ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ!

Κάποιοι ήθελαν αυθαίρετα το Κορωπί να πάρει τη θέση του παραιτηθέντα Φαίακα Κέρκυρας στη μοριοδοτημένη τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων που αρχίζει σήμερα. Κάποιοι άλλοι να παιχτεί το μέλλον των παιδιών στην τύχη. Τελικά μέσα στο γήπεδο -και επειδή ο Θεός είναι μεγάλος- το Καλαμαρί (η δεύτερη ομάδα που διεκδικούσε τη θέση του Φαίακα) κέρδισε 30-28 στα μπαράζ και πήρε με το... σπαθί του την πρόκριση στην τελική φάση. Τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που δεν σκέφτηκαν το αυτονόητο να γίνει μπαράζ; Τι έχουν να που που θα στέλνανε στην τελική φάση μια ομάδα που δεν άξιζε, αφού αποδείχθηκε πως κάποια άλλη ήταν καλύτερη της; Α, ξέχασα κάποιοι θα πουν πως πάρθηκε τελικώς η σωστή απόφαση, οπότε μέλι- γάλα!!

24 comments

Anonymous said...

Το οτι προκριθηκε το Καλαμαρί δεν σημαινει οτι το Κορωπι δεν αξιζε. Προσβαλλετε παιδια αν το καταλαβατε. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ? ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ? Τους εναγκαλισμους των υπευθυνων συνοδων της ομαδας της Θεσσαλονικης με τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ τους είδατε? (τυχαια συνάντηση, ααα, γεια σου βρε φίλε, πως απο εδω?, ολα καλά? πως πέρασες το Πασχα?)
Η μήπως δεν πιστεύετε στην "χειρουργική διατησία"? Αυτο το γραφω απλα και μονο γιατι υποτιματε τον ιδρωτα των αθλητων. Λυπάμαι που χρησιμοποιειτε τετοιες εκφρασεις. Στο μέλλον θα ψαχνετε για νέους για τα τμήματα υποδομών αν συνεχίσετε έτσι.

Anonymous said...

1.Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές και στο Καλαμαρί και στο Κορωπί.Η επιθυμία και η δυνατότητα πολλών ομάδων να συμμετέχουν σε μία τελική φάση θα πρέπει να οδηγήσει σε αύξηση των ομάδων από 10 σε 12 όπως παλιά.

2.Ένα μεγάλο ζητημα που ξεχάστηκε και πρέπει να ψαχτεί είναι το τι συμβαίνει στην Κέρκυρα και γιατί έχει χάσει την όρεξή του ο Φαίακας.

3.Δεν αρμόζει μομφή σε όσους αρχικά είχαν τεθεί υπέρ της κλήρωσης αφού προφανώς αυτή ήταν η μόνη δίκαια και καθαρή λύση που απέμενε, αν αληθεύει το δεδομένο που αναφέρεις στο προηγούμενο άρθρο σου, ότι δηλαδή η κεντρική κατεύθυνση της ΟΧΕ ήταν ότι πλέον δεν προλάβαινε να γίνει μπαράζ, που βέβαια τελικά πρόλαβε να γίνει.

4.Δεν αρμόζουν εκφράσεις τύπου "παίζεται το μέλλον των παιδιών" διότι έτσι μετατρέπονται οι τελικές φάσεις από γιορτή του αθλητισμού και του χάντμπολ σε μέσο μοριοδότησης, αγχώνονται τα παιδιά και φανατίζονται οι γονείς. Άλλωστε πλέον ούτε τα μόρια οδηγούν στα αει χωρίς διάβασμα, ούτε τα αει δίνουν τη λύση στο μέλλον των παιδιών.

5.Είναι πολυ άδικες και μικρόψυχες οι τοποθετήσεις κάποιων τόσο για τον κύριο Μπραουδάκη, ο οποίος με τη στάση του έδωσε ένα πολύ θετικό πρώτο στίγμα, όσο και για τον κύριο Κορορό ο οποίος με τις όποιες ατέλειές του έχει οργώσει την ελλάδα με όρεξη και μεράκι.

6.Θα έπρεπε να υπήρχαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ οι προκηρύξεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων ώστε να μπορεί ο καθένας, πριν γράψει το μακρύ του και το κοντό του, να διαβάσει τι λένε. Που από ό,τι πληροφορήθηκα, για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν λένε ούτε για μπαράζ ούτε για κλήρωση ούτε για ορισμό αλλά αφήνουν την απόφαση στην εαπ με "αναπτυξιακά κριτήρια"!!!.
Θα πρέπει να αλλάξουν κάποτε οι προκηρύξεις και να προβλέπουν ορισμένα πράγματα.

7.Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι στις μερες μας η μεγαλύτερη εξουσία είναι τα ΜΜΕ. Πιο δυνατό όπλο και από το δίκαιο και από το λογικό, είναι ο φόβος του τύπου.

8.Βλέπεις ότι ο μικρόκοσμος του χάντμπολ θέλει να εκφραστεί. Βέβαια υπάρχουν και κακοήθειες πίσω από την ανωνυμία, αλλά αυτά έχουν τα blog. Λοιπόν γράφε και δίνε αφορμές για σχόλια. Δώσε ξανά ζωή στο blog σου.

Anonymous said...

σπαθι=σφυριχτρα κ λεφτα. και αφου ξερετε, ω αξιοτημε συγγραφεα (και αντικειμενικε πανω απ'ολα) του ιστολογιου αυτου πως ο Θεος ειναι μεγαλος, πρπει να μαθετε πως ο ανθρωπος στον κοσμο αυτο εχει ελευθερια για δικη του βουληση (καλη και κακη). Εαν ησαστε στον αγωνα θα βλεπατε ποσο "σπαθατες" (!!) ηταν οι αποφασεις των αμεροληπτων παντα (ιδιαιτερα οταν σφυριζουν παιχνιδι αναμεσα σε απλη ομαδα και κολλεγιο) διαιτητων ωστε να επελθει η σωστη (για σας) αποφαση

Εγω την αποψη μου την ειπα. Αν θελετε να τη διαγραψετε, ΕΜΠΡΟΣ! Να ξερετ ομως οτι διαγραφετε ενα μερος της αληθειας, κυριε !

Anonymous said...

XESTIKAME RE FEREFWNO!...GIA na ta diavazeis esy ta grafw...kwthwni!...

Admin said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΟ "Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ''ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ.
ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΑΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΛΕΨΑΝ, ΙΔΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.

Anonymous said...

Κύριοι διορισμένοι της ΟΧΕ για να μήν γεμίζει το BLOG με αναλύσεις !!! μπαμπάδων Ορίστε απο τώρα στην τελική φάση παίζουν οι ομάδες τις Θεσσαλονίκης και εάν υπάρχει αλλη θέση να παίξη η Μυτιλήνη, τα Χανιά ώστε να μην κινδυνεύουν να χάσουν το πρωτάθλημα και θα έχετε εκπληρώσει και τις υποχρεώσεις σας. Πάντως μεγάλη η επιτυχία των ομάδων της Θεσσαλονίκης απο τις 5 ομάδες της η τρείς συμμετέχουν στο Πανελλήνιο

Anonymous said...

Κ.Χατζηκωνστανινου μια ερωτηση που σας τεθηκε δεν εχει ακομα απαντηθει: τα μπαραζ ΠΟΥ ακριβως προβλεπονται στην προκυρηξη?
την εχετε διαβασει βεβαια γιατι απο οτι φαινεται ειστε ΕΙΔΗΜΩΝ κ πολυ ΘΡΗΣΚΟΣ!!!!για απαντηστε μας λοιπον?
που λεει η προκυρηξη για μπαραζ?
κ για την ενημερωση των αναγνωστων
1) βασικοι παικτες απο το Κορωπι ελειπαν σε προγραμματισμενα ταξιδια λογω διακοπων και δεν μπορουσαν να γυρισουν πισω εγκαιρως(αυτο για το ποια ομαδα ειναι καλυτερη)
2) τα μορια τα παιδια της ομαδας του Κορωπιου ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ γιατι οι περισσοτεροι ειναι ΑΡΙΣΤΟΙ μαθητες -ακομα και με απολυτηριο Γυμνασιου 20! ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-
ο αγωνας μετραει ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!!!!

Anonymous said...

κ. Χατζηκωνσταντινου, εαν, λεω ΕΑΝ, διαβαζατε (και οχι απλα αναγνωζατε) τα σχολια οσων δινουν λιγο απο τον χρονο τους για βελτιωση της λειτουργιας των θεσμων, θα καταλαβαινατε το εξης:
1. η 3η ομαδα απο 12 σαφως και δεν ειναι το ιδιο με 3η απο 5. Αυτο το τονιζω για να σας βαλω σε πιθανο σκεπτικο ορισμου του Κορωπιου απο την Επιτροπη.
2. γιατι να παιξει η 3Η ομαδα απο τις 5 της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και οχι απο τις 5 άλλης Ενωσης? εδω δεν αδικηθηκαν αλλες 3ες? (εσεις που κοπτεστε για δικαιοσυνη για σκεφτειτε το λιγο). Αρα το ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ θα ηταν να γινουν μπαραζ μεταξυ των 3ων ολων των ενωσεων (ή μηπως ειμαι υπερβολικα σκεπτομενος?)
ή μηπως το απολυτα δικαιο θα ηταν η εκπροσωπηση των ενωσεων σε τελικες φασεις να ηταν με ποσοστωση βάσει των ομάδων που συμμετεχουν στα πρωταθληματα? αν το λάβουμε ως λογικό τοτε η Αθηνα θα έπρεπε να έχει 4,5 ομαδες, η Θεσσαλονικη 2,2 και οι υπολοιπες ενωσεις απο 1,8.
Και για να μην νομιζετε κυριοι ΔΙΚΑΙΟΙ οτι σς κοροιδευω, θα σας επισημανω το εξης απλο. Αυτο θα λειτουργουσε ως κινητρο να αυξηθουν οι ομαδες που δηλωνουν συμμετοχη σε καθε πρωτάθλημα ετσι ωστε να παρουν μεγαλυτερη ποσοστωση. (το βρισκετε λογικό ή όχι?)
Με ολα τα παραπάνω σας αποδεικνυω ότι τα μέλη της Ομοσπονδιας ή ειναι παντελως ασχετα με το αντικειμενο ή δεν έχουν κοινή λογική να μοιράζουν στα αναλογικά τα δεμάτια ή εσκεμμένα διαλέγουν Αθήνα -Θεσσαλονίκη για να συντηρουν ένα κλίμα αντιπαλότητας και πάνω σε αυτό να "κτίζουν" δικά τους συμφέροντα? ποιό απ' όλα σας ακούγεται πιο λογικό σενάριο?

Anonymous said...

Γιατί απολογείσαι κ ΗΑΤΖΙ αυτό που επιδιώκατε (μαζί με την ΟΧΕ) το πέτυχες δεν χρειάζεται η συμπάθειά σου.

Anonymous said...

κυριε Χατζηκωνσταντινου τελικα αν περνουσε το Κορωπι ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ??

ΣΧΟΛΗ said...

Συγχαρητήρια κύριε Χατζηδημητρίου, επιτέλους ένας άνθρωπος να λέει το σωστό. Την γκέλα πάντως δεν την έκανε ο Κορορός. Αλλά η προχειρότητα της ΟΧΕ

Anonymous said...

@01:09 κατά τη γνώμη μου σωστά εντοπίζεις ορισμένα θέματα αλλά σε κάποια άλλα υπάρχουν ορισμένες αντιφάσεις. Και βασικά στις δύο προτάσεις που κατατέθηκαν προς ψήφιση. Πως ενώ τα κριτήρια της προκήρυξης είναι ή θα έπρεπε τέλος πάντων να είναι "αναπτυξιακά", η λύση της κλήρωσης ήταν δίκαια όπως επισημαίνεις; Και πολύ περισσότερο ότι το δήθεν δίκαιο και λογικό (που για σένα ήταν η κλήρωση) κρίθηκε από το φόβο του τύπου. Ο τύπος το μόνο που έκανε ήταν ότι αφενός συνέβαλλε να υπερισχύσει το αυτονόητο και αφετέρου στο να επιβεβαιωθεί η επιπολαιότητα-προχειρότητα των διορισμένων υπευθύνων στη λήψη των αποφάσεων καθώς και η αδιαφορία των αιρετών στο να ελέγξουν τις αποφάσεις αυτές.

Anonymous said...

Εγω παντως βλεπω το θετικο μερος της υποθεσης και αυτο ειναι πως δεν περασε στο ντουκου αυτο το μινι πραξικοπημα(που αλλες χρονιες ουτε θα το ειχαμε καταλαβει!),και αυτο χαρη στην τιμια αντιδραση μερικων παραγοντων!Υπαρχει λοιπον ελπιδα για το ελληνικο χαντμπωλ στο προσωπο καινουργιων ανθρωπων!
Ολα τ'αλλα που γραφονται εδω ειναι να'χαμε να λεγαμε-πρεπει βρε αδερφε να φανει πως ειμαστε πολλοι!
Η αδικια παραμενει αδικια ασχετα αν στην Αθηνα ειναι παραπανω ομαδες-να εκαναν δουλεια να φανει(και αυτα περι διαιτησιας μεσα στην Αθηνα μονο γελοια μπορουν να χαρακτηριστουν,νισαφι πια!)!

Anonymous said...

Μια απλη ερωτηση προς τους ειδικους της ερμηνειας και εφαρμογης των κανονισμων.
Οταν επιτιθεμενος βγαινει σε αιφνιδιασμο,δεν υπαρχει αμυντικος σε αποσταση κοντινη να τον μαρκαρει, "ριχνει" τριπλα στον αντιπαλο τερματοφυλακα, ο οποιος ειναι εκτος περιοχης, και ο τερματοφυλακας κινει τα χερια του με προθεση να σταματησει τον παικτη και οχι να αποκτησει κατοχη μπαλλας (αφου ηδη εχει "φαει" την τριπλα) υπαρχει ή οχι παραβαση?και ποια η τιμωρια της βασει κανονισμων? Παρακαλω τον κυριο διαχειριστη να συμβουλευτει τους αρμοδιους και να μου απαντησει. Ισως ετσι εξηγηθει το "ΣΠΑΘΙ" της προκρισης .....
Σημ. Η φάση παιχτηκε στο πρωτο ημιχρονο του αγωνα μπαραζ και οσοι καταλαβαινουν την ενδεχομενη συνεπεια της αποβολης τερματοφυλακα, του συγκεκριμενου τερματοφυλακα, ο οποιος ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, αλλα και οι παιχταραδες υποκεινται σε πειθαρχικο ελεγχο κατα την διαρκεια των αγωνων και δεν τυγχανουν ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ....ισως τυγχανουν ΑΣΥΛΙΑΣ κατοπιν εντολης ΑΝΩΘΕΝ.
(απο αυτα που γνωριζω η παραβαση τιμωρειται με κοκκινη καρτα. Αν κανω λαθος μπορειτε να με διορθωσετε)

Anonymous said...

κυριε Χατζηκωνσταντινου δε βλεπω να απαντατε-μετα λυπης μου!!ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΜΠΑΡΑΖ?????????????
Δυστυχως δεν την εχετε διαβασει την προκυρηξη ΠΟΤΕ και κοπτεστε περι δικαιοσυνησ οταν εχει συντελεστει κατι απολυτως ΑΝΟΜΟ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ μιλατε εκ του ασφαλους χωρις να ξερετε τιποτα απο ΧΑΝΤΜΠΟΛ κ χωρις να εχετε παρακολουθησει ουτε ΕΝΑ αγωνα απο αυτους που βγαινετε να κρινετεΚΡΙΜΑ ειστε νεος ανθρωπος -πουλημενος στη διαφθορα τα συμφεροντα και τον υλισμο!!!!
Αυτα εμεις δε θελουμε να διδασκουμε στα παιδια μας!!ΗΘΟΣ μεσα στο γηπεδο φανηκε ποια ομαδα ειχε-σιγουρα οχι αυτη που παικτης σταματαει με τρικλοποδια αντιπαλο!

Anonymous said...

1.43 EISAI VLAKAS.

KAI KSEREIS GIATI ??
GIATI PAIXTARAS EINAI TO MYALO SOY TO XAZO.
PAIXTARAS DEN EINAI KANENAS SE AYTIN TIN ILIKIA .
PAIDIA EINAI POY PAIZOYN KAI XAIRONTAI TO PAIXNIDI .
KAI TO XONTROULIKO KAI KONTOYLIKO POY DEN MPOREI KAN NA PIASEI TIN MPALA PAIXTARAS EINAI.
STAMATISTE ANOHTOI NA GEMIZETE MYALA ME SKATA.
AKOLOUTHISTE TA PAIDIA SAS DIAKRITIKA S AYTO POU KANOYN...SKASTE.....AKOYSTE TA....NIOSTE TO PATHOS TOUS....VOULOSTE TO....KAI STO TELOS SAN GONEIS EPIVRAVEUSTE TIN PROSPATHEIA.
EISASTE OLOI XONTROVLAKES KAI ILITHIOI NEOELLINES GAMO TIN KSEROLOSYNI SAS.
\ ANTE GEIA DEN PROKEITAI NA KSANAGRAPSO .

CITIUS ALTIOUS FORTIUS
νους υγιεις εν σωματι υγιει !!!!

Anonymous said...

ο προεδρος της ΟΧΕ κ Αγγελουδης καταγεται απο τη Θεσσαλονικη ( για οσους δεν το ξερετε )
ειναι αυτος που ηθελε παση θυσια να γινει μπαραζ και προτεινε το Καλαμαρι κ οχι μια αλλη ομαδα απο αλλο μερος της Ελλαδας
και επισης στις προσεχεις εκλογες θα πολιτευτει στη Θεσσαλονικη ( για οσους επισης δεν το ξερετε) μη σκεφτει κανεις τη λεξη ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ (πιπεριιιιιιιιιι)

Anonymous said...

@12.58
ΤΙΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ? ΕΞΑΙΡΩ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.
ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟ? ΑΓΩΝΕΣ HANDBALL ΕΙΝΑΙ Ή ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΤΟΧΗΣ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ Ή ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
(ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΕΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΟΚ)

Admin said...

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ BLOG. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ.

Anonymous said...

κυριε ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε μενα που ξερω το ονομα σας θα απαντησετε τελικα ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΜΑΠΑΡΑΖ????????????????
Αλλα εκ του ασφαλους αποφευγεται την απαντησηΝα σας πω γιατι: γιατι ΠΟΥΘΕΝΑ στην προκηρυξη δεν ελεγε για μπαραζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο φιλος ανωνυμος δεν ηξερε το ονομα σας----εσεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ξερετε ΤΙΠΟΤΑ απο χαντμπολ, γιατι αν ξερετε θα ειχατε απαντησει στα τοσα ερωτηματα που σας εχουν τεθει.
Και κατι ακομα: χτες την ωρα του μπαραζ που ακριβως καθοσασταν στο γηπεδο??????γιατι κανεις αποτι ξερω δε σας ειδε μεσα....

Anonymous said...

κυριε ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε εμας που ξερουμε το ονομα σας θα απαντησετε τελικα: σε ποιο μερος της προκηρυξης μιλουσε για ΜΠΑΡΑΖ???????????εκ του ασφαλους ομως δεν απαντατε και ξερετε γιατι: γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ !!!!!!!!!!!!!!!Και κατι ακομα: σε ποιο ακριβως μερος του γηπεδου εισαστε χτες γιατι ΚΑΝΕΙΣ δε σας ειδε.......

Anonymous said...

ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΡΟΡΟΣ;;;
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Ο ΚΟΡΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ;;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;;;
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ.
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΡΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΑΞΕΤΕ
ΟΥΣΤ !!!
ΔΣ ΤΗΣ ΟΧΕ : ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!! ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ , ΜΑΜΑΔΩΝ, ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΚΛΠ

Anonymous said...

Κύριε ΧΑΤΖΙΔΗΜΗΤΡΙΟΥ εγώ απ ότι φαίνετε γνωρίζω το όνομα σας την πορεία σας στο Ελληνικό handball γενικότερα και απορώ πως γίνετε να γράφετε τέτοια άρθρα σε ένα blog που για δικούς σας λογούς ήταν ανενεργό για αρκετά μεγάλο διάστημα (ενημερωνόταν ελάχιστα)αν είμαι σωστός και για μεγάλη μας χαρά το είδαμε να ανανεώνετε πάλι !!!Όμως με αυτό το άρθρο απλά χάνετε πια κ αυτή την μικρή αξιοπιστία σας κύριε χωρίς να συντρέχει και κάποιος σπουδαίος λόγος . Σε τι εξυπηρετεί αυτό το άρθρο; Μήπως στην πληροφόρηση του handballικού κοινού της Ελλάδος ότι ομάδα του Κορωπίου δεν άξιζε; Η στο ότι η ομάδα του Καλαμάρι ήταν τόσο καλύτερη που κέρδισε για 2 goal !!!!Η ότι η επιτροπή ήταν τόσο λάθος; !!!! Η στο να εξυπηρετήσετε κάποιους που ήθελαν ένα τέτοιο άρθρο; Δεν ξέρω εγώ ρωτάω δεν περιμένω απάντηση όμως όπως εσείς προ είπατε... Η κάθε ομάδα Κορωπί -Καλαμάρι έχει τα δικά της συμφέροντα που εξυπηρετεί και καλά κάνει; Εσείς πρέπει κύριε Χατζή να σχολιάζετε τι; Τις ομάδες !!!! καλή κακή μέτρια!!!! Η μήπως θα έπρεπε να αναρωτιέστε και να μας ενημερώσετε ΠΙΟΣ ΤΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ; Κύριε ΧατζΙ πως κρίνετε την στάση της ΟΧΕ ; μιλήστε με ονόματα όχι γενικότητες για επιτροπές και δήθεν!!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HANDBALL EXEI ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!!!! Προσπαθήστε να μας δώσετε και κάποιο άρθρο για σκάνδαλο της Α1 η Α2 για διαιτησία και ότι εσείς θέλετε... Εμείς θα περιμένουμε καρτερικά το άρθρο αυτό !!!! Αλλά ποσό ακόμα το άρθρο που θα γραφεί πως έγιναν όλα για αυτά που μίλησα και απαντήσεις αυτών με ντοκουμέντα που κύριε Χατζή θα υπάρχουν !!!!

Anonymous said...

o kos xatzi to mono poy kanei einai na pairnei tilefono oloys toys sofoys kai mi kai na grafei oti toy poyn kai opos toy to poyn. etsi kai stin sigekrimeni periptosi.kapoios toy sfirikse kati kai aytos thelontas na deiksei poso parakoloythei to athlima kai poso enndiaferete gia ayto kai horis kammia diastayrosi egrapse oles aytes tis analithies-asafeies poy toy diabibasan kapoioi.kyrie hatzi den diaferete apo toys alloys oi opoioi dimioyrgisan ayti tin katastasi kai kai to mono poy skeftonte einai oi karekles toys .
dystyhos kyrioi mas doyleyoyn 1-2 atoma[sigoura o proedros den einai monos]kai sas ehoyn kanei pionia me tin diki sas thelisi
gleifete ekei poy ftinatai
amyro handball
mikros o horos soy alla megali i vromia soy