Αποφευχθηκε τελευταια στιγμη το σκανδαλο! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποφευχθηκε τελευταια στιγμη το σκανδαλο!

Σε ένα επίσημο πρωτάθλημα που υπάρχει μοριοδότηση, όπως αυτό της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων -που αρχίζει την Τρίτη- κάποιοι παίζουν με το μέλλον των παιδιών. Αυθαίρετα και χωρίς κανένα είδος σοβαρού κριτηρίου (η καλύτερα για κάποιους στην ΟΧΕ το βασικό κριτήριο είναι τα λεφτά και επειδή η τελική φάση γίνεται στην Αθήνα βολεύει) η επιτροπή ανάπτυξης αποφάσισε με ψήφους 3-2 να πάρει το Κορωπί τη θέση του παραιτηθέντα Φαίακα Κέρκυρας. Την επιτροπή αποτελούν οι Κορορός, Γκαντής, Ζαπαρτίδης, Καψάλης, Τσόγιας και Μπραουδάκης. Ο τελευταίος δεν ενημερώθηκε καν και άρα δεν ψήφισε, ενώ οι Γκαντής, Τσόγιας ψήφισαν να γίνει κλήρωση, αφού η κεντρική κατεύθυνση της ΟΧΕ ήταν πως δεν προλαβαίνουν να γίνουν μπαράζ, που θα ήταν το πιο αξιοκρατικό. Ολα αυτά έγιναν με τηλεφωνική ψηφοφορία! Για άλλη μια φορά οι προκηρύξεις της ΟΧΕ έχουν κενό, αφού δεν προβλέπουν την γίνεται στην περίπτωση που κάποια ομάδα παραιτηθεί από την τελική φάση. Το Κορωπί ως 3ο από την Αθήνα, το Καλαμαρί ως 3ο από την Θεσσαλονίκη, ακόμα και από το πρωτάθλημα της κεντρικής Μακεδονίας έχουν έννομο συμφέρον.
«Αυτοί που βγάζουν αυτές οι αποφάσεις είναι αστείοι και επικίνδυνοι για το άθλημα. Μας είπαν ότι θα κατέβει το Κορωπί για οικονομικούς λόγους. Ο νομικός σύμβουλος του Καλαμαρί είναι έτοιμος να κάνει ένσταση κατά του κύρους του πρωταθλήματος. Δεν μπορούν τα παιδιά να στερούνται έστω το δικαίωμα των μπαράζ», δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ του Καλαμαρί Βασίλης Σκανδάλης.
Αφού το θέμα... βρώμισε για τα καλά και προκλήθηκε σάλος και αφού υπήρξε η έντονη αντίδραση από τον Βαγγέλη Μπραουδάκη που με προσωπικές ενέργειες (απείλησε πως θα παραιτηθεί από την επιτροπή αν δεν γίνει μπαράζ) και επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΟΧΕ Στέλιο Αγγελούδη φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια να αλλάξει η απόφαση και να γίνει μπαράζ την Τρίτη το πρωί. Οτι και να γίνει πάντως πρόκειται για μία απόφαση- παρωδία για το άθλημα και πρέπει επιτέλους σε αυτό το άθλημα να αποδοθούν ευθύνες.

Παραιτήθηκε ο Τάκης Κορορός
Σύμφωνα με πληροφορίες υπό το βάρος του σκανδάλου που ξέσπασε με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, ο επικεφαλής της επιτροπής ανάπτυξης της ΟΧΕ Τάκης Κορορός υπέβαλε την παραίτηση του.
Mάλιστα ανεπίσημα υπάρχει η πληροφορία πως με παρέμβαση του προέδρου της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη ορίστηκε μπαράζ για την Τρίτη 1μ.μ. μεταξύ Κορωπί και Καλαμαρί.

35 comments

Anonymous said...

DES RE PILAFA POU EDIOKSES TON XARDALIA APO TO XANTMPOL TI KANEI TO MPASKET GYNAIKWN TOY ATHINAIKOY. EISAI BASILIAS SE ENA ATHLIMA POY TO KATANTISATE PARAMAGAZO.

Anonymous said...

ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΓΙΝΕ ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΦΑΣΕΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ. ΚΥΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥς ΤΡΕΛΛΟΥΣ. ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ .ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΩΝΑς ΜΠΑΡΑΖ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΜΕΓΑ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ

Anonymous said...

Τουλαχιστον ο Κορρορος ειχε την ευθιξια και παραιτηθηκε. Οι αλλοι της επιτροπης ξερουν τι σημαινει ευθιξια; Αυτα κανετε και στο fb δημιουργηθηκε ομαδα ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. Λιγο ακομα και δεν θα μεινει τιποτα.

Anonymous said...

ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.

Anonymous said...

na min ginei apodekti i paretisi kororou enas sobaros anthrwpos einai kai pane na ton fane

Anonymous said...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΚΕΩΝ ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΑΚΗΣ ΣΚΟΥΦΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ[ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ].ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΧΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΡΟΡΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΘΥΞΙΑ.
ΗΤΑΝ ΓΕΝΑΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ.
ΟΡΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΙΣΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΟΡΟ.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΚΑΨΑΛΗΣ-ΓΚΑΝΤΗΣ-ΤΣΟΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ-ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ

Anonymous said...

Κανενας δεν επαιξε με την μοριοδοτηση των παιδιων και το μελλον τους
η ευθυνη ανηκει στον φαιακα κερκυρας και σε κανεναν αλλο
η προκηρυξη μιλα για αποφαση της εαπ η οποια μπορει να αλλαξε δυο φορες αλλα τουλαχιστον ηταν η σωστη
ο Σκανδάλης δεν δικαιουται να μιλά και να χαρακτηριζει ειναι .....κιτρινιστης

Anonymous said...

O KOTSIRAS EXEI THN MEGALYTERH EY8YNH KAI OXI O KOROROS

Anonymous said...

O KOTRIRAS EXEI THN MEGALYTERH EY8YNH KAI OXI O KOROROS

Anonymous said...

NA MHN KATEBOYN KOΡΩΠΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ

Anonymous said...

eprepe na drepeste na anakateuete to onoma tou kororou se skandala. 8a 3exasate bebaia posa xronia twra trexei apo thn mia meria ths elladas sthn allh gia na anapti3ei
to handball kai poso frontizei tis omades kai ta paidia sas sta panellhnia prwta8lhmata.

Anonymous said...

ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΑΗΔΙΑ ΕΝΙΩΣΑΝ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΑΗΔΙΑ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ.
ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 1/4 9:16 ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΥΘΙΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Α......Α ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ !!!

Anonymous said...

7:47 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΜΠΑΖΕ ΑΦΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΟ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

anonymos said...

μεθοδικους 'εργατες' σαν τον κυριο ΚΟΡΡΟΡΟ το 'χαντμπολακι' δεν εχει την πολυτελεια να τους τρωει.

τι γινεται στο νεανιδων θα κατεβει ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ?

Anonymous said...

Οποιος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΟΦΟΣ
(γιατι ερευνα-ψαχνει-ρωτα, και παντα μαθαινει).
Οποιος ΞΕΡΕΙ και ΞΕΡΕΙ οτι ΞΕΡΕΙ ειναι ΕΞΥΠΝΟΣ
(γιατι εχει γνωση, σιγουρια και αυτοπεποιθηση).
ΟποιοςΔΕΝ ΞΕΡΕΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ οτιΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ειναι ΒΛΑΚΑΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,
(γιατι δεν ξερει τι του γινετε)
Μπορειτε να αυτοχαρακτηρισθητε κυροι ξερολες, που παιζετε παιχνιδια στις αθωες ψυχες νεαρων αθλητων, και αυτοαποκαλειστε ειδικοι της αναπτυξης αλλα ειστε yes man του προεδρου. Ολοι αποφασισατε αλλα ενας ειχε ευθιξια να παραιτηθει οι υπολοιποι σταυρωσον -σταυρωσον τον εντιμο.Θα σας κρινει η ιστορια μαριονετες, Ερημα παιδια λαθος αθλημα διαλεξατε
να υπηρετησετε που οι αποφασεις αλλαζουν κατα τα συμφεροντα καποιων και που η δοιηκηση ασκειτε απο κεντρα αποφασεων και BLOGS, στα οποια καταφευγω και εγω για να εκφρασω τις αποψεις μου αφου ο δημοκρατης ΠΡΟΕΔΡΟΣ ειναι εγκλωβισμενος γυρω απο την φρουρα των ειδικων που του πουλαν εκδουλευσεις και κατ¨ επεκταση ψηφακια. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΥΜΕΝΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
αλλα πρεπει πρωτα να προηγηθει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ακομα ειμαστε στην σταυρωση, και επιβιωνουν οι σταυρωτες και υποκριτες.

Anonymous said...

Ο Σκανδαλης σε πειραξε 5:18; Εσυ δεν ζεις απο το χαντμπολ σαν εμμισθος; Κανε και κατι της προκοπης να πιασουν και τοπο τα χρηματα που παιρνεις τουλαχιστον.

Anonymous said...

Dan katalaba! Poios einai o Kotsiras kai me pio athlima exei sxesh! Me to xantmpol sigoura OXI!

Anonymous said...

02 Απριλίου 2010 12:53 π.μ. γιατί δε μας λες και τα αλλα..ειμαι σιγουρος οτι θαν'ναι πολλοι που θελουν να ακουσουν. Και οσοι δε θελουν να ακουσουν, η μαλλον δε θελουν να τα πεις ολα, καταλβαινουμε τι γινετε μ'αυτους!!!

Anonymous said...

xatzi to sxolio moy gia aytporosdiorismo, den exei brisies alla alithies. anevaseto tha kanis kalo kai ston filo soy ton proedro poy pithanon na min gnorizei poioi me ton ekthetoyn. o aytoprosdiorismos afora kai esena

Anonymous said...

Εσεις που είδατε το σκάνδαλο καλέστε όλους τους δεύτερους ή τρίτους απ όλες τις ενώσεις σε μπαράζ για την μιά θέση έτσι δεν είναι κύριε Αγγελούδη. Τις Επιτροπές τί τις θέλετε καταργήστε τις και Νομιμοποιήστε την " Επιτροπή " τις Θεσσαλονίκης να αποφασίζει για όλα

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΣΙΡΑ
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Anonymous said...

"ΜΕΓΑΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ" ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΟΡΙΣΜΟ Ή ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ; ΝΑΙ, ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΙΑ, ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ, ΔΟΛΟ Κ.ΛΠ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΡΩΤΩ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΠΟΙΑ “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ” ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ή ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ; ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ; ΧΑ...
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ: ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ! ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΗΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ)...
ΥΓ.: Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ "ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ

Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΒΩ.ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΘΩΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ[ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ].ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΥΦΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....

Anonymous said...

Σκανδαλο! γιατι να παιζει μπαραζ ο τριτος της θεσ/κης και οχι ο τριτος της κεντρικης μακεδονιας (ενωση με πρωταθλημα πεντε ομαδων και μεγαλες δακρισεις στα αναπτυξιακα-περιοχη βεροιας ναουσας εδεσσας κατερινης)Επισης και οι αλλες ενωσεις εχουν πρωταθλημα πεντε ομαδων οπως και της θεσ/κης.Δεν πρεπει απο το πρωταθλημα της αθηνας των 12 ομαδων να πριμοδοτηθη η τριτη ομαδα?

Anonymous said...

Τελικά αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο του 2010 δεν νομίζω.... Διαβάζω επίσημες δηλώσεις σε BLOG!!!!!!. Δεν ξέρω πια είναι η αλήθεια αλλά μια θέση σε μια τελική φάση από ομάδες που έμειναν 3τες δεν πιστεύω ότι είναι το μέγα σκάνδαλο. Και καλά οι ομάδες να έχουν συμφέρων να πάνε στην τελική φάση αλλά η επιτροπή τι κάνει ; Εμπλέκετε στα συμφέροντα κάποιον που τελικά φοβούνται και να τα εκτελέσουν!!! ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΝΤΡΕΣ!!!!και ούτε της αποφάσεις σας δεν μπορείτε να κρατήσετε είτε είναι σωστές είτε λάθος... Αφήστε και τις αναφορές σε άτομα κάνεις δεν χρειάζεται διαπιστεύσεις μικρός είναι ο χώρος όλοι ξέρουμε τι ρολό παίζει ο άλλος νομίζω κύριοι. Θα παρακαλούσα τον κύριο Μπραουδάκη και τον κύριο Χατζηδημητρίου σαν δημοσιογράφους να μας δώσουν ένα μεγάλο σκάνδαλο από την Α1-Α2 γιατί υπάρχουν πολλά αρκεί να θέλετε να τα αποκαλύψετε μήπως το άθλημα πάει και μπροστά.

Anonymous said...

Κάποιε ανώνυμε!!!!!!!!!!! ...
που έγραψες την 02 Απριλίου 2010 3:26 μ.μ.
Είμαι ο Δημήτρης Σκούφας.
Έξω από το γήπεδο των Συκεών επειδή γινόταν της κακομοίρας (εις βάρος του αθλήματος πάντα) θεώρησα πρέπον, όπως και το θεωρώ και τώρα να πω την απλή κουβέντα: ''ότι λέει η προκήρυξη''. Βέβαια κάποιοι σε 30'' το μετέφρασαν όπως θέλανε.. ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του..........Γι αυτό κουτσομπόλη, αν είσουνα μπροστά, μετά έβαλα τις φωνές γιατί βάλανε στο στόμα μου τα δικά τους πιστεύω. ΚΑΙ για τελειώνουμε χθεσινοί του αθλήματος. Δικαιούμαι και ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.ΚΑΙ αυτήν υπερασπίζομαι επώνυμα.ΚΑΙ γιαυτόν τον λόγο είμαι μακρυά από το άθλημα (φαινομενικά γιατί επι της ουσίας και αν είμαι). ΚΑΙ γι αυτόν τον λόγο παραιτήθηκα ( με οδήγησαν) από επιστημονικός συνεργάτης. Από το 2006, πέρασαν 4 χρόνια και εσένα και τους ομοίους σου σας κόφτει τι είπε και ποιός το είπε, τι υπονοούσε κ.λ.π Κανένα παίκτη θα βγάλετε; Καμιά πρόκριση σε καμιά τελική φάση διεθνώς; Λόγια, μιζέρια, ρουφιανιά.
Γιαυτό άσε με στην ησυχία μου.
Πάντως, το ξαναλέω, εγώ θα έκανα μπαράζ...........

Anonymous said...

ΚΟΥΙΖ ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ= ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ 12 ΟΜΑΔΕΣ-ΘΕΣ/ΚΗΣ 6 ΟΜΑΔΕΣ-ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 5 ΟΜΑΔΕΣ-ΚΕΝΤΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 5 ΟΜΑΔΕΣ -ΑΝΑΤ ΜΑΚΕΔ 5 ΟΜΑΔΕΣ-ΑΝΑΤ ΠΕΛ/ΣΟΥ 3 ΟΜΑΔΕΣ(ΕΞΩ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΕΝΕΣ).ΠΟΙΑ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ Θ.....Σ!

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ,εσυ με ποια ιδιοτητα εκπροσωπεις την αναπτυξη ποια η σχεση σου με το αθλημα πριν σε ορισουν? Κομπλεξισμος ειναι να εξυπηρετεις συγκεκριμενα συμφεροντα ,να διαφιμιζεις δωρεαν τον εντολοδοχο σου αλλα να προσπαθεις να μας πεισεις οτι εισαι αγνος και εντιμος, και λειτουργεις για το καλο του αθληματος. Τη δυναμη που σου δινει η πεννα και το μικροφωνο που κρατας θελουν να εκμεταλευτουν οι εντολοδοχοι σου, και οταν δεν θα τους εξυπηρετεις θα σε στειλουν.Τι ομως θα εχεις σ'αυτη την ερμη αναπτυξη προσφερει ? Πρεπει τωρα να αναρωτηθεις και να να αποφασισεις που ανηκεις στους ΣΟΦΟΥΣ στους ΕΞΥΠΝΟΥΣ η΄ στους ΒΛΑΚΕΣ καποια στιγμη οταν ολα θα εχουν περασει θα εχουν ξεχαστει και ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις πιο καθαρη αποψη για αυτα που σε εβαλαν να υπερασπιστεις θα επικοινωνησω μαζι σου και θα τα πουμε πινοντας ενα καφεδακι γιατι προσωπικα πιστευω οτι δεν εισαι ΒΛΑΚΑΣ, αλλα νεος στο χωρο οπως σε χαρακτηριζουν οι παλιοι στο κουρμπετι και προσπαθουν να σε ενταξουν γρηγορα στο χωρο της βρωμιας.Επειδη ξερω οτι εχεις και εσυ παιδια στο αθλημα , λειτουργησε περισσοτερο σαν γονεας και προσπαθησε να κρυψεις απο τα παιδια σου την βρωμα του χωρου. Μονο τα παιδια εχει αναγκη το αθλημα και αν συνεχισουμε ετσι εμεις οι μεγαλοι θα μας απκκαλυψουν γρηγορα τα παιδια μας και τοτε θα αναρωτηθουμε αν μπροστα στα μικροσυμφεροντα μας αξιζει να θυσιασουμε τα οραματα των παιδιων μας.
Υ.Γ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΟΛΕΓΙΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ!!!!!

Anonymous said...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.......μετά από 20τόσα χρόνια που επαιζα handball στην ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ (την θυμάται κανένας???) τα παρασκήνια και τα "πακέτα", οι "εντολές" και οι βλέψεις ικανοποίησης ΤΟΠΙΚΩΝ συμφερόντων (βλέπε σωματεία Μακεδονίας) των υπευθύνων της Ομοσπονδίας ειναι...ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.... το αποτέλεσμα βέβαια είναι γνωστό (για όσους ξέρουν λιγο απο το άθλημα). Ο ΕΛΛΗΝΑς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΤΡΩΕΙ αγριο ξυλο στην Ευρώπη. Τόσο χάλια πρωτάθλημα έχουμε ή τόσο χάλιας είναι ο "πρωταθλητής"?....Με τον τρόπο που γινόνται τα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής των Συλλόγων σκοτώνονται τα παιδιά που έχουν και σχολεία και άλλες υποχρεώσεις. Σε 4 (το πολύ μέρες) η τελική φάση μόνο σκότωμα είναι για αυτές τις ηλικίες.Μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν γνώση οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας και να προβλέπουν τα ΠΑΝΤΑ σε μια προκύρηξη. Τα "κενά" μόνο σε ΔΟΛΟ παραπέμπουν. Αν δε, δεν είναι δόλος τοτε ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ.
Τα παραπάνω ισχύουν και για εσάς κύριε Μπραουδάκη που "κόπτεστε" για διαφάνεια και ΧΑχανίζετε. Όσο και αν θέλετε να υπερασπιστείτε μια "νομιμότητα". Αυτήν ακριβώς την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ δεν μπορέσατε να την θεμελιώσετε στην αρχή της διοργάνωσης, αρα τα κενά κατά την προκήρυξη μάλλον ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ή συμφέροντα "εντολέων σας)
ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΚΥΡΙΕ και εσεις...ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΤΕ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.
A. Γ.

Anonymous said...

POS THA GINEI NA MPO KAI EGO STHN EPITROPH?????? EXO KAI EGO GIO POU O KOS KOTSIRAS TON "EKOPSE" THN TELEYTAIA STIGMH AN KAI APO THN ARXH PISTEYE OTI EINAI TALENTO (SYMFONA ME TA LOGIA TOY STOYS PROPONHTES TOY).... GIATI NA MHN EIMAI KAI EGO KATI SHMANTIKO GIA TO ATHLIMA OPOS OI PARAPANO KYRIOI???? GIATI KATALAVAINO OTI H AGAPH KAI H AFOSIOSEI TOY PAIDIOY MOY DEN FTANEI....
STO 3 TOURNOYA STHN THESALONIKI GIATI PHGAN PAIDIA POY EIXAN "KOPEI" ALLA PAROLA AYTA EZHSAN THN EMPEIRIA????? YPARXEI KAPOIOS POY MPOREI NA MOY LYSEI TIS APORIES ????

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ 12.02 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΑΣ.ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ-ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ?
Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΧΑΝΤΜΠΩΛΛ ΕΠΑΙΖΕ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

ΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Ε Ν Ο Ρ Γ Α Ν Η
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΩΣ
Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Ι Α Κ Ο Σ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?
ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ε?

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ?

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΟΝΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΑ -ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Anonymous said...

SAS EYXARISTO POLY 2.38 8/4/10
PRAGMATIKA EINAI LYPHRO NA SYMVAINOYN AYTA !! EINAI LYPHRO GIA TO ATHLIMA ALLA KAI GIA TA PAIDIA POY TO AGAPANE TOSO POLY KAI APOGOHTEYONTE SE TOSO MIKRH HLIKIA.
TO OTI TA APORIPTOYN XORIS NA TOYS POYN (AN OXI STA PAIDIA ALLA STOYS PROPONHTES TOYS) TO LOGO EINAI OTI XEIROTERO GIA THN METEPEITA POREIA TOYS.
LATHOS ANTHROPOI SE LATHOS THESEIS!!
a.t.

Anonymous said...

ke Hatsidimitriou eida sto viografiko sas oti eiste dimosiografos kai topos grafei amfiali/keratsini .... exete rthei pote na parakolouthisete handball apo tis omades ths geitonias sas???? (keratsini-nikaia-koridallo) h asxoleiste mono me ta v.proastia ????
hrthate pote na deite pos paleyoun proponites paixtes kai goneis gia na anadeiksoun kai na anadeixtoyn apo to athlima ??
xoris ipodomes xoris gipeda xoris oikonomiki ipostiriksi alla me pathos kai agaph gia ayto pou kanoyn???
kai o kos kotsiras posa paidia phre apo aytes tis omades? 1, 2, 3 to poly!!! blepete ayta ta paidia den exoyn mpampades proponites dimosiargafous kai oi proponites den einai ta prota onomata tou xorou ... ara kata esas mallon den aksizoun thn prosoxh!!!