MΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ραντεβού στο «Καράβι» Σχοινιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ραντεβού στο «Καράβι» Σχοινιά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ θα διεξαχθεί 24-25 Ιουλίου στο «Καράβι» του σχοινιά, όπου τις προηγούμενες δύο φορές γνώρισε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Η επιτροπή μπιτς χάντμπολ ανακοίνωσε επίσης τα δύο πρώτα τουρνουά του φετινού 11ου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την περίοδο 1 Ιουνίου - 25 Ιουλίου 2010. Αυτά θα είναι στον Αγιόκαμπο της Λάρισας (11-13 Ιουνίου) και στο Φανάρι της Πρέβεζας (2-4 Ιουλίου). Οι ενδιαφερόμενοι να διοργανώσουν τουρνουά εντεταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail: national@hhf.org.gr και στο τηλ. 6974884607.

Ωρα δοκιμών
Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι με την Σλοβακία έδωσε χθες το πρωί η Εθνική Νέων εν όψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού 2010 στην Τσεχία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αυτή τη φορά ηττήθηκε με 36-23 (ημχ 20-9), ενώ στο πρώτο είχε κερδίσει 29-27. Σήμερα θα ολοκληρώσει την σειρά των φιλικών αγώνων κόντρα (8μ.μ.) στην ομάδα Α1 Ανδρών της Σλοβακίας την Μόντρα. «Το σκεπτικό του αγώνα, όπως και αυτού με την Μόντρα είναι να «πατήσουν γήπεδο» τα παιδιά που έχουν παίξει λίγο χρόνο στο πρωτάθλημα. Αυτά που θέλαμε τα είδαμε στο πρώτο φιλικό. Τώρα πρέπει να ρισκάρουμε γιατί θα χρειαστούμε και παίκτες από τον πάγκο», τόνισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσαβδαρίδης.
ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσαβδαρίδης): Ζαμπούνης 4, Γιαννόπουλος, Λοϊζος, Σύγγαρης, Κάνδυλας Τζηράς 1, Κουτσικόπουλος, Κουρουμλίδης 3, Κοκτσίδης 3, Ερυφόπουλος 5, Ιωαννίδης 1, Μέτσης 1, Αρβανιτίδης 2, Κωστακίδης 1, Παπαδιονυσίου 1.
 
Χωρίς Πολωνία
Δεν θα δώσει το παρών τελικά στο τουρνουά της Ουγγαρίας (16-18/4), η Εθνική Πολωνίας μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα. Ετσι η Εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει μόνο την οικοδέσποινα χώρα και την Σλοβακία, κάτι το οποίο εξυπηρετεί τα σχέδια των ομοσπονδιακών που θέλουν για να μην επιβαρυνθεί η ομάδα.

No comments