Κατοικος Αργους μεχρι το 2012 ο Ντορντιγεβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κατοικος Αργους μεχρι το 2012 ο Ντορντιγεβιτς

Στην Α2 Γερμανίας ο Ντάνιελ Πανκόφερ

Ηρθε πέρσι το καλοκαίρι από την ιταλική Γκαμαντούε Σέκια και αποδείχθηκε πολύτιμο εργαλείο. Ο λόγος για τον δεξιό ίντερ Ντάλιμπορ Ντορντίγεβιτς που πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στον Διομήδη Αργους. Ισορροπημένος παίκτης που αγωνίστηκε σε όλα τα ματς (25) και έδωσε πολλές λύσεις τόσο στην επίθεση (117 γκολ- 4,68 Μ.Ο.), όσο και στην άμυνα (18 κίτρινες, 31 δίλεπτες αποβολές, 1 κόκκινη). Ο 30χρονος Σέρβος επιβραβεύτηκε από την διοίκηση του συλλόγου με ανανέωση συμβολαίου και μάλιστα για δύο χρόνια.
Αντιθέτως παρά την επιθυμία της ομάδας δεν κατέστη δυνατή η παραμονή του Ντάνιελ Πανκόφερ. Ο Γερμανός πλέι μέικερ, 4ος σκόρερ της Α1 ανδρών με 161 γκολ (6,44 Μ.Ο.) επέστρεψε στην πατρίδα του και σε λίγες ώρες θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην διευρυμένη δεύτερη κατηγορία της χώρας που φέτος θα είναι πολύ δυνατή, αφού οι δύο όμιλοι θα γίνουν ένας!

Αύριο το σημαντικό Δ.Σ.
Απο κει και πέρα οι στόχοι και το μπάτζετ της νέας περιόδου αναμένεται να οριοθετηθούν στο αυριανό Δ.Σ. του συλλόγου. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η ομάδα δεν πρόκειται να έχει τον ίδιο ρόλο που είχε και πέρσι, δηλαδή να παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή για την παραμονή, αλλά θα κοιτάξει το κάτι παραπάνω. Εξάλλου τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φήμες πως κινείται πολύ έντονα στο μεταγραφικό παζάρι....
Απο κει και πέρα είναι δεδομένο είναι πως η προσπάθεια στις υποδομές θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό, εξάλλου η απήχηση που υπάρχει στο χάντμπολ από τα νέα παιδιά της πόλης είναι τεράστια, κάτι που φάνηκε και στο τουρνουά Street Handball, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαϊου και φιλοξένησε πάνω από 500 παιδιά σχολικής ηλικίας, τα οποία γνώρισαν από κοντά τα μυστικά του αθλήματος.

1 comment

Anonymous said...

Άντε Διομηδάρα
Φέτος μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Με 3-4 καλές μεταγραφές (Αρ. & Δ. Εξτρέμ, Playmaker,pivot) πάμε για τίτλο .Ετσι θα πιασουν τόπο και τα λεφτά που πέφτουν στις Ακαδημίες.