Να το το πειρατικό! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Να το το πειρατικό!


Παναιτωλικός και Αβαν Γκαρντ βρίσκονται στην Πορτογαλία για το masters του Μπιτς Χάντμπολ

Σε μία χώρα γούρικη για την Ελλάδα, αφού το 2004 κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο δύο εκπρόσωποι της χώρας μας έχουν στόχο να φέρουν ακόμα δύο σημαντικές διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα του Μπιτς Χάντμπολ, όπου η Ελλάδα συγκαταλέγεται πλέον στις ισχυρές δυνάμεις του κόσμου. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου στο Εσπίνιο.

Οι όμιλοι

Ανδρες
1ος ομιλος
Γουότερ Μπόις (Γερμανία)
Ατλάντικ Σαρκς (Πορτογαλία)
Ντετόνο Ζάγκρεμπ (Κροατία)
ΑΧΑ (Ουγγαρία)

2ος
Παναιωτικός (ΕΛΛΑΔΑ)
Πλάγια Μπαρμάτε (Ισπανία)
Χέμο Πρόφιλι (Κροατία)
Ταιφούν (Ελβετία)

Γυναίκες
1oς
Αβαν Γκαρντ (ΕΛΛΑΔΑ)
Πλαγιαντέτες (Ελβετία)
Μάλαγα (Ισπανία)
Οσκαρσερ (Πορτογαλία)

2ος
Ντετόνο (Κροατία)
Μπάμπλεμπι (Γερμανία)
Μπιτς Γκερλς (Ουγγαρία)
Πρόμιλκι (Τσεχία)

Το πρόγραμμα των αγώνων των ελληνικών ομάδων
Σάββατο 5 Ιουνίου
12:45 Χέμο Πρόφιλι- Παναιτωλικός
13:30 Αβαν Γκαρντ- Μάλαγα
15:45 Παναιτωλικός- Πλάγια Μπαρμάτε
18:00 Οσκαρσερ- Αβαν Γκαρντ
20:15 Παναιτωλικός- Ταιφούν
21:00 Αβαν Γκαρντ- Πλαγιαντέτες

Παναιτωλικός: Όπως λέμε Εθνική

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στους άνδρες Ακρόπολη που απορροφήθηκε από τον Παναιτωλικό θα αντιμετωπίσουν την ισπανική Πλάγια Μπαρμπάτε, την κροατική Χέμο Πρόφιλι και την ελβετική Ταιφούν. Δεδομένου πως την Ταιφούν την έχουν κερδίσει τον Δεκέμβριο στην έδρα της στο διεθνές τουρνουά που έλαβαν μέρος και άρα έχουν τον πρώτο λόγο χρειάζονται άλλη μία νίκη κόντρα στις Πρόφιλι και Πλάγια Μπαρμπάτε για την πρόκριση στα ημιτελικά.


«Στόχος η τετράδα»

Βασίλης Χαραλαμπάκης (παίκτης- προπονητής Παναιτωλικού): «Σε αυτή την διοργάνωση όταν διαλέγαμε τους παίκτες μαζί με τον Γιάννη Λαζαρίδη θέλαμε να φτιάξουμε ένα ρόστερ το οποίο έχει παίκτες (Βραχιολίδης, Καραμαγκέλας, Κίτσος, Ζήσης, Αλμπάνης) από πολλές ομάδες της Ελλάδας, αφήνοντας κάποιους οι οποίοι έπαιζαν πέρσι στην ομάδα μας. Επίσης ζητήσαμε και τη βοήθεια ενός παίκτη από τους Σάμερ, αλλά άκομψο τρόπο δεν δέχθηκε.
Ετσι είναι σαν να κατεβαίνει να αγωνιστεί η Εθνική ομάδα με την προσθήκη του πρώτου σκόρερ της περσινής διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού στην Κέρκυρα του Γερμανού Μάρτιν Στάντλερ. Βέβαια οι αιφνίδιες απουσίες του αρχηγού Γιάννη Λαζαρίδη, αλλά και του Γιώργου Ραμμόπουλου μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τα αγωνιστικά μας πλάνα, αλλά παρόλα αυτά έχουμε πίστη ότι θα φέρουμε στην Ελλάδα άλλη μία σημαντική διάκριση.
Τις τρεις ομάδες που έχουμε στον όμιλο μας τις έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Αρχικός μας στόχος είναι να προκριθούμε στα ημιτελικά».

«Θα έχει και σηνέχεια»
Παναγιώτης Στεργίου (πρόεδρος ερασιτέχνη Παναιτωλικού):
«Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος και αγκαλιάστηκε από την οικογένεια του Παναιτωλικού. Είναι κάτι που θα έχει συνέχεια. Ηδη θα κάνουμε συντονισμένες ενέργειες να διοργανώσουμε και στο Αγρίνιο ανεπίσημο τουρνουά για να μάθουν και οι κάτοικοι της περιοχής το άθλημα από κοντά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους. Είναι αξιόλογοι χαρακτήρες και νιώθω –αν και τους γνωρίζω λίγο- πως τους ξέρω χρόνια. Εύχομαι και τα άλλα αθλήματα του σωματείου να βρουν και αυτά τον ευρωπαϊκό τους δρόμο. Στόχος είναι μια καλή θέση και γιατί όχι και το μετάλλιο. Εχουμε βέβαια δύο σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύω πολύ στην ελληνική ψυχή».

«Είναι και αυτό παιδί μας»
Μπάμπης Κράλλης (Γενικός γραμματέας του Παναιτωλικού και χορηγός): «Από την στιγμή που ο Παναιτωλικός μπήκε στο χάντμπολ ήταν θέμα χρόνου να ασχοληθούμε και με τον Μπιτς χάντμπολ. Στο μέλλον θα ισχυροποιηθούμε ακόμα περισσότερο. Η μεγάλη Παναιτωλική οικογένεια είχε κύρος στο ποδόσφαιρο και εκτός από την ομάδα του μπάσκετ πλέον έχουμε άλλο ένα παιδί το οποίο το αγαπάμε πολύ και είναι το χάντμπολ. Πιστεύω και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μας για αυτό πως είτε οι άνδρες (Β’ Εθνική), είτε οι γυναίκες (Α2) θα καταφέρουν να ανέβουν φέτος στη σάλα κατηγορία».

ΑΒΑΝΤ ΓΚΑΡΝΤ: Να υπερασπιστεί τον τίτλο της
Η ισόβια πρωταθλήτρια Ελλάδας Αβαν Γκαρντ ήρθε εδώ ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, τίτλο που πανάξια κέρδισε πέρσι στην διοργάνωση που έγινε στην Κέρκυρα. Και σε αυτή την ομάδα δεν λείπουν ωστόσο τα προβλήματα, αφού η Ολγα Τερζούδη προέρχεται από χιαστό και η συμμετοχή της είναι αμφίβολη.

Μαρία Καραντώνη (προπονήτρια): «Δεν συλλέξαμε πολλά στοιχεία για τις ομάδες. Το θέμα είναι να περάσουμε στα ημιτελικά, διότι έχουμε δύσκολο όμιλο. Ο τρόπος που θα παίξουμε θα εξαρτηθεί από την παρουσία της Ολγας.
Προετοιμαστήκαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα. Κάναμε τρεις ημέρες προπόνηση στο Ανατόλια πριν έρθουμε εδώ. Θα είναι πιο δύσκολα από πέρσι, διότι παίζουμε και εκτός έδρας, αλλά έχουμε και πιο δύσκολους αντιπάλους. Από κει και πέρα όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Καλή επιτυχία στους άνδρες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που είναι δίπλα μας τον ΟΤΕ και την Bodyglove».


Τουρνουά στην Περαία Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια του 11ου Πρωταθλήματος Βeach Handball η Αβαν Γκαρντ σε συνεργασία με το AKROTIRI LOUNGE BEACH BAR διοργανώνουν ένα ακόμα τουρνουά το διάστημα 18-20 Ιουνίου.
ΟΝΟΜΑ: AKROTIRI BEACH HANDBALL 2010
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΡΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ :ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΗΛ:ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6937128500
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 18 έως τις 20 Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του AKROTIRI LOUNGE BEACH BAR
Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το TV Θεσσαλονίκη ,καθώς θα μεταδοθούν και τηλεοπτικά spot στο STAR CHANNEL.
Διαφημιστικά spot επίσης θα μεταδοθούν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς:
Ράδιο Ένα 99 fm,
Κοσμοράδιο 95,1fm
Antenna 97,5fm
Zoo radio 90,8fm
Republic 103 fm
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: “Seventeen” ΠΕΡΑΙΑ ,
ΤΗΛ: 6949708292,6988078419(ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΤΑΣΟΣ)
ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: 30E το ΔΙΚΛΙΝΟ, 40 E το ΤΡΙΚΛΙΝΟ
Θα υπάρχουν έπαθλα-χρηματικά η φιλοξενία ομάδας- για τις ομάδες που θα διακριθούν. Οι ομάδες και υπεύθυνοι της ΟΧΕ θα μπορούν να χρησιμοποιούν ΙΝΤΕΡΝΕΤ, θα υπάρχει παραγωγή DVD, οι αγώνες θα γίνονται σε γήπεδα με κερκίδες 500 τουλάχιστον θέσεων που θα φωτίζονται με προβολείς, θα υπάρχει ηλεκτρονικός πίνακας και οι αγώνες θα γίνονται με συνοδεία μουσικής. Στα διαλείμματα θα μας διασκεδάζουν μαζορέτες.
Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την ΕΣΧΘ για να διοργανωθεί από την ένωση και τουρνουά νέων ηλικιών ,έτσι ώστε να καταστεί το τουρνουά με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα και μία από τις υψηλότερες στην Ευρώπη.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 E
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:
-ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,
-ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΤΟ BEACH BAR



Περιμένουμε όλους τους φίλους του αγαπημένου μας σπορ για να περάσουμε ένα ονειρεμένο τριήμερο

11οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball 09-10
AKROTIRI LOUNGE BEACH BAR
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΟΣ:
ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΟΣ: ______________________
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΔΡΩΝ _______ ΓΥΝΑΙΚΩΝ __________ΝΕΩΝ______ΝΕΑΝΙΔΩΝ____
TEAM MANAGER: ____________________________________________________
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: __________________________________________________
E-MAIL: ____________________________________________________________


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: στο avantgardebh@yahoo.gr

16 comments

Anonymous said...

δηλαδη τι σημαινει "απο τους πιο δυνατους"-εχει καποιο μυστικο το μπιτς και οι αλλες δυναμεις δεν το ξερουν η απλως οι αλλοι δεν ασχολουνται;

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ

Anonymous said...

κωστα τρόμαξες απο τα επεισόδια στη Λαμία και άφησες τα ταξιδάκια με το χαντμπολ και τα άρχισες με το μπιτς χαντμπολ;

Anonymous said...

Mprabo sta koritsia pou kerdisan to prwto paixnidi shmera

Anonymous said...

Μην παραμυθιαζόμαστε παιδιά, με το αθληματάκι αυτό δεν ασχολείται κανένας σοβαρός χαντμπολικός στην Ευρώπη! Και γω δεν το ξέρω καν, αν και είμαι στη σάλα από το 82. Είναι δυνατόν οι ίδιες παίκτριες που στη σάλα χάνουν από την Αγγλία, και από τις σοβαρές ομάδες είμαστε στο εικοσάμπαλο, να είναι πρωταθλήτριες Ευρώπης;
Στους άντρες παίκτες για Β' εθνική Ελλάδας να μπαίνουν στους ημιτελικούς ευρωπαϊκού κυπέλλου; Δηλαδή τόσο παικταράδες γίναμε;
Μήπως με τις παραλίες ασχολούμαστε μόνο εμείς γιατί το έχουμε στο αίμα μας να είμαστε παραλίες;

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 11.08 ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ .
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ !!!

Anonymous said...

dkio exei o 11.08,pio ginaikeio handball tora,ti na leme...

Anonymous said...

alexandri girna piso...

Anonymous said...

voske 11.08

Anonymous said...

11.o8 to 82 poy epaizes sti sala de se iksere oute i idia sou i mana,karagkiozako.pes mas poios eisai na doume ta katotrthomata sou sti sala,ampale stis topikes katigories pou epaizes.toulaxiston autoi/autes stous opoious anaferesai pigan sti portogalia kai oxi mono.exoun paiksei kai me tin ethniki omada.6 i ora ellados sintomisou www.ebtespinho.net,pitsa,mpira,kanape tixarpaste.

Anonymous said...

tsopanako 11.08

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΠΟΥΦΟΙ
Ο 11:08 ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΙΚΤΕΣ Α2 (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Α1)ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΠΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΥΡΑΡΙΑΣ
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ (ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 3)

Anonymous said...

Μερικοί είστε πολύ άσχετοι. Γνωρίζετε ότι οι Ισπανοί στην Εθνική τους ομάδα έχουν αθλητές από 3η εθνική κατηγορία; Γνωρίζετε ότι αν βάλετε την Εθνική ομάδα σάλας να παίξει beach handball με την αντίστοιχη του ΒΗ θα χάσει χαλαρά; Γνωρίζεται ότι οι περισσότερες ομάδες στο παγκόσμιο ΒΗ έχουν μιγμα αθλητών απο διάφορες κατηγορίες σάλας; Δεν το ξέρετε, αλλά έχετε και απόψη για όλα. Το BH πρέπει να το έχεις μέσα σου και να σου αρέσει, είναι θεαματικό, είναι όμορφο αν μπορείς να το μάθεις σωστά και βοηθάει παρά πολύ τους αγωνιζόμενους το χειμώνα στη σάλα. Κοιτάξτε πόσο πολύ διακρίνονται αθλητές στη σάλα που το καλοκαίρι έπαιξαν beach.

Anonymous said...

Όσοι δεν είχαν την οξυδέρκεια να καταλάβουν τη δυναμική του beach handball, τώρα απλώς φθονούν και κλαίνε σαν τα παιδάκια που δεν τα παίζουν...

δεν πειράζει...

Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά...

Anonymous said...

posoi handballistes a1-a2 paizoun beach handball to kalokairi; 11,888 oute kan 12 tyxaio den nomizw!!!!xxaxaaaxa

Anonymous said...

pote tha ginei aytos o agonas metaxi tis ethnikis salas kai bh?