Με το δεξί ο Φίλιππος, 26-17 τη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με το δεξί ο Φίλιππος, 26-17 τη ΧΑΝΘ

Νικηφόρα πρεμιέρα έκανε ο Φίλιππος Βέροιας στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος που διεξάγεται φέτος στη Νέα Χαλκηδόνα και Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πολυνίκης του θεσμού νίκησε εύκολα με 26-17 τη ΧΑΝΘ στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά από τον β’ όμιλο. Οι Βεροιώτες έκαναν ένα ξέσπασμα το διάστημα 20-27 και με σερί 5-0 μετέτρεψαν το 7-6 σε 7-11 και εκ τοτε δεν ξαναέχασαν το προβάδισμα. Μάλιστα… καθάρισαν την νίκη στο διάστημα 34-41 όπου έφτασαν από το 11-14 στο 13-20! Η διαφορά έφτασε και τα 10 γκολ στο 15-25 και 16-26.

ΧΑΝΘ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 17-26
Η διακύμανση: 3-4 (10’), 7-6 (20’), 7-10 (25’), 8-12 (30’), 13-18 (40’), 17-26 (50’)
ΧΑΝΘ (Κώστας Κοκτσίδης): Ακριτίδης, Αργυρόπουλος, Βακάλης 3, Βιτάνογλου 1, Δέδλος, Καπετάνου 4, Λάφτσογλου, Λέκα, Μουρατίδης, Μπάτσιος 2, Παπαδόπουλος 4, Παπαθεωδόρου, Τζιόλας, Τσιρτσουρίδης 3.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τάσος Χατζηπαρασίδης): Ζλατάνος, Τσέας, Σερασίδης 3, Δεληγιώργης, Ντόβας 5, Μιχαηλίδης 1, Δομπρής 2, Κορωνάς 2, Γιακουμόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Κάργατζης 2, Παντελίδης 1, Κωσταράκης 3, Ζευγαρόπουλος 5. Διαιτητές: Τσάκωνας- Μπάβας, Δίλεπτα: 0-1, Πέναλτι: 4/6-0/0.

2 comments

Anonymous said...

Τωρα που ολα εχουν τελεςιωσει,εμεις οι μικροι πρωταγωνιστες αθλητες του Γ.Σ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ ευχομαστε καλη επιτυχια στους χθεσινους αντιπαλους μας αλλα συναθλητες και φιλους της ομαδας του ΚΑΛΑΜΑΡΙ. Νοιωθουμε καλα γιατι αγωνιστηκαμε και παλεψαμε για τον στοχο, και κλεινοντας θελουμε να ευχαριστησουμε τους ανθρωπους του συλλογου που μας επετρεψαν εστω και τελευταια στγμη να αγωνιστουμε και να τιμησουμε τον συλλογο μας, γιατι και η ηττα και η νικη ειναι τιμη για τον αγωνιστη, αλλα ανεντιμοτητα για αυτον που το βαζει στα ποδια. Σε μερικους που νομιζουμε οτι δεν μας φερθηκαν με τροπο που αξιζει σε αγωνιστες ,τους ευχαριστουμε γιατι μας εδωσαν ενα μαθημα πολυ χρησιμο για την νεαρη ηλικια μας οτι μερικες φορες την μοιρα σου δεν την οριζεις μονο σου αλλα συμμετεχουν και καποιοι αλλοι.Το μονο που μπορουμε να υποσχεθουμε εμεις οι μικροι πρωταγωνιστες ειναι ραντεβου παλι στα γηπεδα εκει που εχουμε μαθει μονο να αγωνιζομαστε. OI ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Anonymous said...

Βρε φιλε μου
εσυ που εγραψες αυτη την επιστολη ,ασε τα παιδια ησυχα.
Τι γραφεις τωρα;
μηπως ξεχασες περσυ με αυτα τα παιδια ,πως πηρες ενα παιχνιδι απο τον ΙΩΝΙΚΟ στο ΚΟΡΩΠΙ ,για να περασεις στην επομενη φαση των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ;
Αυτα τα ιδια παιδια ηταν που τους εμαθες οτι μπορουν ψευτικα να περασουν επομενη φαση.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ.