H παρουσίαση του νέου ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

H παρουσίαση του νέου ΠΑΟΚ

Η παρουσίαση του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα με τη Μπρέγκεντζ για το Κύπελλο EHF. Μα βαρείς χαρακτηρισμούς μίλησε για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ο έφορος Γρηγόρης Πετρίδης.
Γρηγόρης Πετρίδης (έφορος τμήματος): «Είναι γνωστή η προσπάθεια που γίνεται από τον ΑΣ σε οικονομικό επίπεδο για να ανέβει ψηλά το τμήμα. Τα τελευταία πέντε χρόνια το τμήμα έχει να παρουσιάσει μεγάλες διακρίσεις. Φέτος έχουμε χρέος να διατηρήσουμε τα σκήπτρα και να κατακτήσουμε άλλο έναν τίτλο. Η προσπάθεια έγινε και φέτος από πλευράς διοίκησης και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει 19 παίκτες. Οι φετινές μας μεταγραφές είναι ο Μίλος Μίτροβιτς, ο Άγγελος Τσίλης, ο Σπύρος Μιχαηλίδης, ο Λευτέρης Ιωαννίδης και αναμένουμε και τον Μένιο Καράγγελο. Οι Έλληνες είναι νέοι παίκτες και μπορούν να βοηθήσουν, ενώ ο Μίτροβιτς έχει μία τεράστια καριέρα πίσω του. Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στη Μπρέγκεντζ, στο περιθώριο του αγώνα θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας που κοστίζουν 40 ευρώ. Υπάρχει απόφαση από το παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων, για αγορά 1.500 εισιτηρίων. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούν. Για το θέμα του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς λιγκ είναι ντροπή για το ελληνικό χάντμπολ που δεν ζήτησε εξηγήσεις από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. θα αναφέρω ότι το μέλος της EHF, Αυστριακός Πίτερ Βάργκο, μου είχε πει ότι «Στη Μακεδονία είναι πιο επαγγελματίες από εσάς». Αναφερόταν στα Σκόπια. Θεωρώ ότι υπάρχει μία εμπάθεια με το ελληνικό χάντμπολ. Ακόμη δεν μας έχουν δώσει απάντηση για τα χρήματα που μας οφείλουν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την περσινή συμμετοχή στο Τσάμπιονς λιγκ. Τη Δευτέρα ξεκινάμε τη δικαστική διαμάχη με αυτούς τους περίεργους τύπους που διοικούν το ευρωπαϊκό χάντμπολ. Πέρσι είχαμε πρόβλημα ακόμη και με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων, εξαιτίας της ΕΡΤ που δεν μας έδινε ξεκάθαρες απαντήσεις".

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής): «Πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και ο στόχος είναι το τρίτο πρωτάθλημα. Αποτελεί μειονέκτημα η απουσία του κόσμου, λόγω της τιμωρίας, αλλά ευελπιστώ ότι θα έχουμε τους οπαδούς μας κοντά μας στα πλέι οφ. Το αυριανό παιχνίδι με τη Μπρέγκεντζ είναι δύσκολο, καθώς είναι μία ομάδα που έφτιαξε ρόστερ για Τσάμπιονς λιγκ. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας αύριο στη Μίκρα, οι παίκτες τους χρειάζονται».

Αντώνης Σαουλίδης (αρχηγός): «Πρόπερσι κάναμε υπέρβαση, πέρσι ήμασταν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ θεωρώ ότι ο περσινός τελικός του Κυπέλλου ακόμη εκκρεμμεί για την ομάδα. Θεωρώ ότι κακώς δεν έγινε ο ημιτελικός με την ΑΕΚ, έστω και αργότερα χωρίς θεατές και γι αυτό λέω ότι εκκρεμμεί ο τελικός. Επίσης πιστεύω ότι η τιμωρία μας ήταν τόσο σκληρή για να παραδειγματιστούν ομάδες από άλλα αθλήματα.
Όταν είσαι ψηλά έχεις χρέος να παραμείνεις ψηλά. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αποδίδουμε και να φέρνουμε διακρίσεις, έστω και χωρίς τους ένθερμους υποστηρικτές μας. Αύριο είναι ευκαιρία για να αποδείξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ότι δεν είναι αυτός που στιγματίστηκε, αλλά ένας κόσμος που δημιουργεί πανηγυρική ατμόσφαιρα σε κάθε γήπεδο. Για το αυριανό παιχνίδι πιστεύω ότι οι Αυστριακοί μας έχουν υποτιμήσει και θα φροντίσουμε να το πληρώσουν. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη υγεία και ένα πρωτάθλημα που θα απονεμηθεί στον ΠΑΟΚ».

Μίλος Μίτροβιτς: «Είχα προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στη χώρα. Τα δύο πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει σημαίνουν πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας. Μέχρι τώρα η εικόνα που έχω από το πρωτάθλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη ομάδα. Πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Σπύρος Μιχαηλίδης: «Το τμήμα είναι πολύ καλό. Θα προσπαθήσουμε να ενσωματωθούμε όσο γίνεται ταχύτερα και να βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων».

Άγγελος Τσίλης: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Έχω ήδη δεθεί με τα παιδιά και ευελπιστώ στην ατομική μου βελτίωση. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Προέρχομαι από έναν μικρό σύλλογο, τον Φαίακα, που έχει δώσει σπουδαίους αθλητές. Ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλους αθλητές».

21 comments

Anonymous said...

Σαουλίδη κάθε φορά που μιλάς αποδεικνύεις πως η βλακεία είναι άπειρη.

Anonymous said...

" Τη Δευτέρα ξεκινάμε τη δικαστική διαμάχη με αυτούς τους περίεργους τύπους που διοικούν το ευρωπαϊκό χάντμπολ" ..............Χωρίς σχόλια

Anonymous said...

Μιλαει και ο Πετριδης ?
Δεν υπαρχει Ομοσπονδια ρε εεεεε !!!!
Την τυφλα σας έχετε ολοι εδω στην Αθηνα που λετε πως ειστε συμβούλιο.
Καλα σας κανει ο Πετριδης αφου τον αναδειξατε ως παραγοντα του χαντμπωλ.
Μονοι σας μεινατε αν το καταλαβατε

Anonymous said...

Δεν παλευεται η κατασταση με αυτο το λαμογιο τον Πετριδη. Τα έκανε μαντάρα στην Λαμία και ακόμη τον έχουν έξω.

Anonymous said...

Ειναι φιλος με τον Γιαννακη τα λενε συχνα στη θεσ-νικη για το παγκοσμιο , ετσι και εχει παρει τα πανω αυτος ο τυπος

Anonymous said...

ο παοκ αγαπάει τόσο πολύ το χάντμπολ και την ελλάδα που ζητάει την παναγιά με τα άστρα για να δώσει το παλατάκι για το παγκόσμιο (ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΣΥΜΨΙΦΙΣΜΌ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΊΜΩΝ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΔΕΚΆΔΕς ΧΙΛΙΆΔΕς ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΑ ακούγεται... ). αλλα καλα να πάθει η οχε. Έτσι έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί. Κύριε δημοσιογράφε αυτά δεν είναι ειδήσεις για να ασχοληθείτε ή υπάρχει απαγορευτικό ;; για τον πετρίδη, τον υπερπαράγοντα και το τον σαουλίδη, τον υπερδικαστή πολιτευτή, τι να πει κανείς ; αν το δεις χαλαρά ΑΠΟΛΑΥΣΗ αν το δεις σοβαρά ΑΗΔΙΑ. Πρόβλεψη : σήμερα οι υπέροχοι φίλαθλοι του παοκ, που συνεχίζουν να τους καλύπτουν και να τους γλείφουν οι παραπάνω κύριοι , θα τα δώσουν όλα και θα ακολουθήσει τιμωρία και από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία (ξέρετε ... αυτή την με τους περίεργους τύπους)

Anonymous said...

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΟΧΕ , αντι να στελενι εγκυκίους για τα κεκλεισμένων σε μη τιμωρημένα σωματεία ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ:

1. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΗς ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΟΚ/ΑΕΚ

2. ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΠΑΟΚ/ΑΕΚ

3. ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Anonymous said...

Αλλες 3 ελληνικες ομαδες περασαν απο ομιλους του τσαμπινοσ λιγκ και μονο με εσενα υπηρξε προβλημα. τυχαιο? δεν νομζω

Anonymous said...

@1:46 η ΟΧΕ ασχολείται με σπουδαία πράγματα όπως το street στην Αρτάκη και στη Στυλίδα. Εδώ δεν κάνουμε κάτι να κρατήσουμε αυτούς που έχουμε που την κάνουνε με ελαφρά πηδηματάκια (βλ. αριθμός ομάδων ηλικιακών ΕΣΧΑ) ή να γίνουν τέτοιες ενέργειες στις μεγάλες πόλεις Πάτρα,Αγρίνιο,Λάρισα κλπ και τρέχουμε στη Στυλίδα. Αλλά μάλλον καλή η βόλτα στα ουζερί στην Αρτάκη και για ψάρι στον Καραβόμυλο. Και η ΕΑΠ στον κόσμο της. Καψάλης, Γκαντής έχουν βάλει μπροστά τον Μπραουδάκη και γίνεται μεγάλο παιχνίδι από πίσω. Ειδικά με το θέμα του αντικαταστάτη του υπεύθυνου ανάπτυξης, πανεπιστημιακού Κορορού που τον αδειάσανε σαν να ήταν ένας οποιοσδήποτε(τ' ακούς Παντελή; Ότι σου έκαναν κι εσένα με τον Σίμο). Εγώ θα έλεγα στον Μπραουδάκη να επιμείνει να γίνει η αντικατάσταση του υπεύθυνου ανάπτυξης από την 1η Ιανουαρίου (εγώ θα πρότεινα τον Τσαβδαρίδη ως τον πλέον κατάλληλο), έτσι να δούμε από περιέργεια αν κάποιος από τους Καψάλη ή Γκαντή (κυρίως) θα πει να γίνει η αντικατάσταση αργότερα κατά τον Ιούνιο. Θα επανέλθω αν χρειαστεί.

Anonymous said...

Εσυ που γραφεις παραπανω για την αναπτυξη παιζεις το παιχνιδι καποιων τυπων στην Ιωνια , γιατι εκει νομιζεις ειναι το χαντμπωλ μονο, ετσι ?
για μαθε αν ο πανεπιστημιακος Κορορος ειναι συνεπης με το συμβολαιο του και μετα κανε τον κοπο να επανελθεις.
Α να μη ξεχασω, μπορεις να μαθεις και ποσο κοστιζει το συμβολαιο του για να μου πεις εμενα και ολους που δεν ξερουμε?
Σαν λιγο να σας πειραξαν(εσας στην Ιωνια) οι πρωτοβουλιες της εαπ με την συμμετοχή των εθνικων προπονητών.
Α και να μη ξεχασω και παλι , ο πανεπιστημιακός Κορορός φεύγει τον δεκεμβριο και δεν ανανεώνει , αρα δεν τον διωχνει κανεις, μπορεις να μου πεις τι εκανε τους μηνες ιουλιο, αυγουστο, σεπτεμβριο και αν πληρωθηκε?
Οσο για τον Τσαβδαριδη, ο καψαλης ειναι πατριωτης και φιλος του, τον ηθελε εξαλλου και στον φιλιππο πριν 3 χρονια,σημερα γιατι να μη τον θελει στην εαπ ?
σε περιμενω να επανελθεις με στοιχεια

Anonymous said...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΕΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΗΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΧΕ.
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΤΣΙΑΠΑΣ, ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ, ΚΟΡΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΒΔΑΡΙΔΗΣ,Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΛΠ .

ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΔΕΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Anonymous said...

aparadekto na bazeis sto stoma sou ton Kotsira gia stylida, artakh klp
O kotsiras anesthse to A8hnaiko handball , eleos

Anonymous said...

@10:13 αν δεν είσαι ο Γκαντής, μάλλον εσύ παίζεις το παιχνίδι κάποιων τύπων. Αυτών που πατούν τόσα χρόνια πάνω στις πλάτες των άλλων και είναι τιμητές των πάντων. Και από την απάντηση σου μάλλον κατάλαβες το υπονοούμενο για τον Ιούνιο. Θα απαντήσεις για την ταμπακέρα; Θα προσληφθεί υπεύθυνος ανάπτυξης από 1/1/2011; Ναι ή όχι; Απλά πράγματα. Όσο για τον Κορορό τον αδειάσατε κανονικότατα από θέματα αξιοπρέπειας και όχι γιατί δεν του ανανεώσατε τη σύμβαση. Όσο για τα χρήματα βγάλε τα εσύ στη δημοσιότητα και πες μας ότι η ανάπτυξη του αθλήματος κοστίζει μια απόσπαση και γλύψιμο από τηλεοράσεως.

Anonymous said...

επανηλθες αλλα ανουσια , τακτικη σας ειναι εκει στην ιωνία.

βασικά δεν απάντησες σε τιποτα απο αυτα που σου ρωτησα και επιμενεις να σκεφτεσαι υποθετικά (βλ γκαντής)κανοντας παιχνιδι σε βαρος αννθρωπων που ηταν και ειναι στο αθλημα.

η συμμετοχη των εθνικών προπονητων στην εαπ σας εχει πειραξει γιατι άλλαξε τον χαρτη και ταραξε λιγο τα ηρεμα νερα σας.

για να γνωριζεις πρεπει να συμμετεχεις και εσυ μονο ακροασεις κανεις γιατι ετσι μαθατε εκει στην Ιωνια. να ειστε ολοι και ολες βολεμένοι.

οταν μιλας ετσι για τον "βεγγο" του αθληματος που ειναι ο Κοτσιρας αντιλαμβάνεται καποιος ευκολα ΑΥΤΗ που εισαι.

μπορεις να συνεχιζεις να υποθετεις να συνθετεις οπως σου αρεσει , ετσι μαθατε και ετσι λειτουργειτε.

για την ταμπακερα που σου εθεσα αν απαντησεις θα επανελθω, διαφορετικα
στο καλο και σ αλλα με υγεια ,την δουλεια σου την εκανες και φετος.

Anonymous said...

Καλά το πας. Πέτα την μπάλα στην εξέδρα. Σε μάθαμε πια. Το ερώτημα είναι απλό και επιμένω. Θα προσληφθεί υπεύθυνος ανάπτυξης από 1/1/2011; Απλά με ένα ναι ή όχι.

Anonymous said...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η΄ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ?
ΚΟΡΟΡΟΣ, ΚΟΤΣΙΡΑΣ, ΜΠΙΖΕΤΑΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΤΟΝΤΟΡΟΒΙΤΣ, ΤΙΚΜΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ, ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ , ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ?
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η΄ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΡΗΤΑ , ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ? 30 ΑΤΟΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, 25 ΑΤΟΜΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, 10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΑΕΔ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ, ΔΗΛ ΚΟΡΟΙΔΑ (ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ)ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .

Anonymous said...

Ο πρώτος σωστός που έγραψε!!!

Anonymous said...

Αλήθεια υπάρχει διοίκηση στο αθλημα του handball ?
Γνωρίζει κάποιος ενα σύμβουλο που να είναι στην ομοσπονδία για να λυσει ή να ακούσει ένα πρόβλημα καθημερινά ?
Ο ευρών θα αμοιφθεί με σεβαστό χρηματικό ποσό και ας υπάρχει λιτότητα.
ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΟΝΟ .

( στον διαγωνισμό δεν μετέχει ο γνωστός δημοσιογράφος )

Anonymous said...

ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ" ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.
ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ? (πχ ΚΥΨΕΛΗ-ΟΧΕ)
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ?
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ-ΑΦΑΝΤΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΑΣ.

Anonymous said...

Αν εισαι καποιος της εθνικης το λογικο θα ηταν να μας πεις και το ονομα σου...για να σε υποστιριξουμε κιολας!

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 11.32,

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.