοι «διαιτητές» δεν μας ενδιαφέρουν και δεν θα ασχοληθούμε ποτέ μαζί τους. Έχοντας ήσυχη την συνείδηση μας και για την ιστορία μας και μόνο στο άθλημα, αγανακτήσαμε και θα σκεφτούμε σοβαρά αν πρέπει να συνεχίζουμε να χάνουμε χρόνο και εκατομμύρια ευρώ. Αγαπητοί συνάδελφοι της ΟΧΕ πραγματικά λυπούμαστε για αυτή μας την απόφαση, αλλά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο”.

4 comments

Anonymous said...

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Anonymous said...

toulaxiston lete pou lete psemata pesteta sosta.sto taimaout o diomidis paizei me 4 kai o fillipos me 6.ekei apofasisate na jeftilisetai ton diomidi kai thn patisate.dioti mporousate na katsete stin amuna kai na perimenete,para tauta eseis pezate man tou man,trote dilepti kai menete me 5 esis kai me 4 o diomidis,ustera trone dilepti o papadopoulos me ton ioanidi,kai menei o diomidis me 3 kai fillipos me 4 kai ekei teleiose kai to paixnidi giati ton germano se anoixto gipedo den ton pianeis oute me lasso.akomi etsi gia tin istoria oi dileptes mexri na xasei ton elegxo o fillipos itan 9 gia ton diomidi kai 5 gia ton fillipo.o fillipos einai megali omada,dustixos omos kapoioi ton kanoun polu mikri.

Anonymous said...

Γιατί γρινιάζετε εσεις του Φιλιππου αφου εδω και δύο χρόνια για να πάρει κανεις τίτλο πρέπει να έχει "αετό". Επίσης κάποιες ομάδες δεν πρέπει να πέσουν- Διομήδης- Εσείς βέβαια δεν είσαστε και τα καλύτερα παιδιά παίζετε δυό φιλικά τον χρόνο με το Ζαφειράκι και μετά γκρινιάζετε γιατί δεν σας πάνε και υπόλοιπα παιχνίδια ετσι. Βέβαια τώρα άλλοι έχουν τα προνόμοια τι να κάνουμε, Υπομονή!!!

Anonymous said...

6:03 MHN KARFONESAI