ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΚΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΚΑΣ

Ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας, που πήγε στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε την αναμέτρηση Ελλάδα – Τουρκία για τα προκριματικά του Euro 2010, έκανε την εξής δήλωση:
«Ταξίδεψα αυθημερόν 1000 χιλιόμετρα Πάτρα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα. Πραγματικά, θλίβομαι για το θέαμα που είδα. Γνωρίζουν όλη την αγάπη μου για την Εθνική Γυναικών, δυστυχώς όμως δεν μπορεί να βασίζεται σε παίκτριες της 5ης ομάδας της Α1 και να αφήνει εκτός άλλες που μπορούν να βοηθήσουν. Κάποιοι θέλουν το γυναικείο χάντμπολ να μείνει στάσιμο και να απαξιωθεί εντελώς. Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο του κυρίου Πένιοβιτς, ζητώ την παραίτησή του, καθώς και εκείνη του συνεργάτη του κ. Καρακεχαγιά, γιατί αδυνατούν να δώσουν το κάτι παραπάνω που χρειάζεται αυτήν την στιγμή το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ. Καλώ την Ομοσπονδία να αναθέσει τις τύχες των Εθνικών ομάδων Γυναικών σε Ελληνες προπονητές, που έχουν δουλέψει σε ομάδες της Ελλάδας και γνωρίζουν την ελληνική γυναικεία πραγματικότητα».

 

25 comments

Anonymous said...

enas milaei!kairos itan.spitaki sou servaki.

Anonymous said...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ

Anonymous said...

exw etoimo dudumo prwponitwn enas apo epanw kai mia apo katw o enas einai proponitis andrwn simera a1 kai i mia gunaikwn ean thelete tous lew kiolas

Anonymous said...

mono o kranakis kai o seirekidis aksizoun apo ellines.kanenas allos!!!kai aytoi pleon den asxolounte me to ginekio.an theloun na kanoun kati pragmatika stin ethniki,aytoi in i lisi.Kai vevea perisotera camp.oxi koritsia elate na peksete na ksemperdevoume kai na tis ekthetoun kai tis idies.

Anonymous said...

Ποδοσφαιρική η μεθόδευση δεν λέω, δείχνει μιά κάποια τεχνογνωσία στο πως απομάκρυνεται ένας προπονητής.
Μυρίζει έντονα ΠΑΕ ο σκηνοθέτης.
Για το μόνο που ελπίζω είναι πως πίσω από όλα αυτά τα θλιβερά δεν κρύβεται τονόνομα του Πιπελίδη.
Προσωπικά θα στεναχωρηθώ πολύ.

Anonymous said...

Ο Πιπελίδης είχε ζητήσει την εθνική γυναικών απο πρώην συνεργάτη του και σημερινό σύμβουλο της οχε
Αλλά κ. Κόγκα το πρόβλημα δεν είναι στον Πένιοβιτς.
Το πρόβλημα είναι στις ομάδες σας όπου χωρίς καμία σκέψη καλούνται να αγωνισθούν αμφιβόλου αξίας αλλοδαπές αθλήτριες.
Αν θέλετε την προκοπή της ομάδας ΤΩΡΑ καμία ξένη στο πρωτάθλημα μας !!
ΤΩΡΑ όμως όχι άλλα κόλπα στα κορίτσια μας.
Και επειδή πράγματι το αγαπάς εσύ, ο Κρανιώτης και ο Χατζηιωάννου αλλάξτε τον χάρτη με τα ρόστερ των κοριτσιών. ΤΩΡΑ όμως !!!!

Anonymous said...

AΜΑΝ ΡΕ ΚΟΓΚΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ EURO ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΜΟΝΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ.

Anonymous said...

Ο Κ.ΚΟΓΚΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΤΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ?

Anonymous said...

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΠΕΡΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Anonymous said...

file 4.54 psakse poios ekane tis protaseis stin oxe gia meiosi ton ksenon gia fetos se 4 kai tou xronou se 3 kai i oxe tis iothetise.

Anonymous said...

LOGO TOY OTI PERASE I MEGAKI EVDOMADA KAI TO KALAMARI EINAI NISTISIMO PROION,APOKLEIETAI APO TIN TELIKI FASI TOY PAIDIKOU KAI PERNAEI TO KOROPI POY EXEI POLY WRAIES XASAPOTAVERNES!KALO PASXA SE OLOUS.KWSTAKI EISAI FEREFONO KAI AGGELOUDI EISAI TOPIKISTIS! FILAKIA...

Anonymous said...

ekane i miga kolo ki'exese ton kosmo olo!

Anonymous said...

Pios pipelidis re?ti lete?tha mas trelanete telios?opios kai an pigene patra,me ayto to iliko protathlima tha eperne perpatontas.kai oxi me idrota opos aytos sto kipelo.gia na sovareftoume ligo sas parakalo

Anonymous said...

Πολυ υποκρισια ρε Κογκα. Που ησουν οταν ο Σκουφας με την Καζακη εχανε απο την Αγγλια? Πως μπορεις να μιλας εσυ που τοσα χρονια δεν εχεις ριξει ευρω στην αναπτυξη? Ειδαμε τι εκανες στο πρωταθλημα νεανιδων. Εμενα παντως μου μυριζει εκβιασμος παρα ανιδιοτελη αγαπη για το γυναικειο.

Anonymous said...

cgΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΖΑΚΗ Η' ΑΛΛΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΠΡΟΚ.ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟΥ 2009(ΚΑΖΑΚΗ,ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ)ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ 14-42..ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 29-40...ΕΛΛΑΔΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 33-45..ΕΛΛΑΔΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ 20-37..ΕΛΛΑΔΑ-ΑΓΓΛΙΑ 23-25...
ΜΕΣΟΓΙΑΔΑ 2009(ΚΑΖΑΚΗ,ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ)ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 24-28..ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 19-35..ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 14-36..ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 33-35..ΑΡΑ ΟΥΤΕ Η ΚΑΖΑΚΗ ΟΥΤΕ Η ΚΑΘΕ ΚΑΖΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΡΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ HANDBALL..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΠΙΠΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ.ΒΑΚΑΛΗ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ Η Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ??ΤΟ ΧΑΟΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧςΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ 8Α ΩΦΕΙΛΕ Η ΟΧΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ..ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ HANDBALL ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΕ Κ.ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Π.Χ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ..ΜΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΧςΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΘΡΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ8ΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥ8ΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΟΧΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ..ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΝΕΑΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΧΕ ΜΕ ΣΩΤΕΣ ΠΡΩΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΝΟΗΤΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΣΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..

Anonymous said...

ο κογκας δεν ειναι κουτος..αλλα ολα τα κανει για το συμφερον του.η προσληψη του πιπελιδη ειναι μι9α στροφη που του εφεραΝ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕς ΑΠΟΤΥΧΙΕς.αν πισω απο ολα αυτα υπαρχει το ονομα του πιπελιδη εγω θα στεναχωρηθω παρα πολυ.ειναι καλος και νεος προπονητης αλλα αν δεν ηταν στην πατρα θα μιλουσαν για αυτον??οχι βεβαια..ολα γινινται για την πατρα.το μονο που ξερω ειναι πως ειναι σοβαρος προπονητης αλλα εχει ιστορικο συμπεριφορας οχι καλο.εχω ακουσει για ασχημα λογια στις παικτριες και για προστριβες με παραγοντες αρκετων ομαδων.ο κογκας προσπαθει να παρει την εθνικη στην πατρα ειναι γνωστο.

anonymos said...

μηπως καποιος γνωριζει που βρσκονται τα 'αστερια' που κατα καιρους εμφανιστηκαν την τελευταια 10ετια στα τουρνουα των νεανιδων και κορασιδων?
ποσες απο αυτες ασχολουνται ακομα με το αθλημα.

μια απλη καταγραφη αυτων που εφυγαν απο τον χωρο , και τα αιτια αυτων των αποχωρησεων θα μας βοηθουσε να παρουμε αποφασεις για το μελλον του γυναικειου.

ειναι 'αμαρτια' να μιλαμε για γυναικειο χαντμπωλ, την στιγμη που ολες τις γυναικες που παιζουν στην Α1 να τις αθροισουμε δυσκολα βγαινει 20αδα.

Anonymous said...

Ean ksanakouso to onona pipelidis tha pidixto ap;to parathiro!!!as paroume kanenan perastiko kalitera.apo to pouthena egine magas o kirios.

Anonymous said...

Gia ola ftei o ksenos proponitis!
Ti lene i turkales pu ke ayti ehon ksenos?

Anonymous said...

Είναι ευκαιρία τώρα που το κράτος έκοψε τα φράγκα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να κάνουμε κίνηση και να πάρουμε στο ερασιτεχνικό χάντμπολ ένα μέρος από αυτά.
Η μόνη λύση για το χάντμπολ στην Ελλάδα είναι να επενδύσουμε σε προπονητές άξιους και να αλλάξουμε φιλοσοφία. Όχι μόνο στις γυναίκες... Και στους άνδρες το ίδιο ισχύει.
Ότι χτίσαμε πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, το γκρεμίσαμε σε 2-3 χρόνια. Καλός και άγιος ο Μάντζος με τον Ιατρούδη, αλλά Σέφερτ δεν είναι. Κι ο Πένιοβιτς καλός είναι αλλά υπάρχουν και καλύτεροι.
Οι τούρκοι είναι πιο καλοί και πιο έξυπνοι που κάνανε πλάνο και επενδύσανε σε μεγάλους προπονητές???
Καιρός να βγάλουμε πια τις παρωπίδες. Το ελληνικό χάντμπολ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Κι όποιος παρακολουθεί ευρωπαϊκό χάντμπολ στην τηλεόραση θα το καταλάβει. Εμένα προσωπικά με πιάνει μελαγχολία.
Επενδύστε σε ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ και όχι σε τριτοδεύτερους -ες παίκτες -τριες από το ανατολικό μπλόκ που αφενός δεν προσφέρουν κάτι στο ελληνικό χαντμπολ και αφετέρου κόβουν συμμετοχές και εμπειρίες από ελληνικά ταλέντα.

Θα ήθελα να καταγράψετε τα ονόματα ΟΛΩΝ των παικτών και των παικτριών που αγωνίστηκαν στα προσφατα ηλικιακά πρωταθλήματα και μετά από 3-4 χρόνια να δείτε πόσοι και ποιοί από αυτούς ασχολούνται με το άθλημα.
Η Ελλάδα βγάζει πολλά ταλέντα! Και τα αποκεφαλίζει μόνη της.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΒΟΡΕΙΟΙ-ΝΟΤΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΔΕΞΙΟΙ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ-ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ.

ΔΟΥΛΕΨΤΕ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Anonymous said...

δεν θα γινει αξιομαχη εθνικη ελλαδος στο γυναικειο για τα επομενα (τουλαχιστον)10 χρονια!
δεν υπαρχει κυριοι υλικο!δειτε τις νεαρες αθλητριες και βγαλτε συμπερασμα.
εαν δεν γινουν σοβαρες υποδομες με σοβαρους προπονητες(εδω ακριβως χρειαζονται οι καλοι και οχι ενας στην εθνικη!) εδω θα ειμαστε καθε λιγο για να λεμε "τις πταιει;"

Anonymous said...

Καλά εκεί στην ΟΧΕ είναι αμετανόητοι. Δεν φτάνει που αποφεύγοντας να στηρίξουν την επιλογή τους δεν απάντησαν άμεσα στον Κόγκα , συνεχίζουν να τροφοδοτούν το δελτίο τύπου με δηλώσεις του Πένιοβιτς οι οποίες πάλι θα προκαλέσουν διάφορα σχόλια. Εκτός αν σκόπιμα τον εκθέτουν για να πάρει όλο το ανάθεμα πάνω του.

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κου ΚΟΓΚΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΔΕΣΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ AΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΑΝ....

anonimos said...

λοιπον για οσους ανεφεραν πως πολλα ταλεντα χανονται.....ισχυει....μονο και μονο επειδη οι ομαδες δεν προσεχουν και τα χανουν...ή γινεται με τετοιο τροπο ωστε τα παιδια ειτε να αλλαζουν ομαδες ειτε να εγκαταλειπουν τον μαγικο χωρο του handball....αυτο πρεπει να προσεξουν...να μην χανουν παιδια και ειδικα ταλεντα και να τα δουλευουν απο μικρη ηλικια...ετσι μονο θα παμε μπροστα το αθλημα και σιγα σιγα θα χτυστει μια καλη εθνικη...

Anonymous said...

12:11 an eisai artinos i neoionitis sta tria mas.eimaste patrinoi kai goustaroume