Μεταγραφικό ντεμαράζ του Αερωπού Εδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεταγραφικό ντεμαράζ του Αερωπού Εδεσσας

Απέκτησε τους Κότσιφα, Τσάτσο, ανανέωσε ο Βουτσάς, κοντά και στον Ανανιάδη!

«Σφοδρό» μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε ο Αερωπός Εδεσσας, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δείχνει αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα ρόστερ ικανό για την υπέρβαση στην Α1 ανδρών. Η ομάδα των «κερασιών» ολοκλήρωσε δύο πολύ σπουδαίες μεταφραφές διεθνών αθλητών και ετοιμάζεται και για άλλες.
Ετσι απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιώργο Κότσιφα με μορφή υποσχετικής για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον δεξιό εξτρέμ Χρήστο Τσάτσο από τον Θερμαϊκό με την ίδια φόρμουλα.
Ο 28χρονος τερματοφύλακας πέρσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας, ενώ το 2009 στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. «Είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Η ομάδα κάνει σωστές κινήσεις. Είναι νεανική και υπάρχει όρεξη. Πιστεύω πως θα κάνουμε φέτος ένα βήμα παραπάνω, ανεβάζοντας τους στόχους της», τόνισε ο Κότσιφας.
Οσον αφορά τον Τσάτσο, πέρσι στον Θερμαϊκό ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 110 γκολ (μ.ο. 4,78μ.) πίσω από τον Βύρωνα Παπαδόπουλο, που σημείωσε 123 τέρματα. Με ύψος 1.88 μ. θεωρείται από τους ανερχόμενους αθλητές στη θέση του δεξιού εξτρέμ γι' αυτό και άλλωστε καλείται σε όλα τα καμπ της Εθνικής.
Οι μεταγραφές ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη έχει κάνει πρόταση στη ΧΑΝΘ για τον Μπάμπη Ανανιάδη και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Επίσης έχει «χτυπήσει» την πόρτα και στον Φοίβο Συκεών για τον πορτιέρο της Εθνικής Νέων Νίκο Λοϊζο. Επίσης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δεξιού ίντερ, που θα καλύψει το κενό του Φώτη Γκόγκα που έπαθε αποκόλληση στους χιαστούς και θα απουσιάσει για 4 μήνες.
Τέλος για έναν ακόμα χρόνο ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Αρχέλαο Κατερίνης για τον αριστερό ίντερ Νίκο Βουτσά που πέρσι ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 87 τέρματα (μ.ο. 3,48).

No comments