TΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΡΟΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

TΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΡΟΓΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ


Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Τρίτη για την Ορμή Λουξ. Οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και επιφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις.

Καταρχήν, παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, η Μάγδα Τσαγκαλίδου και η Σέρβα Ορνέλα Ρογκάν. Η πρώτη είναι 26 ετών, προέρχεται από τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και αγωνίζεται τόσο σαν πλέι – μέικερ, όσο και σαν αριστερό εξτρέμ. Η δεύτερη είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας και προέρχεται από την Νις. Παίζει σαν πίβοτ, έχει ύψος 1.81μ. και η ηλικία της είναι 27 ετών.

Εκτός από τις μεταγραφικές ανακοινώσεις, η Ορμή Λουξ έκανε και μια πρώτη παρουσίαση του νέου τρόπου λειτουργίας του τμήματος μάρκετινγκ του συλλόγου.

Στο πάνελ της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ήταν ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Αντώνης Σκιαθάς, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Ανδρέας Κόγκας (επιμελήθηκε της παρουσίασης), ο προπονητής Ευθύμης Πιπελίδης, ο φυσικοθεραπευτής Τάκης Κρίθης (χορηγός και μέλος του τεχνικού επιτελείου), ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας από την χορηγό εταιρεία «Λουξ», ο Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος από την χορηγό εταιρεία «Super Cargo» και φυσικά οι νεοαποκτηθείσες Μάγδα Τσαγγαλίδου και Ορνέλα Ρογκάν.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις των ανθρώπων της Ορμής Λουξ είχαν ως εξής:

Αντώνης Σκιαθάς (πρόεδρος Ορμής): «Η σημερινή συνέντευξη Τύπου αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης συνάντησής μας που είχε γίνει στο πλαίσιο της παρουσίασης της Νάνσυ Στρατάκη και της Χριστίνας Ανθίτση. Συναντιόμαστε ξανά σήμερα στο πλαίσιο όχι της οικονομικής κρίσης, αλλά της ανάπτυξης και της αναβάθμισης των στόχων της ομάδας μας. Δομούμε σιγά – σιγά μια νέα ομάδα με Ευρωπαϊκή ταυτότητα, αλλά χωρίς ταυτόχρονα να χάνει την ταυτότητα της Πάτρας. Η βιομηχανία Λουξ και η εταιρεία Super Cargo μπαίνουν γερά σε αυτό που ονομάζουμε σκληρός πυρήνας της Ορμής. Θεωρούμε τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον Βαγγέλη Αναγνωστόπουλο ισότιμα μέλη και θα είμαστε μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Μαζί με το υπάρχων επιτελείο της ομάδας, θα διαχειριστούν το κομμάτι του μάρκετινγκ. Η Super Cargo αποτελεί μια κατεξοχήν Ευρωπαϊκή εταιρεία και ο Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος είναι προσωπικότητα στον χώρο του. Το ίδιο και η Λουξ και ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Η Ορμή είναι η ομάδα της Πάτρας και θα συνεχίσει να μεταφέρει το προϊόν της πόλης εντός και εκτός συνόρων. Στόχος μας, επίσης, είναι η διαχείριση του γηπέδου. Το Εθνικό κλειστό γυμναστήριο ανακαινίζεται πλήρως και θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του αθλητισμού και του χάντμπολ. Τη νέα σεζόν θα υπάρξει ένα συμβολικό εισιτήριο στην λογική του συνθήματός μας: «Λίγα από πολλούς». Παράλληλα, θα προωθήσουμε την λογική των εισιτηρίων διαρκείας και των μαθητικών εισιτηρίων, καθώς και της προβολής της ομάδας μέσω του Διαδικτύου. Ο νεαρός Αλέξανδρος Κόγκας είναι ένας ταλαντούχος επιστήμονας που επιμελείται το σάιτ της Ορμής, το οποίο δέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις κάθε μήνα. Σε ό,τι αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε στην Ορμή τόσο καλές και αξιόλογες παίκτριες. Τέλος, αξίζουν πολλά μπράβο και στον Τάκη Κρίθη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πολλούς σπουδαίους επιστήμονες που έχει η πόλη της Πάτρας. Τον ευχαριστούμε πολύ γιατί την περασμένη σεζόν ήταν πάντα δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του ήθους και της προσφοράς του ήταν όταν τον περασμένο Οκτώβριο στα παιχνίδια μας στην Δανία για το Τσάμπιονς Λιγκ είχε βοηθήσει μια τραυματισμένη παίκτρια της Τουρκικής Μίλι Πιγιάνγκο στο πλαίσιο του φέιρ - πλέι». 

Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος (εκπρόσωπος «Super Cargo»): Καλωσορίζω στην Ορμή τις δύο νέες παίκτριες της ομάδας μας. Εύχομαι να είναι δυνατές και να έχουν πάντα υγεία. Τους περιμένει πολλή δουλειά μπροστά τους. Φέτος στην Ορμή γίνεται μια νέα προσπάθεια με πολλά βήματα μπροστά, τόσο στον αθλητισμό, όσο και σε άλλες πτυχές της ζωής μας. Η διάκριση στην Ευρώπη αξίζει στην Πάτρα. Μπορούμε να ξεφύγουμε από τον ελλαδικό χώρο. Όλα είναι στο χέρι μας».

Πλάτωνας Μαρλαφέκας (εκπρόσωπος «Λουξ»): «Ελπίζω και η νέα σεζόν να είναι εξίσου επιτυχημένη, όπως και όλες οι υπόλοιπες. Οι παίκτριες να έχουν υγεία και όλα είναι στο χέρι τους. Εύχομαι να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Μακάρι να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας».

Ευθύμης Πιπελίδης (προπονητής Ορμής): «Καλωσορίζω στην ομάδα μας τα δύο νέα κορίτσια. Να ξέρουν ότι τις περιμένει πολλή δουλειά. Η Ρογκάν είναι, για μένα, η καλύτερη πίβοτ της Σερβίας, ενώ μεγάλη βοήθεια θα μας δώσει και η Τσαγκαλίδου».

Τάκης Κρίθης (φυσικοθεραπευτής – μέλος επιτελείου Ορμής): «Στην Ορμή αντιμετωπίζουν όλα τα θέματα επαγγελματικά και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Η Ορμή είναι φτιαγμένη για πρωταθλητισμό. Εχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης, με τις παίκτριες και με τον Ευθύμη Πιπελίδη. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί».

Ορνέλα Ρογκάν (παίκτρια Ορμής): «Ηξερα την Ορμή, γιατί την είχα αντιμετωπίσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η πόλη της Πάτρας είναι υπέροχη, όπως και οι άνθρωποι της Ορμής. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός».

Μάγδα Τσαγκαλίδου (παίκτρια Ορμής): «Είναι τιμή και χαρά μου που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στην Ορμή. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε από τον κ. Πιπελίδη και από τους ανθρώπους του συλλόγου. Εδειξαν ότι με εμπιστεύονται και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους το ανταποδώσω. Η Πάτρα είναι πολύ ωραία πόλη και η Ορμή έχει όλες τις προοπτικές που ζητάει μια αθλήτρια. Διαθέτει πολύ καλές παίκτριες και επαγγελματική οργάνωση».

* Ο Ανδρέας Κόγκας αποκάλυψε ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρουσιαστούν δύο ακόμη παίκτριες, οι οποίες θα συμπληρώσουν το ρόστερ της νέας Ορμής. Να σημειωθεί ότι όλες οι μεταγραφές αποτελούν επιλογές του Ευθύμη Πιπελίδη. Παράλληλα, στην επόμενη συνέντευξη Τύπου θα δοθούν και περισσότερες λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό του τμήματος μάρκετινγκ της Ορμής.

* Παρούσα στην συνέντευξη Τύπου και η Ευγενία Καράγιωργα από το ρόστερ της Ορμής Λουξ της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

ΓΙΟΡΤΗ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Γιορτή για τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, διοργανώνει σήμερα (Τετάρτη) η Ορμή Λουξ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με ώρα έναρξης τις 7μ.μ. Οι μικρές «λέαινες» από τα τμήματα μίνι, παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων θα έχουν την ευκαιρία να πουν «καλό καλοκαίρι», παίζοντας διάφορα παιδαγωγικά παιχνίδια και αθλοπαιδιές. Η γιορτή θα περιλαμβάνει και διάφορες μικρές εκπλήξεις και κάποιες βραβεύσεις. Η διοίκηση της Ορμής απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να δώσουν «παρών» στην εκδήλωση.

No comments