Μεγάλη η συμμετοχή στο τουρνουά του Βόλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη η συμμετοχή στο τουρνουά του Βόλου



6ο και τελευταίο τουρνουά πριν το Φάιναλ- φορ στο Καράβι του Σχινιά

Παρούσα και η Avant Garde στον Αλμυρό

Η δήλωση συμμετοχής της Avant Garde, πρωταθλήτριας Ευρώπης 2009 στις γυναίκες, αυξάνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον στο “Gazebo Seaside Cup”. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία φέτος στο 11ο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας που κατέχει την τελευταία τετραετία. Έτσι, θα ταξιδέψει στον Αλμυρό με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης στις γυναίκες, ώστε να αγωνιστεί με πλεονέκτημα στο Final Four του Σχινιά.


Δεκαέξι οι συμμετοχές μέχρι στιγμής
Σε 16 ανέρχονται μέχρι και σήμερα Πέμπτη 15/7 οι συμμετοχές στο τουρνουά beach handball του Αλμυρού. Έντεκα ομάδες έχουν δηλώσει στους άνδρες και πέντε στις γυναίκες, ενώ απομένει να δούμε εάν μέχρι αργά το βράδυ προκύψουν και νέες δηλώσεις, οπότε το “Gazebo Seaside Cup” θα μπορέσει να καταρρίψει το φετινό ρεκόρ από άποψης συμμετοχών.
Προς το παρόν, οι ομάδες που θα έχουν παρουσία στον Αλμυρό Βόλου, είναι οι ακόλουθες:

Άνδρες
1) Aqua Karta Εύρυτος Βόλου
2) Παναιτωλικός
3) Δράμα 2010
4) Vamos 2005
5) Summer '04
6) City Unity College
7) Ηλιούπολη
8) Ιωνικός Νέας Μαγνησίας
9) Λέοντες
10) Politeia Athens
11) Βόλος

Γυναίκες
1) Avant Garde
2) ΙCS Eύρυτος Βόλου
3) Submarine
4) Ηλιούπολη
5) Βόλος

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των χορηγών

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στους διοργανωτές του “Gazebo Seaside Cup”, για την ανταπόκριση που έδειξαν οι επιχειρήσεις, όχι μόνο του Αλμυρού Βόλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στο κάλεσμα των ιδιοκτητών του “Gazebo Seaside”, κ.κ. Αντώνη Αυγουλά, Βασίλη Κουτσογιάννη και Αργύρη Κυριάκο, ανταποκρίθηκε διψήφιος αριθμός επιχειρηματιών, οι οποίοι συνδράμοντας στο χορηγικό πρόγραμμα, συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό και στην επιτυχία του τουρνουά.

Η ανάληψη από το beach bar “Gazebo Seaside” του 6ου και τελευταίου τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach handball, έδωσε την ευκαιρία στην πόλη του Αλμυρού Βόλου να φιλοξενήσει ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και τη Μαγνησία να ετοιμάζεται για τρεις ημέρες να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια του ελληνικού beach handball.

Όσον αφορά τους χορηγούς του “Gazebo Seaside Cup”, είναι οι εξής:

1) τηλεοπτικός σταθμός TRT, 2) Tequila Sierra, 3) Café bar “Παρά Ναού”, 4) Smart Café, 5) Printing Center “Τύπωσέ το”, 6) Μπύρα Carib, 7) Essse Cafee εσπρέσο, 8) Iceland καAθανασία Τέντα, 9) Acqua Karta κ. Βασίλης Χουλιαράς, 10) Αθλητικά είδη Γεώργιος Καραπτσιάς, 11) Φωτογραφείο Σοφία Χρόνη, 12) Ένδυμα Πανταζώνας, 13) «Παλμός», 14) Κέντρο Επαγγελματικού Εξοπλισμού Γεώργιος & Παναγιώτης Κοσμίδης και 15) Αλουμινοκατασκευές/Σιδεροκατασκευές EXALCO Kaσπαρούδη.

Την Κυριακή το party του “Gazebo Seaside Cup”

Με τη λήξη των αγώνων του τουρνουά στις 18/7, στο χώρο του “Gazebo Seaside”, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των επάθλων στους νικητές και των δύο κατηγοριών, καθώς και στους MVP, αλλά και τους πρώτους σκόρερ σε άνδρες και γυναίκες.

Θα ακολουθήσει party με μουσική, αρκετό χορό, αλλά και αρκετά ακόμη events που θα δώσουν ξεχωριστό «χρώμα» στο μεσημέρι της Κυριακής

Κρίνονται τα εισιτήρια του Final Four

Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα του τουρνουά beach handball “Gazebo Seaside Cup”, το οποίο θα διεξαχθεί στον Αλμυρό Βόλου, θα κρίνει και τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final Four του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Μία… στροφή πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στους άνδρες, ο Παναιτωλικός οδηγεί την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 624 βαθμούς στο ενεργητικό του, ενώ την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν οι Summer ’04, το City Unity College και οι Vamos 2005.

Οι τέσσερις προαναφερθείσες ομάδες διεκδικούν την είσοδό τους στα τελικά της διοργάνωσης, την ίδια στιγμή που η Ηλιούπολη στο “Gazebo Seaside Cup” θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και στο… παραπέντε να εξασφαλίσει μία από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Σχινιά.

Αντίθετα, στις γυναίκες το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει. Η Avant Garde, η Ηλιούπολη, ο ICS Εύρυτος Βόλου και η Submarine έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Final Four του Σχινιά και στο τουρνουά του Αλμυρού θα οριστικοποιηθεί η τελική κατάταξή τους στη βαθμολογία.


Αναλυτικά οι νικητές των προηγούμενων τουρνουά:

Α) Αγιόκαμπος Λάρισας/ “Agiokampos BH 2010 Maistra” : Vamos 2005 (άνδρες) – Avant Garde (γυναίκες).

Β) Περαία Θεσσαλονίκης / “Akrotiri BH 2010”: Παναιτωλικός (άνδρες) – Avant Garde (γυναίκες).

Γ) Ισσος Κέρκυρας / “Meliti Cup 2010”: Παναιτωλικός (άνδρες) – οι γυναίκες δεν αγωνίστηκα

Δ) Βράχος Πρέβεζας / “Lamperts Loutsa 2010”: Summer ’04 (άνδρες) – Submarine (γυναίκες).

Ε) Λουτράκι Κορινθίας / “Arion Cup”: Παναιτωλικός (άνδρες) - ICS Εύρυτος Βόλου (γυναίκες).


H βαθμολογία

(Μετά από 5 τουρνουά)
Άνδρες 
1. Παναιτωλικός 624 π. 
2. Summer ’04 591π. 
3. City Unity College 568 π. 
4. Vamos 2005 566 π. 
------------------------------------------------


5. Ηλιούπολη 548 π. 
6. Politeia Athens 437 π. 
7. Δράμα 2010 382 π. 
8. Aqua Karta Εύρυτος Βόλου 274 π. 
9. Ζευς 213 π. 
10. Νταμιάνα Άρτας 179 π. 
11. Οutsiders 2010 120 π. 
12. Γκίνης Σχολή Οδηγών 110 π. 
13. Γιάννενα 110 π. 
14. Φυσαλίδα Αγρινίου 105 π. 
15. Cthulhu's Μen's 100 π. 
16. Χανιά 86 π. 
17. Ιωνικός Ν. Μαγνησίας 73π. 
18. Λέοντες 69 π. 
19. Νέος Π.Α.Ο.Κ. -10π. 
20. Friends Κιλκίς -10π. 
 
Γυναίκες 
1. Avant Garde 327 π. 
2. Ηλιούπολη 321 π. 
3. ICS Εύρυτος Βόλου 311π. 
4. Submarine 282 π. 
------------------------------------------------


5. First Time 91 π. 

No comments