«Δεν είναι βατός ο όμιλος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Δεν είναι βατός ο όμιλος»

O ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΔΙΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Στην πλειοψηφία τους τα μέλη της Εθνικής έκαναν λόγω για έναν όμιλο στα μέτρα της Ελλάδας, ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας Σάββας Καρυπίδης κράτησε υπέρ του δέοντος χαμηλούς τόνους για την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2012. «Νορβηγία και Τσεχία είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από εμάς. Τις είδαμε στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό. Η Νορβηγία επί τις ουσίας ήταν ομάδα τετράδας και η Τσεχία με εξέπληξε με την απόδοση της. Η μία προέρχεται από την σπουδαία σκανδιναβική σχολή και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και η Τσεχία έχει στις τάξεις τις παίκτες όπως ο Γίχα και ο Φίλιπ που είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Για όλα αυτά θεωρώ πως ο όμιλος δεν είναι βατός», τόνισε ο 30χρονος δεξιός εξτρέμ και συνέχισε: «Εγώ θα προτιμούσα έναν όμιλο με έναν πολύ ισχυρό από το 1ο γκρουπ όπως Δανία ή Κροατία, Σλοβακία ή ΠΓΔΜ από το 2ο και από το τρίτο σίγουρα όχι την Ολλανδία που εκτός έδρας είναι δύσκολο να την κερδίσεις». Οσο για την συνάντηση με τον Χέντιν: «Οτι και να πούμε για εκείνον είναι λίγο. Σπουδαίος άνθρωπος και τεχνικός. Μας ξέρει απ' έξω και ανακατωτα. Μας έχει σε μεγάλη υπόληψη και εμείς το ίδιο».

1 comment

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω με τον Σάββα ότι είναι πολύ δύσκολος όμιλος και ότι θα πρέπει να καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και να έχουμε το οπλοστάσιο γεμάτο , με όλους τους παίκτες να είναι παρόν.
Εύχομαι τα καλύτερα στην εθνική μας!
Θα ήθελα επίσης να πω στον Αλέξη τον Αλβανό καλή αποθεραπεία και να είναι σύντομα κοντά μας γερός και δυνατός για να βοηθήσει στην προσπάθεια της εθνικής!
Επίσης θέλω να χαιρετίσω και τον Σάββα Καρυπίδη και να του ευχηθώ να είναι γερός και δυνατός.