Πήρε (και) Γιόχανσον ο Διομήδης Αργους! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε (και) Γιόχανσον ο Διομήδης Αργους!

Ο πρώην πίβοτ του Φιλίππου Βέροιας υπέγραψε για έναν χρόνο

Σε μία ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Διομήδης Αργους, που μέχρι στιγμής δείχνει να είναι ο «βασιλιάς» του καλοκαιριού παζαριού. Οι «Λύκοι» μετά την απόκτηση του διεθνούς αριστερού εξτρέμ Γιώργου Ζαραβίνα, πήραν και τον Μάρτιν Γιόχανσον. Ο διεθνής Εσθονός θα αποτελέσει μαζί με τον Γιάννη Γρηγοράκη το δίδυμο στα πίβοτ. Πρόκειται για μία δυνατή και οικονομική παράλληλα προσθήκη. Ο 25χρονος (1,90 μ. ύψος) αθλητής διακρίνεται για τις αμυντικές του αρετές, ενώ επιθετικά παίρνει πολύ καλές θέσεις. Πέρσι είχε μία καλή σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας με 24 αγώνες (10 κίτρινες- 7 δίλεπτες αποβολές) και 33 γκολ (1,38 ανά παιχνίδι) έχοντας μικρή συμμετοχή στην επίθεση, λόγω της παρουσίας του Νίκου Τζούφρα.
Μάλιστα ήταν ο πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος που «έκλεισε» την νέα σεζόν, αφού ο Ζαφειράκης Νάουσας τον απέκτησε στις αρχές Ιουνίου! Ομως μετά το «κραχ» της ομάδας όλοι οι ξένοι αναζήτησαν αλλού ομάδα και πάλι ο Εσθονός κατάφερε να βρει πρώτος. Μάλιστα είχε υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες πέντε ομάδες.
Ουσιαστικά ο Διομήδης έχει άλλες δύο εκκρεμότητες μπροστά του τη θέση του δεξιού εξτρέμ, όπου υπάρχει αναμονή στο θέμα του Νίκου Σαμαρά και τη θέση του πλέι- μέικερ.

2 comments

Anonymous said...

1.Χρυσόπουλος Τερματοφύλακας
2.Τσούλος -//-
3.Σαμαράς Δεξ. εξτρέμ
4.Ρέντας -//-
5.Ντορντιγιεβιτς Δεξ. Ιντερ
6.Δημητρούλιας -//-
7.Ξένος Playmaker
8.Τρουπής Αρ. Ιντερ
9.Γλουσίδης -//-
10.Μούγιτς -//-
11.Ζαραβίνας Αρ. εξτρέμ
12.Πριόβολος -//-
13.Ελευθερίου -//-
14.Γιοχανσον Πιβοτ
15.Γρηγοράκης -//-
16.Βλαχοσπύρος -//-
17.Μουζακιωτης -//-

Ομαδάρα το Άργος φέτος.
Πλήρες Ρόστερ , καλή ομάδα , πληρωμένη, με λαό.
Άντε και κούπα οι "ΛΥΚΟΙ" φέτος

Anonymous said...

να παρετε και το συρεπισιο για μεταγραφη παλι.............