ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -Β ΦΑΣΗ
Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Τσακίρης λέει: «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Δεν κοιτάμε το ότι ο Φίλιππος είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Θέλουμε να παίξουμε όπως παίξαμε με την ΑΕΚ και να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα από αυτό τον αγώνα. Η επιτυχία μας οφείλεται στο ότι με τη προσθήκη Σεβαστίδη Ριγανά και των ξένων η ομάδα έγινε πιο δυνατή και αποκτήθηκε καλή χημεία μεταξύ των παικτών. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό μια και ο Κύδωνας κατόρθωσε να μας κερδίσει μέσα στην έδρας μας δεν ήταν όμως το καλύτερο».
Ο διεθνής παίκτης του Φιλίππου Δημήτρης Μπαντής ο οποίος θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: « Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο . Ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο γιατί με αυτό το παιχνίδι παίρνει το πρωτάθλημα. Ο Φίλιππος έχει προβλήματα ελλείψεων, δεν έχει την καλύτερη ψυχολογία,  γιατί τέθηκε εκτός στόχου, αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι και να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Θα υποβληθώ σε επέμβαση αρθροσκόπησης στο γόνατο του αριστερού ποδιού για ρήξη έξω μηνίσκου»
Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς δήλωσε: «Όπως κάθε ντέρμπυ ο αγώνας αυτός έχει μεγάλη σημασία. Ο αγώνας γίνεται sτην έδρα μας . Η ΑΕΚ είναι το φαβορί . Εμείς είμαστε σε όλα τα παιχνίδι με 7-8 παίκτες ενώ η ΑΕΚ έχει πάγκο κάτι που μετράει πολύ σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς όμως θα παλέψουμε  για τη νίκη. Εάν ο Φίλιππος κερδίσει τον ΠΑΟΚ  και εμείς νικήσουμε τότε θα έχουμε την ευκαιρία  να παλέψουμε ακόμα και για τον τίτλο»
Ο Φάνης Τσαούσης της ΑΕΚ δήλωσε: «Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή . Η ομάδα είναι πλήρης. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια και να ανέβει η ψυχολογία μας ενόψει του F4. Aυτά τα δυο παιχνίδι τα βλέπουμε και σαν μια μίνι προετοιμασία εν όψει του  F4»

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 2η Αγωνιστική, Β' ΦΑΣΗ ΟΜΑΔΕΣ θέσεις  1-4 Α' ΦΑΣΗΣ, Β' ΦΑΣΗ
Ε.Κ.Γ. ΜΙΚΡΑΣ 17:00 Π.Α.Ο.Κ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                     απευθείας από την ΕΤ1
Α.Π.Κ. ΔΑΪΣ 17:00 Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - Α.Ε.Κ.
Σάββατο, 8 Μαΐου 2010, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 2η Αγωνιστική, Β' ΦΑΣΗ ΟΜΑΔΕΣ θέσεις   5-8 Α' ΦΑΣΗΣ, Β' ΦΑΣΗ
ΔΓ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 18:00 Ε.Σ.Ν ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - Ε.Γ.Σ.Ν ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ
ΚΓ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 18:00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Σάββατο, 8 Μαΐου 2010, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 2η Αγωνιστική, Β' ΦΑΣΗ ΟΜΑΔΕΣ θέσεις    9-12 Α' ΦΑΣΗΣ, Β' ΦΑΣΗ
Δ.Α.Κ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 17:30 ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ - Α.Ο.Δ. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί *
ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ 18:00 ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΔ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Kατόπιν εγγράφου παραιτήσεως του σωματείου ΑΟΔ Θερμαϊκού, ο προγραμματισμένος αγώνας της Α1 Ανδρών της Β Φάσης του πρωταθλήματος το Σάββατο 8/5/2010 ώρα 17.30 ΑΟ Κύδων Χανίων-ΑΟΔ Θερμαϊκού στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδίσου δεν θα διεξαχθεί.
Ως εκ τούτου η ομάδα του Κύδωνα θεωρείται νικήτρια με σκορ 10-0 υπέρ της.
Σημειώνεται ότι η ΟΧΕ θα προβεί σε αυστηρή τήρηση των προκηρύξεων και των κανονισμών, που προβλέπουν τον αποκλεισμό του παραιτηθέντος σωματείου από την συνέχεια των play off, καθώς και βαρύτατες ποινές οι οποίες μπορούν να φτάσουν εκτός του υποβιβασμού μέχρι και τον αποκλεισμό του σωματείου από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Ο Παναγιώτης Μεσσήνης προπονητής του Ιωνικού λέει: «Δεν έχει κλειδώσει μαθηματικά το θέμα της ανόδου του Ιωνικού στην Α1.  Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τους αγώνες με Κορωπί και ΧΑΝΘ και σε αυτούς τους αγώνες θέλουμε δυο νίκες. Στον Ιωνικό  επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο προσπαθήσαμε να βάλουμε νέες βάσεις να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες. Στην αρχή υπήρξαν δυσκολίες έπρεπε προπονητές και παίκτες να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο. Να καταλάβουν τι θέλω από αυτούς και τι θέλουν εκείνοι από εμένα. Υπήρξε πολύ μεγάλη πρόοδος σε αυτό το θέμα. Τώρα ξέρουμε και οι δυο πλευρές τι θέλει η κάθε μια και αυτό κάνει τη συνεργασία μας ακόμα πιο αρμονική και παραγωγική. Μέσα από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία πιστεύω πως η ομάδα έχει μέλλον και η συμπαράσταση που είχαμε από τη διοίκηση τόσο εγώ ως προπονητής όσο και η ομάδα ήταν μεγάλη. Ο Ιωνικός είναι μεγάλος και ιστορικός σύλλογος και αξίζει να σταθεροποιηθεί και πάλι στην κορυφαία κατηγορία»

Ο παίκτης της ΧΑΝΘ Κυριάκος Λάππας αναφέρει: «Δεν έχει οριστικοποιηθεί η άνοδος.  Πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα στην έδρα μας. Εφόσον  κερδίσουμε και τον Ποσειδώνα τότε θα είναι γεγονός η άνοδος. Είμαστε όλοι μια παρέα παλιότεροι και νεότεροι. Όταν τελειώσει ένας αγώνας αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να βάζουμε τις βάσεις για τον επόμενο. Αυτή η ενότητα μας έφερε έως εδώ και αυτή θα μας οδηγήσει στην άνοδο στην κορυφαία κατηγορία».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ 3
Την Κυριακή 9/5/2010 οι αθλητές του κλιμακίου της Βορείου Ελλάδος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων θα συμμετάσχουν στην προπόνηση που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στο γήπεδο Μίκρα 3 και ώρα 15:30-17:30.
Τον συντονισμό της προπόνησης  θα έχει  ο προπονητής Νίκος Γεωργιάδη.
(ΣΗΜ: Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν την Κυριακή στο Μίκρα 3 ώρα 15:15)
Ποιοι αθλητές έχουν κληθεί:
1.    Ευαγγελόπουλος     Χρήστος             Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’  ΒΕΡΟΙΑΣ
2.    Δινάλης                 Βασίλειος            Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’  ΒΕΡΟΙΑΣ
3.    Καφέτζης               Ιωάννης             Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’  ΒΕΡΟΙΑΣ
4.    Μποσνακίδης           Μανώλης            Π.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
5.    Νικολαίδης             Νικόλαος            Π.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
6.    Δελημύτης              Ιωάννης             Π.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
7.    Γρηγοριάδης           Κώστας              ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
8.    Κολτσάκης              Νικόλαος            ΕΓΣΝ Ζαφειράκης
9.    Πίτος                     Πασχάλης           ΕΓΣΝ Ζαφειράκης
10. Πετρίδης                Γιώργος              ΕΓΣΝ Ζαφειράκης
11. Καραπαναγιωτίδης    Νικόλαος            ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
12. Σιαμάτας                Νικόλαος            ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
13. Χρυσός                  Γεώργιος            Γ.Α.Σ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
14. Ζαμπάλας               Σπύρος              Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
15. Παπαδόπουλος        Αθανάσιος           ΧΑΝΘ
16. Καπετάνου              Στράτος              ΧΑΝΘ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Τουρνουά χάντμπολ για παιδιά δημοτικού (πρώτης έως έκτης δημοτικού) κορίτσια και αγόρια διοργανώνεται αύριο Σαββατο 8/5/2010 στη Νέα Σμύρνη στο Κλειστό Γήπεδο  του Πανιωνίου «Βαρίκας» και σε όλες τις γύρω ανοιχτές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου από τις 16.00-20.00 το απόγευμα.
Το τουρνουά αυτό που έχει μορφή γιορτής διοργανώνεται από την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ την ΕΣΧΑ και το Δ΄ Γραφείο Φυσικής Αγωγής.
Συντονιστής της δράσης είναι ο αναπτυξιακός προπονητής Κώστας Κότσιρας

ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Η 6η ΜΑΪΟΥ
Μέσα από ένα πρόγραμμα παιγνιδιών  όπου η τοπική Επιτροπή Χειροσφαίρισης Κέρκυρας φρόντισε έτσι ώστε όλα τα παιδιά, 195 στο σύνολο, να «παίξουν» χάντμπολ, ξεκίνησε το αναπτυξιακό της πρόγραμμα στο Βόρειο μέρος του νησιού στο Σχολικό Κέντρο Βελονάδων την Πέμπτη 6 Μαϊου.
Με την συνεργασία αρκετών φορέων, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία  να γνωρίσουν καλύτερα το «μίνι χάντμπολ» και να συμμετάσχουν σε μια αθλητική εκδήλωση μέσα στο σχολείο τους.
Σχετικά ο Νίκος Πέρρος –Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ στην Κέρκυρα δήλωσε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνουμε κάτι ανάλογο, με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία. Επιτυχία αφού κατορθώσαμε να παίξουν όλα  τα παιδιά, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλλου και κινητικών ικανοτήτων. Δώσαμε το στίγμα του παιγνιδιού που πάνω απ όλα είναι διασκέδαση και νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά» .
Στη συνέχεια ο ίδιος ευχαρίστησε εκ μέρους της ΤΕΧ Κέρκυρας, τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας κο Αναστασόπουλο Στέφανο για την συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια, τον Δήμαρχο Εσπερίων κο Αυλωνίτη Αλέκο και τους συνεργάτες του για την στήριξη και την αθλοθέτηση των απαραίτητων επάθλων, την διεύθυνση του σχ. Κέντρου Βελονάδων κα Πεκούλη Ελένη και τους συνεργάτες της εκπαιδευτικούς, την πρόεδρο  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κα Βλασερού Σοφία καθώς και τον διαιτητή κο Μουλίνο Κώστα, ενώ τόνισε πως στόχος της τοπικής επιτροπής χειροσφαίρισης Κέρκυρας κύριο μέλημα είναι να επεκταθεί το χάντμπολ στην  περιφέρεια.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά Δημοτικών σχολείων αγοριών – κοριτσιών Νομού Δράμας, με τη συμμετοχή 12 Δημοτικών σχολείων.
Στους τελικούς που πραγματοποιήθηκαν στις 7/5/2010 στο Αθλητικό πολιτιστικό κέντρο Δ. Κραχτίδης στη Δράμα, πρωταθλήτριες ομάδες ανακηρύχθηκαν:
Α) στα αγόρια το 8ο Δημοτικό σχολείο επικράτησε του 16ου Δημοτικού σχολείου με σκορ 21-15 (ημίχρονο 10-05)
Β) στα κορίτσια το 8ο Δημοτικό σχολείο επικράτησε του 1ου Δημοτικού σχολείου Προσοτσάνης με σκορ 27-11 (ημίχρονο 09-05).
Ενώ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την υλοποίηση του προγράμματος «παίζω Χάντμπολ σε δρόμους και πλατείες», με τη διοργάνωση των παρακάτω Τουρνουά street handball:
-KOMOTHNH 22/5/2010, κεντρική πλατεία σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής και το Τ.Ε.Φ.Α.Α.
-ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ 05/6/2010, παραλιακός δρόμος, σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξ/πολης, τους τοπικούς συλλόγους και τη Μεραρχία Έβρου
-ΔΡΑΜΑ, 12/6/2010,κεντρική πλατεία σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας
-ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, 26/6/2010, στην πλατεία, σε συνεργασία με το Δήμο και τον τοπικό σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ»
-ΑΟΠ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ, 3/7/2010, στην πλατεία, σε συνεργασία με το Δήμο Προσοτσάνης και τον τοπικό σύλλογο «ΑΟΠ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ» και παράλληλα με το Τουρνουά Summer Cup που διεξάγεται από 1-3/7/2010.
Πρόσθετα στις 15/5/2010 η ΕΣΧΑΜΑΘ διοργανώνει Τουρνουά super mini χάντμπολ για αγόρια και κορίτσια Γ’ & Δ’ Δημοτικού σχολείου.
Τεχνικός υπεύθυνος της υλοποίησης του ανωτέρω προγράμματος είναι ο αναπτυξιακός προπονητής Θόδωρος Τογανίδης.


ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
Με απόφαση Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:
Αθλητή σωματείου Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές κεκλεισμένων των θυρών για μια αγωνιστική συνάντηση.
Συνοδό σωματείου ΓΣ Κορωπίου Γεώργιο Μήτρου, απαλλάσσεσαι από κάθε ποινή.
Αθλήτρια σωματείου ΓΣ Κορωπίου Lucia Patrachios απαλλάσσεται από κάθε ποινή
Φροντιστή σωματείου Κύδων Χανίων Petronijevic Zlatko, αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης.
Αθλητή σωματείου Κύδων Χανίων Γεώργιο Σταμπούλη, αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης
Αθλήτρια Σωματείου Ευώνυμος Ηλιούπολης Αγγελική Νομικού, την ποινή αποκλεισμού των τεσσάρων αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Μέλος ΔΣ ΑΣΕ Ορμή Πάτρας Ανδρέα Κόγκα, την ποινή αποκλεισμού 10 ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και  αθλητικούς χώρους.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ συνεδριάζει αύριο Σάββατο 8/5/2010 ώρα 10.30 στο εντευκτήριο της ΧΑΝΘ.

1 comment

Anonymous said...

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ. ΚΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΣ ΠΑΛΙ.