ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Καταπέλτης ήταν η απόφαση της αθλητικού δικαστή για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναφορικά με τα επεισόδια των οπαδών των δύο ομάδων που έγιναν αιτία να μην διεξαχθεί το φάιναλ φορ του κυπέλλου στη Λαμία. Η δικαστής τιμώρησε το κάθε ένα από τα εγκαλούμενα σωματεία «ΑΕΚ» και «ΠΑΟΚ με:

α) συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δέκα (10) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ, καθώς και απαγόρευση της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων τους ως γηπεδούχων και
β) την ποινή αποκλεισμού από συμμετοχή σε αγώνα μιας (1) αγωνιστικής ημέρας, την οποία εκτίουν στο παιχνίδι του κυπέλλου που δεν θα γίνει ποτέ.

Γίνεται εμφανές λοιπόν ότι όλα τα άρθρα του πειθαρχικού κανονισμού της ΟΧΕ, βάση των οποίων κατηγορήθηκαν λήφθηκαν υπόψιν και οι δύο σύλλογοι τιμωρήθηκαν και για υπαιτιότητά τους να μην ξεκινήσει το παιχνίδι του ημιτελικού αλλά και για δυσφήμηση του αθλήματος, ενώ ο διπλασιασμός των προβλεπόμενων ποινών τους εντάσσει στην υποτροπή. Με δεδομένο μάλιστα ότι και οι δύο θα κληθούν να πληρώσουν και τις ζημιές στο «Χαλκοπούλειο» γίνεται σαφές ότι ο οικονομικός τους αφανισμός θα επηρεάσει και τον σχεδιασμό τους για την νέα χρονιά. Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι δεν θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με μείον βαθμούς, αλλά όλες οι υπόλοιπες ποινές τους πλήττουν αφάνταστα. Όπως αναμένεται πάντως και οι δύο θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο του ΑΣΕΑΔ για να μειωθούν οι ποινές.

9 comments

Anonymous said...

Ερωτώ τι ποινή θα έχουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αν δεν πληρώσουν τα πρόστιμα. Μάλλον καμμία. Το να παίξουν χωρίς τον υπέροχο κόσμο τους δεν χάθηκε και ο κόσμος. Η απόφαση λοιπόν είναι για να την γράψουν οι εφημερίδες σαν εξοντωτική τιμωρία και΄φυσικά δεν τρέχει τίποτα. Όσο είναι καιρός βάλτε στην προκύρηξη, οτι προϋπόθεση για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα είναι η εξόφληση των ποινών, για να μάθουν καμμία φορά, οτι οι μαγκιές δεν περνάνε. Αν θέλετε να καθαρίσει το τοπίο βέβαια.

Anonymous said...

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΧΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ .ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΜΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ

Anonymous said...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΧΑΝΘ ΚΛΠ.ΠΟΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ....ΜΙΧΑΛΟΥΣ

Anonymous said...

ενω στις ομαδες που ανεφερες τρεχουν τα λεφτα απο τις τσεπες...

Anonymous said...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ
500 ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 1500 ΠΕΤΣΙΜΑ....

Anonymous said...

Δεν νομιζω οτι πληρωνουν τα προστιμα καμια ομαδα..Απλα οταν θα ειναι να παρουν επιχορηγηση θα αφαιρεθει το προστιμο...

Anonymous said...

Καλά τους κάνανε.Αυτό ήταν το σωστό.Να τιμωρηθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να μάθουν να φέρνουν ζώα στο γήπεδο.Και θα έπρεπε και η ασυτνομία να πιάσει αρκετά από αυτά τα ζώα και να στείλει στην φυλακή.

Anonymous said...

Ο τελικός θα γίνει τον Σεπτέμβριο!!!!!!!!!χαχαχαχαχα.Πόσο ερασιτέχνες είναι στην ομοσπονδία!!!!!!!!Έλεος με αυτούς που μας διοικούν!!!!!!!!άσχετοι!!!!!!!

Anonymous said...

οσο η καταστροφη ξενης και δημοσιας περιουσιας ειναι πλημμελημα δεν προκειται να πιαστει κανενας τους...δεν ειδατε τις ποινες που εφαγαν οι συλληφθεντες?ολες με αναστολη...